- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Ediyorum canim. cok sukur kendimi bugun cok iyi hissediyorumama dikkat et kendine
güzel sonuçlarla gelirsin inşallah bizi de haberdar et
Ben kesin olarak 16. Haftada ogrenmistim oglumu.bu arada benim ikili test 11+3'de yapılmıştı.
doktor kıza benziyor demişti
tam olarak ne zaman emin oluyorlar cinsiyetten? 15.hafta? 16.hafta?
hilal1907 kizzz kacta kan vericen yine.
Olsun canim sabir edelim artik ne yapalim.biliyorum cok zor ben de cok zor sabrediyorum ultrason cihaxi alcam az daha kendimeHastaneyi aradık, ayın 3ünde Ankaraya ulaşmış. Daha sonuc çıkmamış anlayacağınız, muayne de iptal oldu
Hadi bakalim minnak ne kadar arttirmis hormonlarini
Bekle bekle omrumuz tukenecek ya deli oluyorummHastaneyi aradık, ayın 3ünde Ankaraya ulaşmış. Daha sonuc çıkmamış anlayacağınız, muayne de iptal oldu
16. Haftada netleşiyor canım.bu arada benim ikili test 11+3'de yapılmıştı.
doktor kıza benziyor demişti
tam olarak ne zaman emin oluyorlar cinsiyetten? 15.hafta? 16.hafta?
İnsallah cosmusturrHadi bakalim minnak ne kadar arttirmis hormonlarini
Şimdi test sonucun çıkınca ilk 3ayın dolmasını bekleyeceksinki risk azalsın. Sonra ikili taramanın sonucunu bekliceksin sonra cinsiyeti bekliceksin sonra 20-22. Haftadaki ayrıntılı usgyi bekliceksin sonra bebek odası telaşı başlıcak hep bi beklemeyle geçiyor ömürBekle bekle omrumuz tukenecek ya deli oluyorumm
İnşaallah canımAaa keske alti da okusaydim. Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin. En fazla haftaya kadar ertelenir heralde
İkiye katlanarak devam etsin inşallahGunaydin kizlarr bende tekrardan kan verdim sonuc bekliyorum ogleden sonraya cikcakmis. Cok heycanliyimm.
Olsun canim sabir edelim artik ne yapalim.biliyorum cok zor ben de cok zor sabrediyorum ultrason cihaxi alcam az daha kendime
İnşaallah canımAaa keske alti da okusaydim. Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin. En fazla haftaya kadar ertelenir heralde
İkiye katlanarak devam etsin inşallahGunaydin kizlarr bende tekrardan kan verdim sonuc bekliyorum ogleden sonraya cikcakmis. Cok heycanliyimm.
Olsun canim sabir edelim artik ne yapalim.biliyorum cok zor ben de cok zor sabrediyorum ultrason cihaxi alcam az daha kendime
16. Haftada netleşiyor canım.
C A N O canım sen urfada değilmiydin? Taa ankarayamı gönderiyorlar. Keşke eğitim araştırma hastanesine gönderseydi seni test için urfada var diye biliyorum Valla bana kan verilirken bilgilendirme yapılmadı, öyle deselerdi üniversite hastanesine giderdim. Sonradan ögrendim Ankaraya gönderildiği
Sagol canim yanit icin riske atmayayim benDoktorn diyene kadr sen birakma canim. Bende 13 e geldm ctedi birakabilirsn iyi gorunuyo dedi dr duruma gore biraktiriyorlar sanirm 3 ay herks kullaniyo die biliyorm
Sabirsiz biri olarak kafayi yemezsem iyidir :)Şimdi test sonucun çıkınca ilk 3ayın dolmasını bekleyeceksinki risk azalsın. Sonra ikili taramanın sonucunu bekliceksin sonra cinsiyeti bekliceksin sonra 20-22. Haftadaki ayrıntılı usgyi bekliceksin sonra bebek odası telaşı başlıcak hep bi beklemeyle geçiyor ömür
Amin canimm insallahhİnşaallah canım
İkiye katlanarak devam etsin inşallah
Aynen, kaç gün vereli 27 sinde verdim. 3ünde makineye vermişler. Araya yılbaşı girmişmiş. Ne saçma iş. Koca urfada ikili test yağacak yer yok demek ki.
Topuk kani aldirmaya tek gitme hatta iceri bile girme mumkunse canim. Ufacik topugunu dele dele bi ton kan cikarmaya calisiyolar. Icin parcalanir hemsireye patlarsin yoksa.Günaydın kızlar günler sonra bu gün rahat uyudum. Fakat bebek ağırlaştı bacakların taşımıyor. Evin içinde bile mutfağa gidip gelsem ağrıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz. Sonuç bekleyenler pozitif olsun hayırlısıyla
Aile hekimin aradı. Bebek dogunca topuk kanı ali caz getir dedi. Şimdiden içim yandı. Canı acir bebisimin
Gecmis olsun canim. Insallah bi daha yasamazsin. Bebegin de iyiymis masallah dinlen bol bol. Ben de 7.haftadan beri korkuyla giriyorum tuvalete kan gorurmuyum diye. Allahim yasatmasin bi dahaKızlar günaydın
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey
Dün Sabah wc ye bi gittim ki ne görüyüm
Peçetede kalın bi şekilde kan bana bakıyodu
O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik
Ama o yarım saatte nefes bile alamadım
Ya bebeğime ,oğluşuma bişey olduysa diye düşünmekten kafayı yicektim
Sonra girdim ultrasona Allahıma binlerce şükür olsunki ogluşum iyiydi hatta haftasından 1 hafta büyük çıktı
Doktor hiç kanama alanı görmedi
3 gündür inanılmaz bi sekilde öksürüyorum
Doktor kendini sürekli zorladığın için bundan olmuş olabilir dedi
Coraspirini simdilik kes dedi
İğne verdi crinoneyede devam et dedi ( 1 haftadır kullamayı bırakmıştım )
Şimdi sürekli yatıp dinleniyorum
İnşallah bi daha böyle bişey yaşamam
di mi bu endişe telaş bitmeyecek sanırım aman olsun sağlıklı olsun daŞimdi test sonucun çıkınca ilk 3ayın dolmasını bekleyeceksinki risk azalsın. Sonra ikili taramanın sonucunu bekliceksin sonra cinsiyeti bekliceksin sonra 20-22. Haftadaki ayrıntılı usgyi bekliceksin sonra bebek odası telaşı başlıcak hep bi beklemeyle geçiyor ömür
çok geçmiş olsun ne kadar cok korktun bu kaçıncı inşallah bir daha yaşamazsınKızlar günaydın
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey
Dün Sabah wc ye bi gittim ki ne görüyüm
Peçetede kalın bi şekilde kan bana bakıyodu
O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik
Ama o yarım saatte nefes bile alamadım
Ya bebeğime ,oğluşuma bişey olduysa diye düşünmekten kafayı yicektim
Sonra girdim ultrasona Allahıma binlerce şükür olsunki ogluşum iyiydi hatta haftasından 1 hafta büyük çıktı
Doktor hiç kanama alanı görmedi
3 gündür inanılmaz bi sekilde öksürüyorum
Doktor kendini sürekli zorladığın için bundan olmuş olabilir dedi
Coraspirini simdilik kes dedi
İğne verdi crinoneyede devam et dedi ( 1 haftadır kullamayı bırakmıştım )
Şimdi sürekli yatıp dinleniyorum
İnşallah bi daha böyle bişey yaşamam
içim parçalandı resmenTopuk kani aldirmaya tek gitme hatta iceri bile girme mumkunse canim. Ufacik topugunu dele dele bi ton kan cikarmaya calisiyolar. Icin parcalanir hemsireye patlarsin yoksa.