Agri dedigin regl agrisi gibimi canim. Cok siddetli yasadm bn hep o sekldede oyuzdn sordum. Rahim buyudugu ve yukari ciktgi icn oluyorms bide bizde daha cok buyuyor halyle. Kasiklara baskiyi hissediyorm bnde hep bebisler uyudugu icinms❤Kızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım
Sağol canım bende dört gözle bekliyorum bitmesiniGecms olsn canim iyi haberlerle gel ins. Vala 3 ay dolnca gecmiyorms demek benmde ole bulqnti devam kusmada devm ediyo arada keslmedi. 1 aya toparlara ins:)
Kasıklarda daha çok canım adet ağrısı gibi değil de değişik randevumu Cumartesi’ye çektim bakalım ne diyecek içim rahat etmiyor böyleAgri dedigin regl agrisi gibimi canim. Cok siddetli yasadm bn hep o sekldede oyuzdn sordum. Rahim buyudugu ve yukari ciktgi icn oluyorms bide bizde daha cok buyuyor halyle. Kasiklara baskiyi hissediyorm bnde hep bebisler uyudugu icinms❤
Dikkat et canım, bende serum taktırdın falan zannettim :)Ağrım yazacaktım ya :) ağrım var ama bende ev süpürdüm bugün bir şey olmaz inşallah ya
C A N O ağrım var canım onu demek istedim sağolasın geçer inşallah artık ya
Sağol canım gitsem takacaklar da ben hastaneye yatmak istemiyorum :) eşim akşam artık kafayı yer ev süpürdüm diyeDikkat et canım, bende serum taktırdın falan zannettim :)
Ay lafi agzimdan aldin aynen agizda tat kalmadi yems olmk icin zorla tat almadn yemek oluyo su evreyi atlatsakda rahatlask:) cok iyi yapmssn randevu almakla tabiki ihmal etme canim haberdar et biziSağol canım bende dört gözle bekliyorum bitmesiniağız tadıyla bir şeyler yemeyi özledim gerçekten hiç tadı yok.
Kasıklarda daha çok canım adet ağrısı gibi değil de değişik randevumu Cumartesi’ye çektim bakalım ne diyecek içim rahat etmiyor böyle
Evet ya sanki böyle sürekli tatlı bir şey yemişim gibi bir tat var anlayamıyorumAy lafi agzimdan aldin aynen agizda tat kalmadi yems olmk icin zorla tat almadn yemek oluyo su evreyi atlatsakda rahatlask:) cok iyi yapmssn randevu almakla tabiki ihmal etme canim haberdar et bizi
Dikkat et canım, bende gittim bugun mini el süpürgesi aldım. Onla sagı solu çekerim artıkSağol canım gitsem takacaklar da ben hastaneye yatmak istemiyorum :) eşim akşam artık kafayı yer ev süpürdüm diye
Evet benim bebis biraz tombik ol ucak internetten baktım. Topuk kanı için 2.5 milim deliyor larmis topugu. Ama çok gerekiyormuş bu test. Mecbur yaptırmak lazım. Babası tutar ben dayanamam. Kv olur yanımızda. Çok tuhaf bir duygu sabahtan beri buna üzülüyorum.Az zamanin kaldi tatlim cok normal bunlari yasaman seninkide tombisti bide:)) ayy arkadasima gittim onceki gun gormeye 15 gnlk oldu bebegi topuk kaninda cok aglams aciyo baya sanirm
Gecmis olsun canim. Valla ben akillanmadim galiba. Sildim supurdum toz aldim mutfak dolaplarinin kapaklarini. Odalarin kapilarini sildim hep. Tatilde ablamlar gelicekmis. haftaya mutfak balkon kapisinin camlarini silerim hafta ici bi gun banyonun fayanslarini. Bir de firinim var silinecekkkkAğrım yazacaktım ya :) ağrım var ama bende ev süpürdüm bugün bir şey olmaz inşallah ya
C A N O ağrım var canım onu demek istedim sağolasın geçer inşallah artık ya
Bende hep süpürüp siliyorum ne yapalım kimseden fayda yok dinlene dinlene yapıyorum ben işlerimi henüz bir sıkıntı yaşamadım inşallahta yaşamam hatta yaşamayızGecmis olsun canim. Valla ben akillanmadim galiba. Sildim supurdum toz aldim mutfak dolaplarinin kapaklarini. Odalarin kapilarini sildim hep. Tatilde ablamlar gelicekmis. haftaya mutfak balkon kapisinin camlarini silerim hafta ici bi gun banyonun fayanslarini. Bir de firinim var silinecekkkk
Bir zararı olacağını düşünmüyorum canım genelde bebek 12 haftadan sonra folik asite çok ihtiyaç duymadığı için o haftalarda bıraktırıyor drlarArkadaslar ben folic asiti hala kullanmaya devam ediyorum yanlis anlamadiysam doktor oyle soyledi suan 14 haftalik olduk bi zarari vr mi acaba kesmeyince. Doktor kes demedi ama internette 12. Haftada kesilir falan diyo
Sagol cnm ya bi anda endiselendim ben mi yanlis anladim diye.biraz icim rahatladi.Bir zararı olacağını düşünmüyorum canım genelde bebek 12 haftadan sonra folik asite çok ihtiyaç duymadığı için o haftalarda bıraktırıyor drlar
Yolundadir canim insallah.cok guzel bu bulusmalar ben de ozledim goresim geldiYarın bebeğimle ikinci buluşma çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
Ayy zorms baya canim ya ben bile okudklarmdn etkilendm dayanmasi guc tabiki minicik bi can:s mtlaka herkese yapiyorlar cok gerkli sanirm ne icin bilmiyorm ama yannda saglam kalmaya calisrsnEvet benim bebis biraz tombik ol ucak internetten baktım. Topuk kanı için 2.5 milim deliyor larmis topugu. Ama çok gerekiyormuş bu test. Mecbur yaptırmak lazım. Babası tutar ben dayanamam. Kv olur yanımızda. Çok tuhaf bir duygu sabahtan beri buna üzülüyorum.
12+5 de kontroldeydm canim dr birakabilirsn artik dedi. Genelde 3 ay die biliyorm bnde. Zatn yediklerinde de yine alms olacaksnArkadaslar ben folic asiti hala kullanmaya devam ediyorum yanlis anlamadiysam doktor oyle soyledi suan 14 haftalik olduk bi zarari vr mi acaba kesmeyince. Doktor kes demedi ama internette 12. Haftada kesilir falan diyo
Masallah canim bize guzel haberler ver inss❤Yarın bebeğimle ikinci buluşma çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
Geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahKızlar günaydın
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey
Dün Sabah wc ye bi gittim ki ne görüyüm
Peçetede kalın bi şekilde kan bana bakıyodu
O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik
Şimdi sürekli yatıp dinleniyorum
İnşallah bi daha böyle bişey yaşamam
Hatırlatığım kadarıyla mecburi bakanlık istiyor fenilketonüri ve hipotiroidi için. Erken dönemde teşhis edilmezse bebeklerde zeka geriliği yapıyor.Yaaaoluşuma nasıl ki yarim. Ne ise yarıyordu bu.
Oleeeyyyy çok sevindim şimdi sırakesedeKizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
Geçmiş olsun canım, benimde bulantım devam ediyor eğer çoksa bu mevsimde susuz kalma herkes hasta serumu taktır gel eve yatış yaptırmaKızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım
Canım sen bu baskı hissini hafife alma arttığını hissettiğin an yatak istirahati yap. Bende ilk gebeliğimde vardı.Agri dedigin regl agrisi gibimi canim. Cok siddetli yasadm bn hep o sekldede oyuzdn sordum. Rahim buyudugu ve yukari ciktgi icn oluyorms bide bizde daha cok buyuyor halyle. Kasiklara baskiyi hissediyorm bnde hep bebisler uyudugu icinms❤
Çok yorma kendini dinlene dinlene. Evi pislik götürsün önemli olan bu kıymetli bebeklerimizin sağlığıSağol canım gitsem takacaklar da ben hastaneye yatmak istemiyorum :) eşim akşam artık kafayı yer ev süpürdüm diye
Canım ben 12. Haftada kestik fazla kullanmak bebeklerde otizm sebebi.Arkadaslar ben folic asiti hala kullanmaya devam ediyorum yanlis anlamadiysam doktor oyle soyledi suan 14 haftalik olduk bi zarari vr mi acaba kesmeyince. Doktor kes demedi ama internette 12. Haftada kesilir falan diyo
Tesekkur ederim canimmMaşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsun
Tesekkur ederim canimmGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Gözünaydın çok güzel çıkmış
Tesekkur ederim canimm. Valla ikiye katlanacagini dusunerek hesapladi sali 4000 lerde olur deger gorunur dedi. Alttan bakicak sanirim. Sat hesabina gore 5+5 olucak sanirim insallah gorunurrhayirli olsun canim, bende bugun keseyi gordum kalp atisi haftaya ins, kalp atisini alttan bakti duymak icin olmadi kucuk diye haftaya olur ins dedi, senin erken degil mi ben testten 2 hafta sonra keseyi gordum
Tesekkur ederim cnmgözünaydın canım
Tesekkur ederim cnmmGozun aydin. Masallah saglikla buyumus minnak. Artik hamisligin tadini cikar kese kalp telasina dusme simdiden dusunme.
Amin canimm insallah rabbim hepimizin kuzusunun guzel gunlerini gostersinnHerşey onların iyiliği için canım, biraz canı acıyacak ama her bebek bunu yaşıyor. Öyle düşünme :)
Çok geçmiş olsun canım, rabbim tekrar yaşatmasın. Çok dikkat et kendine, saglıkla kavuş yavruna. :)
Malesef daha çıkmamış sonucu, inşallah haftaya kadar çıkar :)
Öyle canım, Allah razı olsun
Maşallah kuzum, Rabbım hep güzel günlerini göstersin
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatırsın inşallah
serum diyor :)
Tesekkur ederim canim siralar hic bitmicek ger haftasi ayri bir heyecanGeçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Hatırlatığım kadarıyla mecburi bakanlık istiyor fenilketonüri ve hipotiroidi için. Erken dönemde teşhis edilmezse bebeklerde zeka geriliği yapıyor.
Oleeeyyyy çok sevindim şimdi sırakesede
Geçmiş olsun canım, benimde bulantım devam ediyor eğer çoksa bu mevsimde susuz kalma herkes hasta serumu taktır gel eve yatış yaptırma
Canım sen bu baskı hissini hafife alma arttığını hissettiğin an yatak istirahati yap. Bende ilk gebeliğimde vardı.
Çok yorma kendini dinlene dinlene. Evi pislik götürsün önemli olan bu kıymetli bebeklerimizin sağlığı
Canım ben 12. Haftada kestik fazla kullanmak bebeklerde otizm sebebi.