Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarin 11 e basliyorm canim:) ben yazdm gecnlerde pek gorlmedi sanirim:) cok guzel seler var aldm ben 1 hfta oluyo ama aksmalari pert geldm hala baslayamadim simli suslu bi kalem alcam onu alamadim kaldi:))Bu arada 11. Hafta bitmek üzere hala hamilelik günlüğü alıp bebişime notlar yazamadım
Benimki bacaklari germis yatiyordu. Doktorda tam pipisinin ultrason fotosunu vermisti. Benimkide aşırı rahatti Her ultrasonda gösterdiAynen, doktor o kadar ultrason ile dürttü ama bana mısın demiyor. İstifini bozmuyor
Güle güle kullan canım ohh odası da hazır sağlıkla büyüsün meleğin. Bende ilk etapta senin gibi düşünüyorumOturma odamda balkon kapisinda sütlü kahve perdem vardi. Onu söküp meriçin odasina taktim. Yatak odasindaki şifonyeri aldim oraya koydum. Mutfagin 2 halisi vardi kahverengi onuda alip serdim. Besigi arkadasimin cocugu buyudu onunkini verdi. Yavrumu 2. Elde olsa hic biseyden mahrum etmedim
Çok şükür canım geçen muayenede de hareket ediyorlardı ben anlayamadım ama bu sefer bariz gördüm çok güzeldi inşallah sende haftaya görürsünSuper haber allaha sukur iyi sonuc:) ins oyle olur ya ikisinide tadarsn bnde cok istiyorum. Hareketleri gordn demek allahim cok heyecanliym ya haftaya gidicem bnde harekt etgni gormek muthistr bnce❤
Canım ben ajanda aldım ama başlayamadım daha yazmayaBu arada 11. Hafta bitmek üzere hala hamilelik günlüğü alıp bebişime notlar yazamadım
Gecen hafta gittigimde de benimkininde eli ensedeydi.esime benzetmistim bendeBana büyük ihtimal erkek dedi ama bacakları bağdaş şeklinde ve bacağının arasında kordon vardı. Tam bişey göremedik bi eli başının altındaydı keyfine pek düşkün belli
Bebişlerin her hali sevimli :)Gecen hafta gittigimde de benimkininde eli ensedeydi.esime benzetmistim bende
günaydınnnGunaydin kizlarrr ve gunaydinnn annislerinin karninda mutlulukla uyuyan bebislerrr
GunaydiiinGunaydin kizlarrr ve gunaydinnn annislerinin karninda mutlulukla uyuyan bebislerrr
Hayirli haberlerle gellll. Bende ogleden sonra gidicem. Bakalim nasil olmus minnaklarGünaydın kızlaaar. Bugün doktor günü
Rahim den bahsediyor canım, rahim portakal büyüklüğüne ulaşmış. Belki sizin ikiz diye bir tık daha büyük olabilir :)Kizlar bebegin gelisiminde rahim icin orta boy bi portakal kadar diyo. Simdi benim ikiz diye iki orta boy portakal kadar mi oluyo?
Günaydın kızlaaar. Bugün doktor günü
Hayirli haberlerle gellll. Bende ogleden sonra gidicem. Bakalim nasil olmus minnaklar
ne kadar buyuk ama benim karnim baya ciktiiii yani yandan bakiyorum var.Rahim den bahsediyor canım, rahim portakal büyüklüğüne ulaşmış. Belki sizin ikiz diye bir tık daha büyük olabilir :)
Amin insallah canim. Son kanamada gittim yaa merak ediyorum noldular nasillar. Daha cok bebege benziyolar mi acabaBugun haberler sizde. Hayırlı güzel haberlerle gelin