bana da devam ettirdi hatta şimdi tekrar sordum hala devam diyor.Arkadaslar ben folic asiti hala kullanmaya devam ediyorum yanlis anlamadiysam doktor oyle soyledi suan 14 haftalik olduk bi zarari vr mi acaba kesmeyince. Doktor kes demedi ama internette 12. Haftada kesilir falan diyo
Ben başından beri hissediyorum özellikle bu hafta çok hissettim adet ağrısı gibi agrilar giriyor ağrım devamli olmadigi surece normal diye biliyorum benGünaydın kizlar ya sizde arada hafif sancılar sizilar hissediyor musunuz? Yoksa ben mi usuttum
Ben daha almadım canım ne olacağı belli olmadışı için geçen gebeliğimde 24. Hafta almaya başlamıştım 26da doğurdum o yüzden erkenci olmayacağım bu seferKizlarrrrr birşeyler almamak icin kendimi zor tutuyorumsizler aldınız mı hic küçük birşeyler bebislerinize?
Cinsiyeti belli degil, daha erken diye düşünüyorum :)Kizlarrrrr birşeyler almamak icin kendimi zor tutuyorumsizler aldınız mı hic küçük birşeyler bebislerinize?
Bende hiçbirşey hissetmiyorum. Garip bir duygu. Mide bulantısı olsa daha da kötü olabilir. Belki böylesi daha iyidir.Merhaba arkadaşlar mide bulantısı yaşamayan varmi acaba ? Hala ne mide bulantisi yada tiksinme yaşamadım sadece tatli tuketme isteği yok okadar.
Bence de erkende işte güzel güzel şeyleri görünce dayanamiyorm ama direnicem inşallahCinsiyeti belli degil, daha erken diye düşünüyorum :)
Tamam canim sagolaan genelde uzaniyorm o durumlrda bnde evdede yormuyorm kendimi acikcasi zatn daha riskli oldgndn rske atmiyorm allaha emanet hepimiznkiGeçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Hatırlatığım kadarıyla mecburi bakanlık istiyor fenilketonüri ve hipotiroidi için. Erken dönemde teşhis edilmezse bebeklerde zeka geriliği yapıyor.
Oleeeyyyy çok sevindim şimdi sırakesede
Geçmiş olsun canım, benimde bulantım devam ediyor eğer çoksa bu mevsimde susuz kalma herkes hasta serumu taktır gel eve yatış yaptırma
Canım sen bu baskı hissini hafife alma arttığını hissettiğin an yatak istirahati yap. Bende ilk gebeliğimde vardı.
Çok yorma kendini dinlene dinlene. Evi pislik götürsün önemli olan bu kıymetli bebeklerimizin sağlığı
Canım ben 12. Haftada kestik fazla kullanmak bebeklerde otizm sebebi.
Bende almaym diyorm son 3 ayda alirm diye ama gördükçe dayanamiyorm ilk hamilelik heyecanı sanırım atlaticzBen daha almadım canım ne olacağı belli olmadışı için geçen gebeliğimde 24. Hafta almaya başlamıştım 26da doğurdum o yüzden erkenci olmayacağım bu sefer
Gorursn hayirlisiyla canim gozun aydin masallah❤ bnde ilk hafta griptm ya burfada cok duydm gelenek gibi:))Merhaba hanımlar. Yarın doktor kontrolüm var. İnşallah kalp atışını duyarız. Geçen hafta kese vardı ama içi görünmüyordu. İnşallah yarın görebiliriz. Dua edin ne olur.
Bu arada ben çok fena grip oldum. Öksürük, hapşırık, burun akıntısı hepsi var. Birde üstüne boynum tutuldu. Ne yapacağım bilmiyorum. Gerçi ıhlamur limon falan tüketiyorum. Ama çok zor.
Ben bu aralar patlamış mısır yiyorum. Ilk dönemler bulantiyi keser mi bilmiyorum. Ama mide suyunu alıyor. Limon yala. Sade soda çok iyi geliyor.günaydın kızlar
topuk kanı alınması biraz can yakıyor ama bebek için çok önemli o yüzden vermeniz lazım
inşallah bişey olmaz ama Allah korusun önemli bi hastalık olsa erken teşhis edilmesine sebep oluyor o yüzden canımızı dişimize takıp vermek lazım
benimde bulantılarım hala devam ediyor iki gün azalır gibi oldu bişeyler yiyebildim sonra grip oldum geri başladı bulantılar
ağzımın hiç tadı yok hiç bişey keyif vermiyor akşam artık sinirlerim bozuldu ağladım eşim işten gelince
Benim bulantilarm 10. Haftada başladı şimdilerde cok azaldı belki hic olmayacaktır ne güzelMerhaba arkadaşlar mide bulantısı yaşamayan varmi acaba ? Hala ne mide bulantisi yada tiksinme yaşamadım sadece tatli tuketme isteği yok okadar.
Bnde ole cok heyecnliym ilk gebeligm ama cinsiyeti bkliyorm:) bikac bebek hediyesi aldik bu ara biraz onda hevesimi aldm cokguzel seler sectk dolastk esmle kdndimizi kaybettk magazada cok guzel seler var ya❤Kizlarrrrr birşeyler almamak icin kendimi zor tutuyorumsizler aldınız mı hic küçük birşeyler bebislerinize?
Neguzel iste tadini cikar canim:) istedgini ye bizim yerimize deMerhaba arkadaşlar mide bulantısı yaşamayan varmi acaba ? Hala ne mide bulantisi yada tiksinme yaşamadım sadece tatli tuketme isteği yok okadar.