2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bu arada 11. Hafta bitmek üzere hala hamilelik günlüğü alıp bebişime notlar yazamadım
Bende yarin 11 e basliyorm canim:) ben yazdm gecnlerde pek gorlmedi sanirim:) cok guzel seler var aldm ben 1 hfta oluyo ama aksmalari pert geldm hala baslayamadim simli suslu bi kalem alcam onu alamadim kaldi:))

Güle güle kullan canım ohh odası da hazır sağlıkla büyüsün meleğin. Bende ilk etapta senin gibi düşünüyorum
Super haber allaha sukur iyi sonuc:) ins oyle olur ya ikisinide tadarsn bnde cok istiyorum. Hareketleri gordn demek allahim cok heyecanliym ya haftaya gidicem bnde harekt etgni gormek muthistr bnce❤
Çok şükür canım geçen muayenede de hareket ediyorlardı ben anlayamadım ama bu sefer bariz gördüm çok güzeldi inşallah sende haftaya görürsün
Bu arada 11. Hafta bitmek üzere hala hamilelik günlüğü alıp bebişime notlar yazamadım
Canım ben ajanda aldım ama başlayamadım daha yazmaya

Kizlar bebegin gelisiminde rahim icin orta boy bi portakal kadar diyo. Simdi benim ikiz diye iki orta boy portakal kadar mi oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…