tabiki bunları yasaman ve hissetmen gayet normaldir, ben kafayi yiyecektim artik umudumu kesmiştim negatife odaklanmistim,cok uzgundum test vermeye gittigim gun bile umutsuz ve uzgun bi hal ile gitmistim sonucu gorunce esimle sarildk birbirimize ağladık, ikinci testte bile korkuyla verdim ya katlnamazsa diye,cok sukur katlandi,simdi de kese ve kalp icin bekliom yine korkuyla bekliom, yani bu süreçte her pskiolojiyi yasayabiliriz,umutsuz,sknti stres ve korkularla ic ice bir surecten gecioz, oyle bir sürecki her basamagi sabir ve duayla ilerliyoruz rabbim emek veren herkesin yuzunu güldürsun aminTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
İşte öyle eşimde gözümün içine bakıp bakıp sorunca
Bişey hissetmem gerekiyor da hissetmiyormuyum acaba gibi bir evham geliyor ...üstüme
Allah sağlıkla duymayı nasip etsin sizede güzel anılarınız çoğalsın mutluluğunuz daim olsun
Bilmiyorum canım benim de miğdem kötü9+5 im cts gunu de doktorumla randevum var bulantim da oyle fena ki evden dışarı cikamiyorum eczaneden alsam sonra reçeteyi gotursem olurmu ki yapiyomu boyle birsey eczaneler biliyomusun
Dibe degmeden nasi olcak ki gercekten ya:) organk boyalar falan var oyle yaparsn olmadi. Boyaya kalana kadr okadr kstki maddeli seler tuketiyotuz kimyasala radyasyona maruz kaliyoruz ki yine masumdur boya canim:)Canım biz zaten saçımızın dibindeki avuç avuç beyaz için boyuyoruz. Yoksa kimse gebelikte saçını boyamaz diye biliyorum. Bazı doktorlar diplere değmeden yaptırın diyorda diplere değmeden nasıl boyatabilirizkibanu çiftçi ve benim doktorum onayladı bende boyatıyorum valla. Keşke hiç beyazım olmasada boyatmasam
Doktorn diyene kadr sen birakma canim. Bende 13 e geldm ctedi birakabilirsn iyi gorunuyo dedi dr duruma gore biraktiriyorlar sanirm 3 ay herks kullaniyo die biliyormArkadaşlar crinone jel i kacinci haftaya kadar kullandiniz bende son 4 tane kaldi randevum da cts bikac gun kullanmasam bisey olur mu dersiniz
Canım benim de 4. Günüm bugün. Bende aynı hiç değişiklik yok. Herkes kaşık ağrısı falan diyor genelde bende oda olmadı. İnsan endişeleniyor tabi ama yapacak birşey yok bekleyeceğizMerhaba arkadaşlar pozitif olanlar bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah...
Transferimin 2.günündeyim henüz
Bu konulara girmicem diye kendimi telkin ediyorum ama eşim varmı birşeyin iyimisin gibi şeyler soruyor
aslında olağan sorular ama sordukça meraklanıyorum...
Birşey mi hissetmeliyim ??
Bir belirti ???
Bir değişim ???
Ben neden birşey hissetmiyorum ????
Siz transferden sonra belirti olarak neler hissettiniz ?sonucunuz negatif mi pozitif mi oldu?
Canım ben inoa denilen organik boya ile boyuyorum. İki doktor boyatabilirsin dedi. Ben 3 ayımın dolmasını bekledim.
ya ben de Banu Çiftçiye güvendim bir videosunda hamile hastasının saçını boyattı hatta. bir de benim doktora sorayim dedim önermiyorum dediCanım biz zaten saçımızın dibindeki avuç avuç beyaz için boyuyoruz. Yoksa kimse gebelikte saçını boyamaz diye biliyorum. Bazı doktorlar diplere değmeden yaptırın diyorda diplere değmeden nasıl boyatabilirizkibanu çiftçi ve benim doktorum onayladı bende boyatıyorum valla. Keşke hiç beyazım olmasada boyatmasam
ya benim doktor da ilişki, spor hiç bir seye yasak demedi bi boyayı istemiyor. keşke benim de oyle bir derdim olmasaydıKimi olmaz diyo kimi olur dio degisiyo canim deriye nufus etmickse sknti olmaz sanki. Isarkadaslarmdan boyatnlar olmdtu kimi uclara yapti bisiler. Bilmiyorm bu konulari hic ya sacimda boya yok rahatim oyuzden sukur:))
inşallah kalp atışını duyarsın sağlıkla, evet kesinlikle sıkışık git rahat göremeyince alttan muayene ediyolar hemenarkadaslar benim yarin randevum var duaniza ihtiyacim var kese ve kalp icin cok heyecanliyim, idrara sikisik mi gitmemiz lazim yoksa farketmiyor mu
günaydın canımcım hadi geçmiş olsun ben bitince bi garip olmuştum çok alışmışım iğnelereGunaydin kizlarrrrcok sukur fitillerim bitti ignelerim bitti insallah cumaya randevu alicam sorunsuz gecerse ilaclar cikmis olacak hayatimdan.
Hakkımızda hayırlısı olsun ...normalde takılmam ama bekleme dönemi içinde okadar işsizim ki ister istemezbelirti arıyorum...kendimi dinliyorumCanım benim de 4. Günüm bugün. Bende aynı hiç değişiklik yok. Herkes kaşık ağrısı falan diyor genelde bende oda olmadı. İnsan endişeleniyor tabi ama yapacak birşey yok bekleyeceğiz
Öncelikle trasnferin hayırli olsun inşallah bebegin sımsıki tutunur sana 2. Gününde bebek sana tutunmaya baslamadi bile icinde bir hücre sadece bence şu zamanlarda asla belirti arama normal bi gebelik gibi düşün nasıl regl geçince belirti veriyor vücut oyle buda hormon kana gecmeden vücut ta belirti olmuyor ben sonucu aldgm günden 2 gün önce hissettm sadece sonra kendimi dinleynce fark ettim farklilklari sen de bi degisklik olmamasi çok normal esinde haklı olarak merak ediyor bilmediği için soruyor bu bekleyisi bol bol dualarla huzurlu geçir inşallah guzel haberide yazarsnMerhaba arkadaşlar pozitif olanlar bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah...
Bu konulara girmicem diye kendimi telkin ediyorum ama eşim varmı birşeyin iyimisin gibi şeyler soruyor
Bir belirti ???
Bir değişim ???
Siz transferden sonra belirti olarak neler hissettiniz ?sonucunuz negatif mi pozitif mi oldu?
Öncelikle trasnferin hayırli olsun inşallah bebegin sımsıki tutunur sana 2. Gününde bebek sana tutunmaya baslamadi bile icinde bir hücre sadece bence şu zamanlarda asla belirti arama normal bi gebelik gibi düşün nasıl regl geçince belirti veriyor vücut oyle buda hormon kana gecmeden vücut ta belirti olmuyor ben sonucu aldgm günden 2 gün önce hissettm sadece sonra kendimi dinleynce fark ettim farklilklari sen de bi degisklik olmamasi çok normal esinde haklı olarak merak ediyor bilmediği için soruyor bu bekleyisi bol bol dualarla huzurlu geçir inşallah guzel haberide yazarsn
Ignem 4 gunde birdi ama fitil sabah ogle gece olunca bi duzen olmustu bende fitilsiz afalladim sabah sabahya ben de Banu Çiftçiye güvendim bir videosunda hamile hastasının saçını boyattı hatta. bir de benim doktora sorayim dedim önermiyorum dedioyle duyunca cesaret edemedim işte. hatta organik boyayı hazırladım ama bıraktım boyayamadım
ya benim doktor da ilişki, spor hiç bir seye yasak demedi bi boyayı istemiyor. keşke benim de oyle bir derdim olmasaydı
inşallah kalp atışını duyarsın sağlıkla, evet kesinlikle sıkışık git rahat göremeyince alttan muayene ediyolar hemen
günaydın canımcım hadi geçmiş olsun ben bitince bi garip olmuştum çok alışmışım iğnelere
Merhaba arkadaşlar pozitif olanlar bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah...
Bir belirti ???
Bir değişim ???
Ay hadi hayirlisi canim sonucun iyi ciksin insallah iyi haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
Bugun ikili test sonucu için hastaneye gidecegim. Cinsiyeti de belli olur inşallah
Hastaneyi aradık, ayın 3ünde Ankaraya ulaşmış. Daha sonuc çıkmamış anlayacağınız, muayne de iptal olduAy hadi hayirlisi canim sonucun iyi ciksin insallah iyi haberlerini bekliyoruz
ama dikkat et kendineIgnem 4 gunde birdi ama fitil sabah ogle gece olunca bi duzen olmustu bende fitilsiz afalladim sabah sabahkalktim temizlik yapiyorum doyasiya suan. Camasir suyuyla parti varrrr
güzel sonuçlarla gelirsin inşallah bizi de haberdar etGünaydın kızlar
Bugun ikili test sonucu için hastaneye gidecegim. Cinsiyeti de belli olur inşallah
Hayirli haberlerle gel insallah canimGünaydın kızlar
Aaa keske alti da okusaydim. Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin. En fazla haftaya kadar ertelenir heraldeHastaneyi aradık, ayın 3ünde Ankaraya ulaşmış. Daha sonuc çıkmamış anlayacağınız, muayne de iptal oldu