2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kizlar ikili testin sonuclari cikti sikinti yok şükür.cinsiyeti de kesinlesti gibi erkek dedi.Allah hepimize test sonuclarinin iyi olmasini nasip etsin. Dun gece ne ruyalar gordum ne kabuslar hic uyumadim.bugunumuze cok sükür
geçmiş olsun sonuçların iyi çıktığına sevindim ben de az önce geldim
bizim ikili test sonucu da iyi çıktı çok şükür :KK200:
sonucu alıncaya kadar heyecandan dilim damağım kurudu çok zor geldik bu günlere çok şükür bu iyi haberlere

Kızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.

Kızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.
geçmiş olsun cok bir an normale döner inşallah değerlerin:dua:

Rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim tiroiti dahiliye takip ediyor endokrin gerek yok çok iyi gidiyor dedi ama d vitamini düşük çıktı onun için hap verdi birde b12 vitamini düşük çıktı onada iğne verdi iğneler günlük üçe çıktı da vuracak yer kalmadı rabbim yardımcımız olsun

Kizlar ikili testin sonuclari cikti sikinti yok şükür.cinsiyeti de kesinlesti gibi erkek dedi.Allah hepimize test sonuclarinin iyi olmasini nasip etsin. Dun gece ne ruyalar gordum ne kabuslar hic uyumadim.bugunumuze cok sükür
Hayirli olsun canim cok sevindim. Masallah boyle sorunsuz ilerlesin

geçmiş olsun sonuçların iyi çıktığına sevindim ben de az önce geldim
bizim ikili test sonucu da iyi çıktı çok şükür :KK200:
sonucu alıncaya kadar heyecandan dilim damağım kurudu çok zor geldik bu günlere çok şükür bu iyi haberlere
Seninde gozun aydin canim. Masallahhh

Gecmis olsun canim. Cok sasirdim insallah sorunsuz sekilde atlatirsiniz bu sureci

geçmiş olsun cok bir an normale döner inşallah değerlerin:dua:
İnşallah canım sağolasın :dua:
Rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim tiroiti dahiliye takip ediyor endokrin gerek yok çok iyi gidiyor dedi ama d vitamini düşük çıktı onun için hap verdi birde b12 vitamini düşük çıktı onada iğne verdi iğneler günlük üçe çıktı da vuracak yer kalmadı rabbim yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun canım
Allah razi olsun canim. Gordum cok sukur ikiside iyi biri kipir kipirdi. Sen ne zaman transfer oluyosun?
Canım gözünaydın maşallah miniklere
Gecmis olsun canim. Cok sasirdim insallah sorunsuz sekilde atlatirsiniz bu sureci
İnşallah canım bende şaşkınım yani . İnşallah bebeklerim sağlıkla doğar iyi olurlar

Gecmis olsun canim triod icin ilac kullanabilecekmisin.insallah yakin zamanda bitsin bulantilarin baya kilo vermistin kiyamam ya

Kizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.

X