Benimde biraz çıktı, ikizler daha belirgin olurne kadar buyuk ama benim karnim baya ciktiiii yani yandan bakiyorum var.
Amin insallah canim. Son kanamada gittim yaa merak ediyorum noldular nasillar. Daha cok bebege benziyolar mi acaba
Daha ikinci gundeyim cnmmhilal1907 canimmm kac gun kaldi test yapmanaaaaaa
Ayy sagdaki basi dimi. Kiz bunun agzi yuzu gorunuyo masallah yaaaa anam insana benzemis iyice masallah masallahhh.
Hayirli olsun canim. Bebis iyi yaa ona sukur. Belki kan sulandiriciyi da keser gerek kalmaz.Dün doktor kontrolüm vardı. Kan sulandirici igneyi doğuma kadar kullanacakmisim. Progestan da dozu dustu. İlk 3 ayı atlatalim hayirlisiyla da içimiz rahatlasin
Daha ikinci gundeyim cnmm
9 gunum var 9 tane de testim var
Ilk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.Benimde biraz çıktı, ikizler daha belirgin olurdogum zamanı rahmin ağırlığı 1 kilo cıvarına çıkıyormuş bu arada 61 kiloyum, kontrollü ilerliyor bakalım sonra ki aylar ne kadar alacağım
Sorma nasil gecicek bilmiyorumm. Ama dedigimi yapicam her gun test sabahlar olmasin.nasil yaa daha 2 gun mu oldu. Kiz gunler gecmemis yaa. Cok uyuyorum galiba gunleri ikiserden saymisim. Sonucta 2 gun 2 gundur gecmis gitmisssss
Sorma nasil gecicek bilmiyorumm. Ama dedigimi yapicam her gun test sabahlar olmasin.Yaptim bu gun ama bilemiyorumm silik cizgi var. 19unda yarim ovitrelle vurmuslardi ondan sanirimm. 2.gunde cikarsa tarihe gecerim herhalde.
Zamanla büyüyorlarAyy sagdaki basi dimi. Kiz bunun agzi yuzu gorunuyo masallah yaaaa anam insana benzemis iyice masallah masallahhh.
İnşallah az kilo ile kurtuluruzIlk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.
Ya nolcak alistim artik 6. Tedavim belkide son yani ya olumlu ya olumsuz. İkiside allahtan ben kabullendim simdiden herseyi.hey Allahim yaaa. Kiz bari 2 gun daha sabret 4 gunu bi gor oyle yap. 4.gunde koyu bi cizgi gorursen iste o zaman tarihe gecersin
Bu silik degil var yani bi cizgi. Ama dedigin gibi catlatma ignesinin etkisi olabilir bu kadar erken imkansiz olmali dimiiiYa nolcak alistim artik 6. Tedavim belkide son yani ya olumlu ya olumsuz. İkiside allahtan ben kabullendim simdiden herseyi.
Amin canim insallahhhhZamanla büyüyorlar
İnşallah az kilo ile kurtuluruz
Yani ayni dusuncedeyim cnmm. Catlatma ignesi vurundum yarim da olsa 9.gunu hala var olabilir vucutta. Ama yine de o cizgiyi gormek guzelBu silik degil var yani bi cizgi. Ama dedigin gibi catlatma ignesinin etkisi olabilir bu kadar erken imkansiz olmali dimiii
Cnm slmm mide bulantın devam ediyormu ben mafoldum artık her yediğimi çıkarıyorum nolucak bilmiyorumHayırlı cumalar kızlar doktora gidecekler güzel güzel haberlerle gelsin inşallah
Slm Canım benim biraz hafifledi ama arada yine geliyor haftalar gectikce inşallah azalacak hamileliğin balayı geldi sayilir rahat rahat yersin yemekleriniCnm slmm mide bulantın devam ediyormu ben mafoldum artık her yediğimi çıkarıyorum nolucak bilmiyorum
Hadi bakalım bol bol bak bebislere hasret gider sağlıkla seni bekliyorlardir annesiDoktordayim kizlar bekliyorum. bebisleri birazdan goruruz heralde.