2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Aynen canım ben hiç önemsemiyorm zaten saglikli olsunda yeter bana ama babası hep kız hayali kurardi onun adına cooookkk sevindim

Masallahhhh kizlar doktora giden gidene bende yarin gidicemmmmmm... anam beni bekleyen olmamis Cok sukur hepinizden guzel haberler geldi. Rabbim cok kolay dogurdum demekte nasip etsin insallahhh. Hepinizin adina cok sevindimmmm. Darisi yarin bana insallah

Benim dünden beri başım çok dönüyor. Dün gece kanepeye 3 kez düştüm. Uzanıp gözlerimi kapatsam bile başım dönüyor. Bu günde aynı şikayetlerim var. Akşam devam ederse biz yine hastane testler serumlar... Çok yoruldum. Allahım güç kuvvet versin. Şuan iş yerimdeyim.Sabahtan beri üst düzey yöneticiler geliyor. Az kaldı mesaim bitecek.

doktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmaz
süper haberler geçmiş olsun kurtuldun folikullerden
bacak bacak üstündeyse göremediniz
Allah güc versin canım ya az kaldı dayan

Gecmis olsun canim dikkat et aman

maşallah kız-erkek takım tamamlandı desene

daha nice güzel haberlere cinsiyetle ilgili bana da aynısını söyledi henüz kesin emin olamıyolar sanırım
Hayırlısıyla inşallah canım tek dileğim sağlıkla hayırla kucaklamak herkesle birlikte
Gözünaydın canım inşallah sonuçlarda iyi çıkar
Aynen canım ben hiç önemsemiyorm zaten saglikli olsunda yeter bana ama babası hep kız hayali kurardi onun adına cooookkk sevindim
Canım ben senin sonucunu kaçırmışım sanırım gözünaydın sağlıkla gelsin prenses

Aynen canım, Sağolasın
Göstermedi malesef solda folikül kalmamış ama sagdakiler küçülmüş biraz dedi

Sağol canım :)

doktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmaz

kayınvalidem doktorun kız dediğine inanmadı erkek olduğuna inanıyor
Test ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o parayla

Benimde eşim dün kızdım erkek erkek diyip durma kuzsa sevmeyecekmisin diyorum kız istiyorum ama ölen 2 oğlumdan sonra yine 2 erkek istiyorum kız 3. Olsun diyor. Zaten 1. Yi zor yapıyorız kuluçka makinasıyız sanki

Darısı sizlere olsun
Allah dayanma gücü versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…