2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Gunaydin kizlar.Dün salon boyandi. 2 gundur uykusuzum. Uyumak donnek cok zorlasti. Bu günde esim evi komple temizledi. Allah razi olsun ondan. Butun kemiklerim agriyor ama az kaldi.

laiyka laiyka gecmiş olsun ❤️ Dikkat et kendine herkes hasta
hilal1907 hilal1907 darısı kalp atışına canım ❤️

Kızlar webde doktorlar ilk trimesterden sonra sac boyama ile ilgili sac dersine nufus etmeyecek sekilde problem yaratmaz diyor
Ama benim doktor önermiyor
Ya ben de genetik 18 imden beri beyazım var
Boyayanadım dr um oyle diyince sac rimeli falan idare ediyom

Kızlar webde doktorlar ilk trimesterden sonra sac boyama ile ilgili sac dersine nufus etmeyecek sekilde problem yaratmaz diyor
Amin cnm insallah

Canım ben inoa denilen organik boya ile boyuyorum. İki doktor boyatabilirsin dedi. Ben 3 ayımın dolmasını bekledim.

Ah canım benim geçen gebeliğimde 3. Aydan sonra yürürken kasıklarımda taş taşıyordum sanki kasıklarım tal gibiydi ve baskı vardı, erken doğurdum. Doktoruma dediğimde ikiz o yüzden demişti sende dikkat et canım ben erken doğurdu. İkizlerde rahim ağzını göbekten 20. Haftadan itibaren ölçüyorlar. Ama onada çok güvenme benim pzt 4,5 santimde cuma günü suyum geldiğimde 10cm açıkla hastaneye gitmişim bebek vajene düşmüş ve ben yarım saat içinde doğurdum. Nerdeyse elime doğuyordu. Her şikayetini önemse ve doktorunu didikle.

biz eşimle iki arkadaş gibiyiz hiç riske atmaya gerek yok dünya kadar iğne olduk zar zor gebe kaldık. Erkeklerin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum.
Sagol canim bilgiler icin cok zor yasadigin allah tekrarini yasatmasn sana inss. Bazi durumlarda dikis atiyorlarms zatn oyuzdn takp etcz bakalim sagolasin:KK66: bizde ole vala tedaviye basladgimzdn beri denemedik bile okadr emek verdk riske atmak istemiyor insan o kucuk cani Allah korusun❤

Kimi olmaz diyo kimi olur dio degisiyo canim deriye nufus etmickse sknti olmaz sanki. Isarkadaslarmdan boyatnlar olmdtu kimi uclara yapti bisiler. Bilmiyorm bu konulari hic ya sacimda boya yok rahatim oyuzden sukur:))

Kimi olmaz diyo kimi olur dio degisiyo canim deriye nufus etmickse sknti olmaz sanki. Isarkadaslarmdan boyatnlar olmdtu kimi uclara yapti bisiler. Bilmiyorm bu konulari hic ya sacimda boya yok rahatim oyuzden sukur:))
Canım biz zaten saçımızın dibindeki avuç avuç beyaz için boyuyoruz. Yoksa kimse gebelikte saçını boyamaz diye biliyorum. Bazı doktorlar diplere değmeden yaptırın diyorda diplere değmeden nasıl boyatabilirizki :-) banu çiftçi ve benim doktorum onayladı bende boyatıyorum valla. Keşke hiç beyazım olmasada boyatmasam

Merhaba arkadaşlar pozitif olanlar bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah...
Transferimin 2.günündeyim henüz

Bu konulara girmicem diye kendimi telkin ediyorum ama eşim varmı birşeyin iyimisin gibi şeyler soruyor
aslında olağan sorular ama sordukça meraklanıyorum...

Birşey mi hissetmeliyim ??
Bir belirti ???
Bir değişim ???
Ben neden birşey hissetmiyorum ????

Siz transferden sonra belirti olarak neler hissettiniz ?sonucunuz negatif mi pozitif mi oldu?

Bu konulara girmicem diye kendimi telkin ediyorum ama eşim varmı birşeyin iyimisin gibi şeyler soruyor

Bir belirti ???
Bir değişim ???

Siz transferden sonra belirti olarak neler hissettiniz ?sonucunuz negatif mi pozitif mi oldu?
Merhaba arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırsın bir belirti olacak diye şart yok herkesin bünyesi farklı benim kızımda hiç belirtim yoktu ama bunda çok halsizim miğdem çok bulanıyor kasılmalarım oluyor bunları düşünerek kendine stres yapma keyfine inşallah bizede güzel haberler verirsin

Arkadaşlar crinone jel i kacinci haftaya kadar kullandiniz bende son 4 tane kaldi randevum da cts bikac gun kullanmasam bisey olur mu dersiniz

• Beğen
Reactions: gve
Arkadaşlar crinone jel i kacinci haftaya kadar kullandiniz bende son 4 tane kaldi randevum da cts bikac gun kullanmasam bisey olur mu dersiniz
Sen kaçıncı haftadasın arkadaşım doktorunun numarası varsa bence bir ara sor 12 haftaya kadar kullanılıyor bende kullanıyorum

Bir belirti ???
Bir değişim ???

transferin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin, bende hic bir belirti olmadi sadece gogus hasassiyeti vardi o da hemen olmadi transferin 5.6. gunu basladi, aksine ishalde oldum kusmamda oldu, doktor kanda iktihap var ondan ishal oldn demisti cok korktum negatif sonuclancak diye, cok sukur transferin 9.gununde pozitif sonucu aldim, yani diyecegim su hic belirti arama halen gebe olmama ragmen belirti bende yok, yarin insallah kese ve kalp atisini duyacam duaninza ihtiyacim var korku ve heyecan var

transferin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin, bende hic bir belirti olmadi sadece gogus hasassiyeti vardi o da hemen olmadi transferin 5.6. gunu basladi, aksine ishalde oldum kusmamda oldu, doktor kanda iktihap var ondan ishal oldn demisti cok korktum negatif sonuclancak diye, cok sukur transferin 9.gununde pozitif sonucu aldim, yani diyecegim su hic belirti arama halen gebe olmama ragmen belirti bende yok, yarin insallah kese ve kalp atisini duyacam duaninza ihtiyacim var korku ve heyecan var
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
İşte öyle eşimde gözümün içine bakıp bakıp sorunca
Bişey hissetmem gerekiyor da hissetmiyormuyum acaba gibi bir evham geliyor ...üstüme
Allah sağlıkla duymayı nasip etsin sizede güzel anılarınız çoğalsın mutluluğunuz daim olsun

Merhaba arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırsın bir belirti olacak diye şart yok herkesin bünyesi farklı benim kızımda hiç belirtim yoktu ama bunda çok halsizim miğdem çok bulanıyor kasılmalarım oluyor bunları düşünerek kendine stres yapma keyfine inşallah bizede güzel haberler verirsin

Ne bileyim bekledikçe ümit te endişede artıyormu nedir?
Keşke transferi olsakta iyi yada kötü ertesi güne sonucu öğrenebilsek

Allah sağlıkla kavuşturup kolay ve sağlıklı ilerletsin

X