2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Dün doktor kontrolüm vardı. Kan sulandirici igneyi doğuma kadar kullanacakmisim. Progestan da dozu dustu. İlk 3 ayı atlatalim hayirlisiyla da içimiz rahatlasin
Hayirli olsun canim. Bebis iyi yaa ona sukur. Belki kan sulandiriciyi da keser gerek kalmaz.

Benimde biraz çıktı, ikizler daha belirgin olur dogum zamanı rahmin ağırlığı 1 kilo cıvarına çıkıyormuş bu arada 61 kiloyum, kontrollü ilerliyor bakalım sonra ki aylar ne kadar alacağım
Ilk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.

nasil yaa daha 2 gun mu oldu. Kiz gunler gecmemis yaa. Cok uyuyorum galiba gunleri ikiserden saymisim. Sonucta 2 gun 2 gundur gecmis gitmisssss
Sorma nasil gecicek bilmiyorumm. Ama dedigimi yapicam her gun test sabahlar olmasin. Yaptim bu gun ama bilemiyorumm silik cizgi var. 19unda yarim ovitrelle vurmuslardi ondan sanirimm. 2.gunde cikarsa tarihe gecerim herhalde.

Sorma nasil gecicek bilmiyorumm. Ama dedigimi yapicam her gun test sabahlar olmasin. Yaptim bu gun ama bilemiyorumm silik cizgi var. 19unda yarim ovitrelle vurmuslardi ondan sanirimm. 2.gunde cikarsa tarihe gecerim herhalde.
hey Allahim yaaa. Kiz bari 2 gun daha sabret 4 gunu bi gor oyle yap. 4.gunde koyu bi cizgi gorursen iste o zaman tarihe gecersin

hey Allahim yaaa. Kiz bari 2 gun daha sabret 4 gunu bi gor oyle yap. 4.gunde koyu bi cizgi gorursen iste o zaman tarihe gecersin
Ya nolcak alistim artik 6. Tedavim belkide son yani ya olumlu ya olumsuz. İkiside allahtan ben kabullendim simdiden herseyi.

Eklentiler

• 09D28CC3-3C1C-47C3-9229-F7B92DF22BE3.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…