Sağol canım ya, evet 20 gün sonra gidince bende şaşırdım. Çok çabuk büyüyorlar. :)Selam kizlar dra gidenler neguzel haberler vermis masallah herkes saglikliC A N O sana da masallah tosun buyumus artik cok belliler ya:) bnde koltkta uyuya kalmism dizi de kacti
Gerildigi için kaşınıyor olabilir. Çatlak oluşur yoksa, krem yada nemlendirici krem yağ kullan canımKizlar cildi kurayan var mi. 1 haftadir ayak bileklermde kasinma oluyo pulpul kuruyo corap lastgi etkiliyo sanirm. Gobegim biraz kasndi bu aksam dokndgm yer kuruyo sanki:) dr gidnce solicm. Alerji die kokrtm ama alerji gibi kabarmadm gecici ama kurulk var. Yuzum iyide vucudmda var nirmaldir blki gbelkte bilmedgimden yazaym dedim:))
Bende 3 hafta arala gidicem snein gibi sok olcam sanirim:) sagol kuzum hepimize yarasin hayirli geceler❤Sağol canım ya, evet 20 gün sonra gidince bende şaşırdım. Çok çabuk büyüyorlar. :)
Uyku sana ve bebişlere yarasın. Bende artık uyusam iyi olacak :)
Hepinize iyi geceler
Karnim icn kreme baslamam lazim sanirm canim. Backlarma biraz sastm tahrs gibi nemlendirici surdm aynenGerildigi için kaşınıyor olabilir. Çatlak oluşur yoksa, krem yada nemlendirici krem yağ kullan canım
Tamam canım anladım rabbim şifa versin inşallah hepimizeSenin kullandığın hipotroidi için canım bende tam tersi hipertroidi çıktı. Yani seninki az çalışıyor bu sık görülür gebelikte. Benimki fazla çalışıyor. Bana henüz ilaç başlanmadı takip edilecek haftaya tekrar kan vereceğim ona göre karar verilecek
Canım gözünaydın. Senle şimdi aynı kilodayız 66 demiştin sanırım. Ben 73 den düştüm bu kiloya aslında benim için iyi de işte
Canım iyi yapmışsın evde dinlen artık
Amin inşallah canımTamam canım anladım rabbim şifa versin inşallah hepimize
Canım bendede var aynı durum. Karnımda da oluyor kaşıntı. Büyüdüğü için mi oluyor diye düşünüyorum. Ayak bileklerimdede oluyor. Havalar soğuk sular soğuk kurutuyor cildimi.Kizlar cildi kurayan var mi. 1 haftadir ayak bileklermde kasinma oluyo pulpul kuruyo corap lastgi etkiliyo sanirm. Gobegim biraz kasndi bu aksam dokndgm yer kuruyo sanki:) dr gidnce solicm. Alerji die kokrtm ama alerji gibi kabarmadm gecici ama kurulk var. Yuzum iyide vucudmda var nirmaldir blki gbelkte bilmedgimden yazaym dedim:))
Gunaydin canim doktor beni hic tarttirmadi. Hatta dun ultrasonda bakarken bebislere zayifsin ondan guzel goruntu alabiliyoruz dedi. Benim doktor mu garip anlamadim. Ye diyo surekli yeAnamm ben ideal alincak kiloyu verdm zatn 3 u bldu sanirm. 1 hfta sora 3 aydoluyo ondn sora almaya baslarm sanirm:) neseki sende zayifsn canim sknti olmaz bncede ole tartlmk da mantkli 1 kilo dusuyolar hastsnede ustbas oluyo soncta:)
Sagol canim az daha sabret gorursun sende minnaklarin kipir kipir ettiklerini cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsinEvet zmaanla kapaniyorms ne uzulyodm bnnmde kapandydi enson sukur. Cok sevindim canim masallah kuzulara allahim hepiniz hareket diyonz heyecan basti beni bi hafta dayancm ozledim bebeklerimi 3 hfta dolck haftaya kadr en son gorusm arasnda:) cok sukur canim gelismleri iyims masallahh
Daha dun aktarda sordum canim catlak onleyici yag. Icinde bi cok yag cesidi var en basta tatli badem yagi dedi adam. Oglumda da karnima tatlibadem yagi kullanmistim cok sukur catlagim olmamisti. Galiba her yerde bulunan tatli badem yagini yine denicem ben. Olmazsa hindistan cevizi yagi da iyiymis diye duydum.Karnim icn kreme baslamam lazim sanirm canim. Backlarma biraz sastm tahrs gibi nemlendirici surdm aynendaha once hamilelk geciren arkadslar memnun oldgnz etkili catlak kremleri varsa yazarsanz sevinirim en iyi kullanan deneyimler dusuncesndeym hep:)
Ay benimkire canim sunu istuyor diyorum yemeonce bi esime sorucam da hatirliyo mu ne dedi diye. Masallah yatti kalkmak bilmiyoona gore yarin sorarim doktorcugaaaaa
ay benimkide ne dersem yeme diyor ekmek yeme hamur işi yeme tatli yeme tuzlu yeme ne yiycm ben 9 ay az da değil yani boyuma göre kilolu değilim cok alırsn veremezsn diyor habire sen çok zayıf hamile kaldiysan ondan diyodur canim bence bıde iki bebis var yetsin diyedr bebeklere besinGunaydin canim doktor beni hic tarttirmadi. Hatta dun ultrasonda bakarken bebislere zayifsin ondan guzel goruntu alabiliyoruz dedi. Benim doktor mu garip anlamadim. Ye diyo surekli ye
Cokta zayif degilim canim 53 olmusum iste boy desen 160 falan. Doktor mu tombik hasta seviyo anlamadimAy benimkire canim sunu istuyor diyorum yeme
ay benimkide ne dersem yeme diyor ekmek yeme hamur işi yeme tatli yeme tuzlu yeme ne yiycm ben 9 ay az da değil yani boyuma göre kilolu değilim cok alırsn veremezsn diyor habire sen çok zayıf hamile kaldiysan ondan diyodur canim bence bıde iki bebis var yetsin diyedr bebeklere besin
Doktordan doktora değişiyor demek bende zayfsn deyince 45 falan Sandm kuzenim 45 kilo ile hamile kaldi onada ye demisti doktor sen normal kalmssn sağlıkli hamileliklr gecirelm insallah hepimzCokta zayif degilim canim 53 olmusum iste boy desen 160 falan. Doktor mu tombik hasta seviyo anlamadimsurekli atistir biseyler ac kalma diyo. Ikiz diye mi valla anlamis degilim. Onceki hamileligimde gormedi tabi bi alirsam dur demek zorunda kalir ondan sonra da ben duramam zaten. Bence de normal olan kilona dikkat et denmesi. Tabi onu yeme bunu yeme de olmaz ama ne yarar mesela bebege onu soyleyebilirler.
Amin canim. Ilkinde 42 kiloydum hamile kaldigimda o zaman ki doktorum bile ye dememisti. Bebisler saglikli olsun da gerisi teferruat.Doktordan doktora değişiyor demek bende zayfsn deyince 45 falan Sandm kuzenim 45 kilo ile hamile kaldi onada ye demisti doktor sen normal kalmssn sağlıkli hamileliklr gecirelm insallah hepimz
lierac iyi bir krem, tavsiye ederim :)Karnim icn kreme baslamam lazim sanirm canim. Backlarma biraz sastm tahrs gibi nemlendirici surdm aynendaha once hamilelk geciren arkadslar memnun oldgnz etkili catlak kremleri varsa yazarsanz sevinirim en iyi kullanan deneyimler dusuncesndeym hep:)
Kizlar cildi kurayan var mi. 1 haftadir ayak bileklermde kasinma oluyo pulpul kuruyo corap lastgi etkiliyo sanirm. Gobegim biraz kasndi bu aksam dokndgm yer kuruyo sanki:) dr gidnce solicm. Alerji die kokrtm ama alerji gibi kabarmadm gecici ama kurulk var. Yuzum iyide vucudmda var nirmaldir blki gbelkte bilmedgimden yazaym dedim:))
Benimde ayni durum oldu. Hatta kasimaktan yara ettim. Derim pul pul döküldü. Gebelik kolestasi testi yaptirdim temiz çıktı. Doktor gebelikte oluyor dedi bu durum. Bi yerde okumustum. Erkek bebekte eller çok kuruyor diye.Benim ellerim aşiri kurudu.Yarılıyor kuruluktan.Kremde fayda etmiyor. Biraz daha dayanmam gerekli.Canım bendede var aynı durum. Karnımda da oluyor kaşıntı. Büyüdüğü için mi oluyor diye düşünüyorum. Ayak bileklerimdede oluyor. Havalar soğuk sular soğuk kurutuyor cildimi.
Kaç aylık canım bebiş. Ben 5 aylık oldum ama henüz hiçbirşey almadım oğluşuma. Havalar çok soğuk gerçekten çıkamıyorum da.Bu gün bebişe birsz daha kiyafet almal istiyorum. Gözüme çok az geldi. 5 takim anca var5 takim kadarda 1 yaş var. Ben herseyi bir birine karıştirmisim. Bu gün önüme serip neyi var bu bebisin iyice bi bakicam. Dogunca havada soguk gidip alamam Bu arada günaydınnnn.