Aynen canim 1. Yi yapabilsek insallah allah 2yi nasip etsinTest ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o parayla
Benimde eşim dün kızdım erkek erkek diyip durma kuzsa sevmeyecekmisin diyorum kız istiyorum ama ölen 2 oğlumdan sonra yine 2 erkek istiyorum kız 3. Olsun diyor. Zaten 1. Yi zor yapıyorız kuluçka makinasıyız sanki
Olsun canim atma tabi kullanirsin kiz erkek.perde hep alinmaz ki.eşler de bi erkek takintisi var.benim esimde belli etmemeye calisti ama erkek istiyo artik sonunda soyledi.ben de o oyle dedikce kiz diyorum.napiyim kiz bebekse üzülmesin yavrum☺Tek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasındadaha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
Diger eşyaları pembe maviş alıp kombin yaparsın :)Tek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasındadaha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
Bana büyük ihtimal erkek dedi ama bacakları bağdaş şeklinde ve bacağının arasında kordon vardı. Tam bişey göremedikErkeklerde çok yanmam olmuştu bunda bulantı. Ben %90 kızçe diyorum bakalım doktor amcası yorum yapacakmı
Eşimde hemen moda girdi biri kesin erkek diğeri kız gibi deyince erkek moduna girdi. Halbuki kız çocuk hastası ama bilemedimErkeklerde çok yanmam olmuştu bunda bulantı. Ben %90 kızçe diyorum bakalım doktor amcası yorum yapacakmı
Benim eşim de erkek istiyor, zaten bir oğlumuz varEşimde hemen moda girdi biri kesin erkek diğeri kız gibi deyince erkek moduna girdi. Halbuki kız çocuk hastası ama bilemedim
3 müTest ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o parayla
Benimde eşim dün kızdım erkek erkek diyip durma kuzsa sevmeyecekmisin diyorum kız istiyorum ama ölen 2 oğlumdan sonra yine 2 erkek istiyorum kız 3. Olsun diyor. Zaten 1. Yi zor yapıyorız kuluçka makinasıyız sanki
Tek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasındadaha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
evet evet üzülmesin yavrumOlsun canim atma tabi kullanirsin kiz erkek.perde hep alinmaz ki.eşler de bi erkek takintisi var.benim esimde belli etmemeye calisti ama erkek istiyo artik sonunda soyledi.ben de o oyle dedikce kiz diyorum.napiyim kiz bebekse üzülmesin yavrum☺
o hareket ne ya hakkaten biz de gördük el ense hizasındaBana büyük ihtimal erkek dedi ama bacakları bağdaş şeklinde ve bacağının arasında kordon vardı. Tam bişey göremedikbi eli başının altındaydı keyfine pek düşkün belli
Allahim kucağina almayı nasip etsin kuzum. Gerisi teferruatTek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasındadaha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
Şaşırdım yani eşime daha üç gün önce iki kız ismi arıyorduBenim eşim de erkek istiyor, zaten bir oğlumuz var
Sağlıklı olsunlarda
Oturma odamda balkon kapisinda sütlü kahve perdem vardi. Onu söküp meriçin odasina taktim. Yatak odasindaki şifonyeri aldim oraya koydum. Mutfagin 2 halisi vardi kahverengi onuda alip serdim. Besigi arkadasimin cocugu buyudu onunkini verdi. Yavrumu 2. Elde olsa hic biseyden mahrum etmedimTek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasındadaha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
Aynen :)Şaşırdım yani eşime daha üç gün önce iki kız ismi arıyordudediğin gibi sağlıkla gelsinler inşallah gerisi boş
Super haber allaha sukur iyi sonuc:) ins oyle olur ya ikisinide tadarsn bnde cok istiyorum. Hareketleri gordn demek allahim cok heyecanliym ya haftaya gidicem bnde harekt etgni gormek muthistr bnce❤Kızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldumyarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Masallah canim neguzel haberler gozun aydin:)Kızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
Masallah canim sonuclarda iyimis ohh rahati yerinde desene:))
Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydıikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür 12+2 görünüyor
Aynen, doktor o kadar ultrason ile dürttü ama bana mısın demiyor. İstifini bozmuyorMasallah canim sonuclarda iyimis ohh rahati yerinde desene:))
Allah gonlune gore versn hayirlisi olsn canimErkeklerde çok yanmam olmuştu bunda bulantı. Ben %90 kızçe diyorum bakalım doktor amcası yorum yapacakmı
Kuzuya baksenn gizem yapiyo goruyomusn :)) cani istynce gostrck dmek ki:)Aynen, doktor o kadar ultrason ile dürttü ama bana mısın demiyor. İstifini bozmuyor