- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Amin cnm insallahlaiyka gecmiş olsun Dikkat et kendine herkes hasta
hilal1907 darısı kalp atışına canım
Kızlar webde doktorlar ilk trimesterden sonra sac boyama ile ilgili sac dersine nufus etmeyecek sekilde problem yaratmaz diyor
Ama benim doktor önermiyor
Ya ben de genetik 18 imden beri beyazım var
Boyayanadım dr um oyle diyince sac rimeli falan idare ediyom
laiyka gecmiş olsun Dikkat et kendine herkes hasta
Kızlar webde doktorlar ilk trimesterden sonra sac boyama ile ilgili sac dersine nufus etmeyecek sekilde problem yaratmaz diyor
Hehehe:)) biz cok dinledk drun sozunu ya saglk konusnda titiz esimde sagolsn ilaclari bile saatli verir kacamak yapamadikBiz arada kaçamak yapıyoruz
Valla Allah yardımcımız olsun
Sagol canim bilgiler icin cok zor yasadigin allah tekrarini yasatmasn sana inss. Bazi durumlarda dikis atiyorlarms zatn oyuzdn takp etcz bakalim sagolasinAh canım benim geçen gebeliğimde 3. Aydan sonra yürürken kasıklarımda taş taşıyordum sanki kasıklarım tal gibiydi ve baskı vardı, erken doğurdum. Doktoruma dediğimde ikiz o yüzden demişti sende dikkat et canım ben erken doğurdu. İkizlerde rahim ağzını göbekten 20. Haftadan itibaren ölçüyorlar. Ama onada çok güvenme benim pzt 4,5 santimde cuma günü suyum geldiğimde 10cm açıkla hastaneye gitmişim bebek vajene düşmüş ve ben yarım saat içinde doğurdum. Nerdeyse elime doğuyordu. Her şikayetini önemse ve doktorunu didikle.
biz eşimle iki arkadaş gibiyiz hiç riske atmaya gerek yok dünya kadar iğne olduk zar zor gebe kaldık. Erkeklerin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum.
Kimi olmaz diyo kimi olur dio degisiyo canim deriye nufus etmickse sknti olmaz sanki. Isarkadaslarmdan boyatnlar olmdtu kimi uclara yapti bisiler. Bilmiyorm bu konulari hic ya sacimda boya yok rahatim oyuzden sukur:))laiyka gecmiş olsun Dikkat et kendine herkes hasta
Nasip kısmet diyelimHehehe:)) biz cok dinledk drun sozunu ya saglk konusnda titiz esimde sagolsn ilaclari bile saatli verir kacamak yapamadik
Canım biz zaten saçımızın dibindeki avuç avuç beyaz için boyuyoruz. Yoksa kimse gebelikte saçını boyamaz diye biliyorum. Bazı doktorlar diplere değmeden yaptırın diyorda diplere değmeden nasıl boyatabilirizkiKimi olmaz diyo kimi olur dio degisiyo canim deriye nufus etmickse sknti olmaz sanki. Isarkadaslarmdan boyatnlar olmdtu kimi uclara yapti bisiler. Bilmiyorm bu konulari hic ya sacimda boya yok rahatim oyuzden sukur:))
Merhaba arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırsın bir belirti olacak diye şart yok herkesin bünyesi farklı benim kızımda hiç belirtim yoktu ama bunda çok halsizim miğdem çok bulanıyor kasılmalarım oluyor bunları düşünerek kendine stres yapma keyfine inşallah bizede güzel haberler verirsinMerhaba arkadaşlar pozitif olanlar bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah...
Transferimin 2.günündeyim henüz
Bu konulara girmicem diye kendimi telkin ediyorum ama eşim varmı birşeyin iyimisin gibi şeyler soruyor
aslında olağan sorular ama sordukça meraklanıyorum...
Birşey mi hissetmeliyim ??
Bir belirti ???
Bir değişim ???
Ben neden birşey hissetmiyorum ????
Siz transferden sonra belirti olarak neler hissettiniz ?sonucunuz negatif mi pozitif mi oldu?
Sen kaçıncı haftadasın arkadaşım doktorunun numarası varsa bence bir ara sor 12 haftaya kadar kullanılıyor bende kullanıyorumArkadaşlar crinone jel i kacinci haftaya kadar kullandiniz bende son 4 tane kaldi randevum da cts bikac gun kullanmasam bisey olur mu dersiniz
transferin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin, bende hic bir belirti olmadi sadece gogus hasassiyeti vardi o da hemen olmadi transferin 5.6. gunu basladi, aksine ishalde oldum kusmamda oldu, doktor kanda iktihap var ondan ishal oldn demisti cok korktum negatif sonuclancak diye, cok sukur transferin 9.gununde pozitif sonucu aldim, yani diyecegim su hic belirti arama halen gebe olmama ragmen belirti bende yok, yarin insallah kese ve kalp atisini duyacam duaninza ihtiyacim var korku ve heyecan varMerhaba arkadaşlar pozitif olanlar bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah...
Transferimin 2.günündeyim henüz
Bu konulara girmicem diye kendimi telkin ediyorum ama eşim varmı birşeyin iyimisin gibi şeyler soruyor
aslında olağan sorular ama sordukça meraklanıyorum...
Birşey mi hissetmeliyim ??
Bir belirti ???
Bir değişim ???
Ben neden birşey hissetmiyorum ????
Siz transferden sonra belirti olarak neler hissettiniz ?sonucunuz negatif mi pozitif mi oldu?
9+5 im cts gunu de doktorumla randevum var bulantim da oyle fena ki evden dışarı cikamiyorum eczaneden alsam sonra reçeteyi gotursem olurmu ki yapiyomu boyle birsey eczaneler biliyomusunSen kaçıncı haftadasın arkadaşım doktorunun numarası varsa bence bir ara sor 12 haftaya kadar kullanılıyor bende kullanıyorum
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...transferin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin, bende hic bir belirti olmadi sadece gogus hasassiyeti vardi o da hemen olmadi transferin 5.6. gunu basladi, aksine ishalde oldum kusmamda oldu, doktor kanda iktihap var ondan ishal oldn demisti cok korktum negatif sonuclancak diye, cok sukur transferin 9.gununde pozitif sonucu aldim, yani diyecegim su hic belirti arama halen gebe olmama ragmen belirti bende yok, yarin insallah kese ve kalp atisini duyacam duaninza ihtiyacim var korku ve heyecan var
Merhaba arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırsın bir belirti olacak diye şart yok herkesin bünyesi farklı benim kızımda hiç belirtim yoktu ama bunda çok halsizim miğdem çok bulanıyor kasılmalarım oluyor bunları düşünerek kendine stres yapma keyfine inşallah bizede güzel haberler verirsin