2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım
Agri dedigin regl agrisi gibimi canim. Cok siddetli yasadm bn hep o sekldede oyuzdn sordum. Rahim buyudugu ve yukari ciktgi icn oluyorms bide bizde daha cok buyuyor halyle. Kasiklara baskiyi hissediyorm bnde hep bebisler uyudugu icinms❤

Gecms olsn canim iyi haberlerle gel ins. Vala 3 ay dolnca gecmiyorms demek benmde ole bulqnti devam kusmada devm ediyo arada keslmedi. 1 aya toparlara ins:)
Sağol canım bende dört gözle bekliyorum bitmesini :KK66: ağız tadıyla bir şeyler yemeyi özledim gerçekten hiç tadı yok.
Agri dedigin regl agrisi gibimi canim. Cok siddetli yasadm bn hep o sekldede oyuzdn sordum. Rahim buyudugu ve yukari ciktgi icn oluyorms bide bizde daha cok buyuyor halyle. Kasiklara baskiyi hissediyorm bnde hep bebisler uyudugu icinms❤
Kasıklarda daha çok canım adet ağrısı gibi değil de değişik randevumu Cumartesi’ye çektim bakalım ne diyecek içim rahat etmiyor böyle

Sağol canım bende dört gözle bekliyorum bitmesini :KK66: ağız tadıyla bir şeyler yemeyi özledim gerçekten hiç tadı yok.

Kasıklarda daha çok canım adet ağrısı gibi değil de değişik randevumu Cumartesi’ye çektim bakalım ne diyecek içim rahat etmiyor böyle
Ay lafi agzimdan aldin aynen agizda tat kalmadi yems olmk icin zorla tat almadn yemek oluyo su evreyi atlatsakda rahatlask:) cok iyi yapmssn randevu almakla tabiki ihmal etme canim haberdar et bizi:KK66:

Ay lafi agzimdan aldin aynen agizda tat kalmadi yems olmk icin zorla tat almadn yemek oluyo su evreyi atlatsakda rahatlask:) cok iyi yapmssn randevu almakla tabiki ihmal etme canim haberdar et bizi:KK66:
Evet ya sanki böyle sürekli tatlı bir şey yemişim gibi bir tat var anlayamıyorum :KK66: inşallah hayırlı haberler veririm canım

Az zamanin kaldi tatlim cok normal bunlari yasaman seninkide tombisti bide:)) ayy arkadasima gittim onceki gun gormeye 15 gnlk oldu bebegi topuk kaninda cok aglams aciyo baya sanirm:KK43:
Evet benim bebis biraz tombik ol ucak internetten baktım. Topuk kanı için 2.5 milim deliyor larmis topugu. Ama çok gerekiyormuş bu test. Mecbur yaptırmak lazım. Babası tutar ben dayanamam. Kv olur yanımızda. Çok tuhaf bir duygu sabahtan beri buna üzülüyorum.

Ağrım yazacaktım ya :) ağrım var ama bende ev süpürdüm bugün bir şey olmaz inşallah ya
C A N O C A N O ağrım var canım onu demek istedim sağolasın geçer inşallah artık ya
Gecmis olsun canim. Valla ben akillanmadim galiba. Sildim supurdum toz aldim mutfak dolaplarinin kapaklarini. Odalarin kapilarini sildim hep. Tatilde ablamlar gelicekmis. haftaya mutfak balkon kapisinin camlarini silerim hafta ici bi gun banyonun fayanslarini. Bir de firinim var silinecekkkk

Arkadaslar ben folic asiti hala kullanmaya devam ediyorum yanlis anlamadiysam doktor oyle soyledi suan 14 haftalik olduk bi zarari vr mi acaba kesmeyince. Doktor kes demedi ama internette 12. Haftada kesilir falan diyo

Gecmis olsun canim. Valla ben akillanmadim galiba. Sildim supurdum toz aldim mutfak dolaplarinin kapaklarini. Odalarin kapilarini sildim hep. Tatilde ablamlar gelicekmis. haftaya mutfak balkon kapisinin camlarini silerim hafta ici bi gun banyonun fayanslarini. Bir de firinim var silinecekkkk
Bende hep süpürüp siliyorum ne yapalım kimseden fayda yok dinlene dinlene yapıyorum ben işlerimi henüz bir sıkıntı yaşamadım inşallahta yaşamam hatta yaşamayız

Arkadaslar ben folic asiti hala kullanmaya devam ediyorum yanlis anlamadiysam doktor oyle soyledi suan 14 haftalik olduk bi zarari vr mi acaba kesmeyince. Doktor kes demedi ama internette 12. Haftada kesilir falan diyo
Bir zararı olacağını düşünmüyorum canım genelde bebek 12 haftadan sonra folik asite çok ihtiyaç duymadığı için o haftalarda bıraktırıyor drlar

Evet benim bebis biraz tombik ol ucak internetten baktım. Topuk kanı için 2.5 milim deliyor larmis topugu. Ama çok gerekiyormuş bu test. Mecbur yaptırmak lazım. Babası tutar ben dayanamam. Kv olur yanımızda. Çok tuhaf bir duygu sabahtan beri buna üzülüyorum.
Ayy zorms baya canim ya ben bile okudklarmdn etkilendm dayanmasi guc tabiki minicik bi can:s mtlaka herkese yapiyorlar cok gerkli sanirm ne icin bilmiyorm ama yannda saglam kalmaya calisrsn

12+5 de kontroldeydm canim dr birakabilirsn artik dedi. Genelde 3 ay die biliyorm bnde. Zatn yediklerinde de yine alms olacaksn:KK66: fazlasi da ters etki yapmasn sonucta:)

Kızlar günaydın
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey :KK43:

Dün Sabah wc ye bi gittim ki ne görüyüm

Peçetede kalın bi şekilde kan bana bakıyodu :KK43:

O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik
Şimdi sürekli yatıp dinleniyorum
İnşallah bi daha böyle bişey yaşamam:dua::dua:
Geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Yaaa :KK57: oluşuma nasıl ki yarim. Ne ise yarıyordu bu.
Hatırlatığım kadarıyla mecburi bakanlık istiyor fenilketonüri ve hipotiroidi için. Erken dönemde teşhis edilmezse bebeklerde zeka geriliği yapıyor.
Kizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem. :KK73:
Oleeeyyyy çok sevindim şimdi sırakesede :-)
Kızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canım, benimde bulantım devam ediyor eğer çoksa bu mevsimde susuz kalma herkes hasta serumu taktır gel eve yatış yaptırma
Canım sen bu baskı hissini hafife alma arttığını hissettiğin an yatak istirahati yap. Bende ilk gebeliğimde vardı.
Sağol canım gitsem takacaklar da ben hastaneye yatmak istemiyorum :) eşim akşam artık kafayı yer ev süpürdüm diye
Çok yorma kendini dinlene dinlene. Evi pislik götürsün önemli olan bu kıymetli bebeklerimizin sağlığı
Canım ben 12. Haftada kestik fazla kullanmak bebeklerde otizm sebebi.

Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsun
Tesekkur ederim canimm :KK200:
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Gözünaydın çok güzel çıkmış
Tesekkur ederim canimm :KK200:
hayirli olsun canim, bende bugun keseyi gordum kalp atisi haftaya ins, kalp atisini alttan bakti duymak icin olmadi kucuk diye haftaya olur ins dedi, senin erken degil mi ben testten 2 hafta sonra keseyi gordum
Tesekkur ederim canimm. Valla ikiye katlanacagini dusunerek hesapladi sali 4000 lerde olur deger gorunur dedi. Alttan bakicak sanirim. Sat hesabina gore 5+5 olucak sanirim insallah gorunurr :KK200:
gözünaydın canım :KK200:
Tesekkur ederim cnm :KK200:
Gozun aydin. Masallah saglikla buyumus minnak. Artik hamisligin tadini cikar kese kalp telasina dusme simdiden dusunme.
Tesekkur ederim cnmm :KK200: valla aklimdan hic cikmiyor divane oldum insallah zaman cabuk gecerr
Herşey onların iyiliği için canım, biraz canı acıyacak ama her bebek bunu yaşıyor. Öyle düşünme :)

Çok geçmiş olsun canım, rabbim tekrar yaşatmasın. Çok dikkat et kendine, saglıkla kavuş yavruna. :)

Malesef daha çıkmamış sonucu, inşallah haftaya kadar çıkar :)

Öyle canım, Allah razı olsun ❤️

Maşallah kuzum, Rabbım hep güzel günlerini göstersin ❤️
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatırsın inşallah

serum diyor :)
Amin canimm insallah rabbim hepimizin kuzusunun guzel gunlerini gostersinn :KK200:
Geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

Hatırlatığım kadarıyla mecburi bakanlık istiyor fenilketonüri ve hipotiroidi için. Erken dönemde teşhis edilmezse bebeklerde zeka geriliği yapıyor.

Oleeeyyyy çok sevindim şimdi sırakesede :-)

Geçmiş olsun canım, benimde bulantım devam ediyor eğer çoksa bu mevsimde susuz kalma herkes hasta serumu taktır gel eve yatış yaptırma

Canım sen bu baskı hissini hafife alma arttığını hissettiğin an yatak istirahati yap. Bende ilk gebeliğimde vardı.

Çok yorma kendini dinlene dinlene. Evi pislik götürsün önemli olan bu kıymetli bebeklerimizin sağlığı

Canım ben 12. Haftada kestik fazla kullanmak bebeklerde otizm sebebi.
Tesekkur ederim canim siralar hic bitmicek ger haftasi ayri bir heyecan :KK200:

X