gözünaydın geçmiş olsunŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.
hayırlı olsun canım evde de yorulma çalışanlar eve girdi mi ne yapacağını şaşırır bi anKizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
İyi yapmışsın canım doğum sonrası daha çok beraber olalım diyoruz kendimizi zorluyoruz ama önemli olan sağlıkla dünyaya getirmekKizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
Banada verdiği vitaminde folik asit var kullandığın folik asiti Birak dedi tam emin olamıyosan doktoruna mj atıp sor istersen canımKizlar doktor imom omega yazmis. O esnada kacirdim galiba kullandigim folik asidi birakmam lazim dimi icinde folik var yaziyor.
once bi esime sorucam da hatirliyo mu ne dedi diye. Masallah yatti kalkmak bilmiyoBanada verdiği vitaminde folik asit var kullandığın folik asiti Birak dedi tam emin olamıyosan doktoruna mj atıp sor istersen canım
Senin kullandığın hipotroidi için canım bende tam tersi hipertroidi çıktı. Yani seninki az çalışıyor bu sık görülür gebelikte. Benimki fazla çalışıyor. Bana henüz ilaç başlanmadı takip edilecek haftaya tekrar kan vereceğim ona göre karar verilecekÇok teşekkür ederim merak ettim sizin ilaç hangisi ben eutrox kullanıyorum kızımda da bunu kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım
Canım gözünaydın. Senle şimdi aynı kilodayız 66 demiştin sanırım. Ben 73 den düştüm bu kiloya aslında benim için iyi de işteŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.
Canım iyi yapmışsın evde dinlen artıkKizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
Senin ve bebeğin için en iyisini yapmışsın canım. Son bir ay dinlenirsin, bebek dogunca da yorulacaksın :)Kizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
Bende sanırım hissediyorum hele hapşırdım mı daha çokKızlar bebişin hareketlerini hisseden var mı ? Ben biraz biraz kelebek kanat çırpar gibi hissediyorum
2 3 haftaya daha da iyi hissederiz :)Bende sanırım hissediyorum hele hapşırdım mı daha çok
İnşallah o günleri iple çekiyorum2 3 haftaya daha da iyi hissederiz :)
Hahaha bunu okuynca bnde ole dusnmstm:)))Kizlar bebegin gelisiminde rahim icin orta boy bi portakal kadar diyo. Simdi benim ikiz diye iki orta boy portakal kadar mi oluyo?
Anamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)Ilk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.
Ben biraz abartmışım kilo meselesini o zaman. 7 kilo aldım. Çok fazla mı ne dersinizAnamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)
İnşallah canımMerhaba kızlar. Benimde 4 ayım bitmesine 2gün kaldı. Kıpırtılarını hissediyorum sanki. İnanılmaz mutlu ediyo. İnşallah tekmelerini hissederim en yakın zamanda .
Evet zmaanla kapaniyorms ne uzulyodm bnnmde kapandydi enson sukur. Cok sevindim canim masallah kuzulara allahim hepiniz hareket diyonz heyecan basti beni bi hafta dayancm ozledim bebeklerimi 3 hfta dolck haftaya kadr en son gorusm arasnda:) cok sukur canim gelismleri iyims masallahhKizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.
İlerleyen aylarda insan, daha çok kilo alıyor ben 2 kilo aldım 3 ayda. Oglumda 20 kilo almıştımBen biraz abartmışım kilo meselesini o zaman. 7 kilo aldım. Çok fazla mı ne dersiniz
Bnmde ilk gebelgm canim bilmiyorm normal duzeyi kisiye gebelige gore degisir snairm:) benim surekli bulanti olmasndn dolayi vermstmBen biraz abartmışım kilo meselesini o zaman. 7 kilo aldım. Çok fazla mı ne dersiniz