- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 38
Ben şimdiden 4 almışım 66lara geldim.Benimde biraz çıktı, ikizler daha belirgin olurdogum zamanı rahmin ağırlığı 1 kilo cıvarına çıkıyormuş bu arada 61 kiloyum, kontrollü ilerliyor bakalım sonra ki aylar ne kadar alacağım
Maşallahhhh onaaa ne güzel çene burun herşey belli yaaa. Ne çabuk büyüyorlar
Gözün aydın canım. Darısı bizlere inşallahKizlar ikili testin sonuclari cikti sikinti yok şükür.cinsiyeti de kesinlesti gibi erkek dedi.Allah hepimize test sonuclarinin iyi olmasini nasip etsin. Dun gece ne ruyalar gordum ne kabuslar hic uyumadim.bugunumuze cok sükür
Evet canım, sagolasın. Bebişler hızlı büyüyor. Doktor her yerini gösterdi.Ben şimdiden 4 almışım 66lara geldim.
Maşallahhhh onaaa ne güzel çene burun herşey belli yaaa. Ne çabuk büyüyorlar
Maşallah paşayaKizlar ikili testin sonuclari cikti sikinti yok şükür.cinsiyeti de kesinlesti gibi erkek dedi.Allah hepimize test sonuclarinin iyi olmasini nasip etsin. Dun gece ne ruyalar gordum ne kabuslar hic uyumadim.bugunumuze cok sükür
geçmiş olsun sonuçların iyi çıktığına sevindim ben de az önce geldimKizlar ikili testin sonuclari cikti sikinti yok şükür.cinsiyeti de kesinlesti gibi erkek dedi.Allah hepimize test sonuclarinin iyi olmasini nasip etsin. Dun gece ne ruyalar gordum ne kabuslar hic uyumadim.bugunumuze cok sükür
Cok sukur canim. Allah emeklerimizi bosa cikarmasingeçmiş olsun sonuçların iyi çıktığına sevindim ben de az önce geldim
bizim ikili test sonucu da iyi çıktı çok şükür
sonucu alıncaya kadar heyecandan dilim damağım kurudu çok zor geldik bu günlere çok şükür bu iyi haberlere
Cok tesekkurler canim hepimizinki insallah.Maşallah paşaya
Saglıkla gelsin :)
Maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğinCok tesekkurler canim hepimizinki insallah.
geçmiş olsun cok bir an normale döner inşallah değerlerinKızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.
Allah razi olsun canim. Gordum cok sukur ikiside iyi biri kipir kipirdi. Sen ne zaman transfer oluyosun?Hadi bakalım bol bol bak bebislere hasret gider sağlıkla seni bekliyorlardir annesi
Hayirli olsun canim cok sevindim. Masallah boyle sorunsuz ilerlesinKizlar ikili testin sonuclari cikti sikinti yok şükür.cinsiyeti de kesinlesti gibi erkek dedi.Allah hepimize test sonuclarinin iyi olmasini nasip etsin. Dun gece ne ruyalar gordum ne kabuslar hic uyumadim.bugunumuze cok sükür
Seninde gozun aydin canim. Masallahhhgeçmiş olsun sonuçların iyi çıktığına sevindim ben de az önce geldim
bizim ikili test sonucu da iyi çıktı çok şükür
sonucu alıncaya kadar heyecandan dilim damağım kurudu çok zor geldik bu günlere çok şükür bu iyi haberlere
Gecmis olsun canim. Cok sasirdim insallah sorunsuz sekilde atlatirsiniz bu sureciKızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.
İnşallah canım sağolasıngeçmiş olsun cok bir an normale döner inşallah değerlerin
Allah yardımcın olsun canımRabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim tiroiti dahiliye takip ediyor endokrin gerek yok çok iyi gidiyor dedi ama d vitamini düşük çıktı onun için hap verdi birde b12 vitamini düşük çıktı onada iğne verdi iğneler günlük üçe çıktı da vuracak yer kalmadı rabbim yardımcımız olsun
Canım gözünaydın maşallah miniklereAllah razi olsun canim. Gordum cok sukur ikiside iyi biri kipir kipirdi. Sen ne zaman transfer oluyosun?
İnşallah canım bende şaşkınım yani . İnşallah bebeklerim sağlıkla doğar iyi olurlarGecmis olsun canim. Cok sasirdim insallah sorunsuz sekilde atlatirsiniz bu sureci
Gecmis olsun canim triod icin ilac kullanabilecekmisin.insallah yakin zamanda bitsin bulantilarin baya kilo vermistin kiyamam yaKızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.
Sagol canim. Insallah saglikli dogarlar uzme kendini iyi dusun iyi olsun her zaman.İnşallah canım sağolasın
Allah yardımcın olsun canım
Canım gözünaydın maşallah miniklere
İnşallah canım bende şaşkınım yani . İnşallah bebeklerim sağlıkla doğar iyi olurlar