2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

bu arada benim ikili test 11+3'de yapılmıştı.
doktor kıza benziyor demişti
tam olarak ne zaman emin oluyorlar cinsiyetten? 15.hafta? 16.hafta?
16. Haftada netleşiyor canım.

C A N O C A N O canım sen urfada değilmiydin? Taa ankarayamı gönderiyorlar. Keşke eğitim araştırma hastanesine gönderseydi seni test için urfada var diye biliyorum

Bekle bekle omrumuz tukenecek ya deli oluyorumm
Şimdi test sonucun çıkınca ilk 3ayın dolmasını bekleyeceksinki risk azalsın. Sonra ikili taramanın sonucunu bekliceksin sonra cinsiyeti bekliceksin sonra 20-22. Haftadaki ayrıntılı usgyi bekliceksin sonra bebek odası telaşı başlıcak hep bi beklemeyle geçiyor ömür

Aaa keske alti da okusaydim. Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin. En fazla haftaya kadar ertelenir heralde
İnşaallah canım
Gunaydin kizlarr bende tekrardan kan verdim sonuc bekliyorum ogleden sonraya cikcakmis. Cok heycanliyimm.
İkiye katlanarak devam etsin inşallah
Olsun canim sabir edelim artik ne yapalim.biliyorum cok zor ben de cok zor sabrediyorum ultrason cihaxi alcam az daha kendime

Aynen, kaç gün vereli 27 sinde verdim. 3ünde makineye vermişler. Araya yılbaşı girmişmiş. Ne saçma iş. Koca urfada ikili test yağacak yer yok demek ki. :110:

Aaa keske alti da okusaydim. Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin. En fazla haftaya kadar ertelenir heralde
İnşaallah canım
Gunaydin kizlarr bende tekrardan kan verdim sonuc bekliyorum ogleden sonraya cikcakmis. Cok heycanliyimm.
Olsun canim sabir edelim artik ne yapalim.biliyorum cok zor ben de cok zor sabrediyorum ultrason cihaxi alcam az daha kendime

Aynen, kaç gün vereli 27 sinde verdim. 3ünde makineye vermişler. Araya yılbaşı girmişmiş. Ne saçma iş.
16. Haftada netleşiyor canım.

C A N O C A N O canım sen urfada değilmiydin? Taa ankarayamı gönderiyorlar. Keşke eğitim araştırma hastanesine gönderseydi seni test için urfada var diye biliyorum
Valla bana kan verilirken bilgilendirme yapılmadı, öyle deselerdi üniversite hastanesine giderdim. Sonradan ögrendim Ankaraya gönderildiği

Şimdi test sonucun çıkınca ilk 3ayın dolmasını bekleyeceksinki risk azalsın. Sonra ikili taramanın sonucunu bekliceksin sonra cinsiyeti bekliceksin sonra 20-22. Haftadaki ayrıntılı usgyi bekliceksin sonra bebek odası telaşı başlıcak hep bi beklemeyle geçiyor ömür
Sabirsiz biri olarak kafayi yemezsem iyidir :)
İnşaallah canım

Aynen, kaç gün vereli 27 sinde verdim. 3ünde makineye vermişler. Araya yılbaşı girmişmiş. Ne saçma iş. Koca urfada ikili test yağacak yer yok demek ki. :110:
Amin canimm insallahh :KK66:

Günaydın kızlar günler sonra bu gün rahat uyudum. Fakat bebek ağırlaştı bacakların taşımıyor. Evin içinde bile mutfağa gidip gelsem ağrıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz. Sonuç bekleyenler pozitif olsun hayırlısıyla :dua:
Aile hekimin aradı. Bebek dogunca topuk kanı ali caz getir dedi. Şimdiden içim yandı. Canı acir bebisimin :KK17:

Kızlar günaydın

Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey :KK43:

Dün Sabah wc ye bi gittim ki ne görüyüm

Peçetede kalın bi şekilde kan bana bakıyodu :KK43:

O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik

Ama o yarım saatte nefes bile alamadım
Ya bebeğime ,oğluşuma bişey olduysa diye düşünmekten kafayı yicektim

Sonra girdim ultrasona Allahıma binlerce şükür olsunki ogluşum iyiydi hatta haftasından 1 hafta büyük çıktı

Doktor hiç kanama alanı görmedi

3 gündür inanılmaz bi sekilde öksürüyorum
Doktor kendini sürekli zorladığın için bundan olmuş olabilir dedi

Coraspirini simdilik kes dedi

İğne verdi crinoneyede devam et dedi ( 1 haftadır kullamayı bırakmıştım )

Şimdi sürekli yatıp dinleniyorum
İnşallah bi daha böyle bişey yaşamam:dua::dua:

Günaydın kızlar günler sonra bu gün rahat uyudum. Fakat bebek ağırlaştı bacakların taşımıyor. Evin içinde bile mutfağa gidip gelsem ağrıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz. Sonuç bekleyenler pozitif olsun hayırlısıyla :dua:
Aile hekimin aradı. Bebek dogunca topuk kanı ali caz getir dedi. Şimdiden içim yandı. Canı acir bebisimin :KK17:
Topuk kani aldirmaya tek gitme hatta iceri bile girme mumkunse canim. Ufacik topugunu dele dele bi ton kan cikarmaya calisiyolar. Icin parcalanir hemsireye patlarsin yoksa.

Kızlar günaydın

O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik

Sonra girdim ultrasona Allahıma binlerce şükür olsunki ogluşum iyiydi hatta haftasından 1 hafta büyük çıktı

Gecmis olsun canim. Insallah bi daha yasamazsin. Bebegin de iyiymis masallah dinlen bol bol. Ben de 7.haftadan beri korkuyla giriyorum tuvalete kan gorurmuyum diye. Allahim yasatmasin bi daha

di mi bu endişe telaş bitmeyecek sanırım aman olsun sağlıklı olsun da
Kızlar günaydın

çok geçmiş olsun ne kadar cok korktun bu kaçıncı inşallah bir daha yaşamazsın :dua:
Topuk kani aldirmaya tek gitme hatta iceri bile girme mumkunse canim. Ufacik topugunu dele dele bi ton kan cikarmaya calisiyolar. Icin parcalanir hemsireye patlarsin yoksa.
içim parçalandı resmen

X