Sağol canım şimdilik vermek istemiyor takip edecekmiş bu ilaçta sorunlu mecbur kalmayınca vermek istemiyorum dedi. Bekliyorum haftaya nasıl çıkacak sonuçlar bakalım. İnşallah geçer bir an önceGecmis olsun canim triod icin ilac kullanabilecekmisin.insallah yakin zamanda bitsin bulantilarin baya kilo vermistin kiyamam ya
Maşallah onlara insan nasıl duygulanıyor kıpır kıpır görünceKizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.
İnşallah canım olumlu düşünüyorum geçen hafta baya karamsardım bu hafta daha iyiyimSagol canim. Insallah saglikli dogarlar uzme kendini iyi dusun iyi olsun her zaman.
Aynen bende artik hamis olduguma daha eminim. Izlemeye doyamadim resmen.Sağol canım şimdilik vermek istemiyor takip edecekmiş bu ilaçta sorunlu mecbur kalmayınca vermek istemiyorum dedi. Bekliyorum haftaya nasıl çıkacak sonuçlar bakalım. İnşallah geçer bir an önce
Maşallah onlara insan nasıl duygulanıyor kıpır kıpır görünce
İnşallah canım olumlu düşünüyorum geçen hafta baya karamsardım bu hafta daha iyiyim
Çok geçmiş olsun canımKızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.
Kizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.
maşallah kuzulara, çok sevimliler. Saglıkla gelsinler dünyayaEki Görüntüle 2219865 Eki Görüntüle 2219867 karga burun gibi cikti biriellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo
Amin canim cumlemizin ki saglikli gelsin dunyaya insallah.Çok geçmiş olsun canım
maşallah kuzulara, çok sevimliler. Saglıkla gelsinler dünyaya
MaşallahEki Görüntüle 2219865 Eki Görüntüle 2219867 karga burun gibi cikti biriellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo
Masallah canimm ay cok guzellerr duygulandimm rabbim size bagislasinnEki Görüntüle 2219865 Eki Görüntüle 2219867 karga burun gibi cikti biriellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo
Amin canim darisi basina olsun insallahhMasallah canimm ay cok guzellerr duygulandimm rabbim size bagislasinn
MaşallahEki Görüntüle 2219865 Eki Görüntüle 2219867 karga burun gibi cikti biriellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo
Çok teşekkür ederim merak ettim sizin ilaç hangisi ben eutrox kullanıyorum kızımda da bunu kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadımİnşallah canım sağolasın
Allah yardımcın olsun canım
Canım gözünaydın maşallah miniklere
İnşallah canım bende şaşkınım yani . İnşallah bebeklerim sağlıkla doğar iyi olurlar
Maşallah çok güzellerEki Görüntüle 2219865 Eki Görüntüle 2219867 karga burun gibi cikti biriellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo
Aynen canim cok sukur iyiler. Yeme konusunda iyiyim yaa cok sukur sadece yumurtadan tiksindim soyledim doktora yerine et ye yumurta yemek zorunda degilsin dediMaşallah
İyice belli oluyor tipleri yaaa
Canım çok sevindim aynı haftada gitmeleri herseyin iyi olduğuna sen yiyebildigin kadar bol bol yebebislerle beraber sağlıklı kal .
Sagol canim. Sende yakinda gorucen boyle buyudugunu insallahMaşallah çok güzeller
amin inşallahRabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim tiroiti dahiliye takip ediyor endokrin gerek yok çok iyi gidiyor dedi ama d vitamini düşük çıktı onun için hap verdi birde b12 vitamini düşük çıktı onada iğne verdi iğneler günlük üçe çıktı da vuracak yer kalmadı rabbim yardımcımız olsun
sağol bebeğimSeninde gozun aydin canim. Masallahhh
Kizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.
Insallah demezler canim. Doktor iki kizin olsun dedi kardesimde ikisi kiz olacak diyor. Hayirlisiyla saglikli olsunlar bi dogursam kizi erkegi farketmiyor benim icinamin inşallahgeçmiş olsun cok
sağol bebeğim
ay ay ne güzel haberler bunlar maşallah diyelimcok tatlılar
zorluğundan dolayı anne için bilemiyorum ama ikiz olmak onlar için ne şahane bişey ya
anne sıkıldım demezler heralde hiç
Gozun aydin canim aman dikkat et diyatine sorun cikmasin.ŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.
Tesekkurlerrrr... En iyisini yaptin canim evde bekle bebisi artik agirlastin sinir stres yapmaman yorulmaman lazimKizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.