2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bugün kendime hamile Cicişleri aldm cunku artik giyecek pantolonum kalmadi düğmelerim kapanmyor de factodan güzel şeyler buldum autlet ürünler aldm uygundu baya.
Gule gule git canim iyi yaptn skstrma kendini:) 2 hafta oldu bnde 2 tane pantoln aldm isyernde en rahati pantoln smdi neguzel suslu seler var bacaktn anlaslmiyo hamis pantolu oldgu bile :))

Cocuklari gorunce heyecandan bazi seleri unutuyor insan hepimz yasiyoruzdur eminim:) ilski durumunu sormadk dr da bisi demedi tek iken 3 ay yasakti ama smdi yasak devm edebilir drda ben diyene kadr yapmzlar die dusundu blkide bnde bunu nasi yazaym adama whatsaptn esim sorsa iyidi

Biz arada kaçamak yapıyoruz
Valla Allah yardımcımız olsun

Ah canım benim geçen gebeliğimde 3. Aydan sonra yürürken kasıklarımda taş taşıyordum sanki kasıklarım tal gibiydi ve baskı vardı, erken doğurdum. Doktoruma dediğimde ikiz o yüzden demişti sende dikkat et canım ben erken doğurdu. İkizlerde rahim ağzını göbekten 20. Haftadan itibaren ölçüyorlar. Ama onada çok güvenme benim pzt 4,5 santimde cuma günü suyum geldiğimde 10cm açıkla hastaneye gitmişim bebek vajene düşmüş ve ben yarım saat içinde doğurdum. Nerdeyse elime doğuyordu. Her şikayetini önemse ve doktorunu didikle.

biz eşimle iki arkadaş gibiyiz hiç riske atmaya gerek yok dünya kadar iğne olduk zar zor gebe kaldık. Erkeklerin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşlar mrb,benim sizlere bir sorum olacak.yedinci haftayı bitirdik çok şükür.geçen gün aniden sol göğsün şişti göğüs ucum kaşınmaya ve yanmaya başladı sonrasında da çatladı resmen.sizde yaşadınz mı erken deil mi sizce?

Benim olmadı ama ebeler bana e vitamini kapsül vermişti meme ucuna sürüyordum. doktoruna bir sor istersen
İniallah canım hayırlı haberlerini alırız birçoğumuz gebelik belirtisi yaşamadık yaşayanlarda kullanmış olduğumuz ilaçların yan etkileri. Beta hcg arttıkça belirtilerde artıyor, sakın dert etme

tesekkur ederim canimpazartesi tekrar kan vericekmisim ondan sonra gun vericeklermis kese icinn. İnsallah minigini goreceksin canim. Huzel haberler ver bize sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…