2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

ŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.
gözünaydın geçmiş olsun :KK200: ben kan göndermiyorum karar verdim sonunda

Kizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
hayırlı olsun canım evde de yorulma çalışanlar eve girdi mi ne yapacağını şaşırır bi an:KK48:

• Beğen
Reactions: gve
Kizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
İyi yapmışsın canım doğum sonrası daha çok beraber olalım diyoruz kendimizi zorluyoruz ama önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek

Çok teşekkür ederim merak ettim sizin ilaç hangisi ben eutrox kullanıyorum kızımda da bunu kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım
Senin kullandığın hipotroidi için canım bende tam tersi hipertroidi çıktı. Yani seninki az çalışıyor bu sık görülür gebelikte. Benimki fazla çalışıyor. Bana henüz ilaç başlanmadı takip edilecek haftaya tekrar kan vereceğim ona göre karar verilecek
ŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.
Canım gözünaydın. Senle şimdi aynı kilodayız 66 demiştin sanırım. Ben 73 den düştüm bu kiloya aslında benim için iyi de işte
Canım iyi yapmışsın evde dinlen artık

Ilk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.
Anamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)

Anamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)
Ben biraz abartmışım kilo meselesini o zaman. 7 kilo aldım. Çok fazla mı ne dersiniz

Kizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.
Evet zmaanla kapaniyorms ne uzulyodm bnnmde kapandydi enson sukur. Cok sevindim canim masallah kuzulara allahim hepiniz hareket diyonz heyecan basti beni bi hafta dayancm ozledim bebeklerimi 3 hfta dolck haftaya kadr en son gorusm arasnda:) cok sukur canim gelismleri iyims masallahh:KK66:

X