2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Amin insallah canim. Son kanamada gittim yaa merak ediyorum noldular nasillar. Daha cok bebege benziyolar mi acaba
IMG-20181227-WA0009.jpg

Bu benim ki :nazar: 20 gun sonra gidince şok geçirdim :deli:

Benimde biraz çıktı, ikizler daha belirgin olur :KK53: dogum zamanı rahmin ağırlığı 1 kilo cıvarına çıkıyormuş :110: bu arada 61 kiloyum, kontrollü ilerliyor bakalım sonra ki aylar ne kadar alacağım :dondurma:
Ilk aylar alinan kilo kaliyomus ortalama 3 ayda 2 kilo idelamis. Bende 53ummmm. Valla soyunup tartiliyorum ustumle tartilsam 55 cikiyorum.

:KK53: nasil yaa daha 2 gun mu oldu. Kiz gunler gecmemis yaa. Cok uyuyorum galiba:KK45: gunleri ikiserden saymisim. Sonucta 2 gun 2 gundur gecmis gitmisssss:halay:
Sorma nasil gecicek bilmiyorumm. Ama dedigimi yapicam her gun test sabahlar olmasin. :süslü:Yaptim bu gun ama bilemiyorumm silik cizgi var. 19unda yarim ovitrelle vurmuslardi ondan sanirimm. 2.gunde cikarsa tarihe gecerim herhalde. :confused:

Sorma nasil gecicek bilmiyorumm. Ama dedigimi yapicam her gun test sabahlar olmasin. :süslü:Yaptim bu gun ama bilemiyorumm silik cizgi var. 19unda yarim ovitrelle vurmuslardi ondan sanirimm. 2.gunde cikarsa tarihe gecerim herhalde. :confused:
:KK70: hey Allahim yaaa. Kiz bari 2 gun daha sabret 4 gunu bi gor oyle yap. 4.gunde koyu bi cizgi gorursen iste o zaman tarihe gecersin

:KK70: hey Allahim yaaa. Kiz bari 2 gun daha sabret 4 gunu bi gor oyle yap. 4.gunde koyu bi cizgi gorursen iste o zaman tarihe gecersin
Ya nolcak alistim artik 6. Tedavim belkide son yani ya olumlu ya olumsuz. İkiside allahtan ben kabullendim simdiden herseyi. :KK66:

Eklentiler

• 09D28CC3-3C1C-47C3-9229-F7B92DF22BE3.jpeg
    09D28CC3-3C1C-47C3-9229-F7B92DF22BE3.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 41
X