2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

gözünaydın geçmiş olsun ben kan göndermiyorum karar verdim sonunda

Kizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
hayırlı olsun canım evde de yorulma çalışanlar eve girdi mi ne yapacağını şaşırır bi an

Reactions: gve
Kizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
İyi yapmışsın canım doğum sonrası daha çok beraber olalım diyoruz kendimizi zorluyoruz ama önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek

Kizlar doktor imom omega yazmis. O esnada kacirdim galiba kullandigim folik asidi birakmam lazim dimi icinde folik var yaziyor.

Çok teşekkür ederim merak ettim sizin ilaç hangisi ben eutrox kullanıyorum kızımda da bunu kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım
Senin kullandığın hipotroidi için canım bende tam tersi hipertroidi çıktı. Yani seninki az çalışıyor bu sık görülür gebelikte. Benimki fazla çalışıyor. Bana henüz ilaç başlanmadı takip edilecek haftaya tekrar kan vereceğim ona göre karar verilecek
Canım gözünaydın. Senle şimdi aynı kilodayız 66 demiştin sanırım. Ben 73 den düştüm bu kiloya aslında benim için iyi de işte
Canım iyi yapmışsın evde dinlen artık

Senin ve bebeğin için en iyisini yapmışsın canım. Son bir ay dinlenirsin, bebek dogunca da yorulacaksın :)

Ilk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.
Anamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)

Anamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)
Ben biraz abartmışım kilo meselesini o zaman. 7 kilo aldım. Çok fazla mı ne dersiniz

Evet zmaanla kapaniyorms ne uzulyodm bnnmde kapandydi enson sukur. Cok sevindim canim masallah kuzulara allahim hepiniz hareket diyonz heyecan basti beni bi hafta dayancm ozledim bebeklerimi 3 hfta dolck haftaya kadr en son gorusm arasnda:) cok sukur canim gelismleri iyims masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…