2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Gecmis olsun canim triod icin ilac kullanabilecekmisin.insallah yakin zamanda bitsin bulantilarin baya kilo vermistin kiyamam ya
Sağol canım şimdilik vermek istemiyor takip edecekmiş bu ilaçta sorunlu mecbur kalmayınca vermek istemiyorum dedi. Bekliyorum haftaya nasıl çıkacak sonuçlar bakalım. İnşallah geçer bir an önce
Kizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.
Maşallah onlara insan nasıl duygulanıyor kıpır kıpır görünce
Sagol canim. Insallah saglikli dogarlar uzme kendini iyi dusun iyi olsun her zaman.
İnşallah canım olumlu düşünüyorum geçen hafta baya karamsardım bu hafta daha iyiyim

20181228_155418.jpg
20181228_155450.jpg
karga burun gibi cikti biri :KK70:ellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo

Sağol canım şimdilik vermek istemiyor takip edecekmiş bu ilaçta sorunlu mecbur kalmayınca vermek istemiyorum dedi. Bekliyorum haftaya nasıl çıkacak sonuçlar bakalım. İnşallah geçer bir an önce

Maşallah onlara insan nasıl duygulanıyor kıpır kıpır görünce

İnşallah canım olumlu düşünüyorum geçen hafta baya karamsardım bu hafta daha iyiyim
Aynen bende artik hamis olduguma daha eminim. Izlemeye doyamadim resmen.
Iyi ol sen iyi olucan ki bebisler iyi olsun

Kızlar selam bende hastanedeydim endokrine gittim troidde nodül varmış şaşırdım daha önce yoktu gebelikle olmuş. Haftaya gene kan vereceğim sonuçlara bakacak şimdilik takiple devam edeceğiz. Kusmalar bulantılar beni bitirdi ne yapsam bilmem.
Çok geçmiş olsun canım
Kizlar bebisler sagli sollu gecmis bu sefer. Kipir kipirlardi zor resim aldi doktor. Ayaklari elleri her yerini gosterdi minicik kalpleri belli oluyordu. Aralarinda ki fark kapanmis ikiside 10+3 diye olctu. Vitamin verdi. Kan falan almadi bir tek tansiyonumu olctuler. Progestan fitili 10 gun daha kullanicakmisim sonra birak dedi igneyi de son pazar yaptirip birakicakmisim. Masallah diyip durdu. 15 gun sonra yine cagirdi ense kalinliklarina bakicam dedi o zaman kan alinicakmis. Zayif oldugun icin tasiyamamandan korkuyorum 20 haftadan sonra rahim agzi uzunlugunu olcucem dedi. 15 gun sonra gidince galiba 1 ay sonrasina cagiricak. Cinsiyetini 15 16.haftada kesin olarak soylerim erken soylemem tahminde de bulunmam dedi. Cok sukur herseyimiz iyi icim rahatladi.

Eki Görüntüle 2219865 Eki Görüntüle 2219867 karga burun gibi cikti biri :KK70:ellerini kollarini bi yerde tutamadilar. Suratlara bak ayni babasi. Birininde parmaklari gorunuyo
maşallah kuzulara, çok sevimliler. Saglıkla gelsinler dünyaya :nazar::anneadayı::anne:

İnşallah canım sağolasın :dua:

Allah yardımcın olsun canım

Canım gözünaydın maşallah miniklere

İnşallah canım bende şaşkınım yani . İnşallah bebeklerim sağlıkla doğar iyi olurlar
Çok teşekkür ederim merak ettim sizin ilaç hangisi ben eutrox kullanıyorum kızımda da bunu kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım

Maşallah :emir_bebek::KK200::emir_bebek:
İyice belli oluyor tipleri yaaa :KK50:
Canım çok sevindim aynı haftada gitmeleri herseyin iyi olduğuna sen yiyebildigin kadar bol bol ye:kk77: bebislerle beraber sağlıklı kal .
Aynen canim cok sukur iyiler. Yeme konusunda iyiyim yaa cok sukur sadece yumurtadan tiksindim soyledim doktora yerine et ye yumurta yemek zorunda degilsin dedi

Rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim tiroiti dahiliye takip ediyor endokrin gerek yok çok iyi gidiyor dedi ama d vitamini düşük çıktı onun için hap verdi birde b12 vitamini düşük çıktı onada iğne verdi iğneler günlük üçe çıktı da vuracak yer kalmadı rabbim yardımcımız olsun
amin inşallah :dua::KK200:geçmiş olsun cok

Seninde gozun aydin canim. Masallahhh
sağol bebeğim :KK200:

ay ay ne güzel haberler bunlar maşallah diyelim :nazar: cok tatlılar :nazar:
zorluğundan dolayı anne için bilemiyorum ama ikiz olmak onlar için ne şahane bişey ya
anne sıkıldım demezler heralde hiç :KK200:

amin inşallah :dua::KK200:geçmiş olsun cok

sağol bebeğim :KK200:

ay ay ne güzel haberler bunlar maşallah diyelim :nazar: cok tatlılar :nazar:
zorluğundan dolayı anne için bilemiyorum ama ikiz olmak onlar için ne şahane bişey ya
anne sıkıldım demezler heralde hiç :KK200:
Insallah demezler canim. Doktor iki kizin olsun dedi kardesimde ikisi kiz olacak diyor. Hayirlisiyla saglikli olsunlar bi dogursam kizi erkegi farketmiyor benim icin

ŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.

ŞükÜr 2 saat bekledikten sonra çıktık kan verdim hoca okadar emek verdin fiziken birşey yok ama işi sağlama bağlamak için istersen fetal dna yap yada ikili çıkınca yap sen bilirsin dedi. Şükür herşey yolundaymış 12+2 çıktık ama ben görüntülerden pek bişey anlamadım açıkcası. Kilomu çok buldu babamda şeker olduğu için şeker tatlı bal reçel pekmez kes dedi meyveyi abartma diet yap dedi.
Gozun aydin canim aman dikkat et diyatine sorun cikmasin.

Kizlar selam. Bebekleriniz çok tatli masallah sagliklarida iyiymis. Çok sevindim. Ben bu gün izne ciktim. Dayanamadim. Çarsamba gunu raporu alip ise goturup bebegimi evde bekliycem artik.
Tesekkurlerrrr... En iyisini yaptin canim evde bekle bebisi artik agirlastin sinir stres yapmaman yorulmaman lazim

X