Aynen canım ben hiç önemsemiyorm zaten saglikli olsunda yeter bana ama babası hep kız hayali kurardi onun adına cooookkk sevindimÇok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse
Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.
Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
Bugunlerimize cok şükür canim amin inşallah hepimiz saglikla alirz kucagimizaİnşallah :)
maşallah canım, demek prenses annesi olacaksın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Aynen canım öyle dedi kesin demek istemiyorum ama kiz büyük ihtimal dedi hayirlisi sağlıklısi olsun yetermaşallah kız-erkek takım tamamlandı desene
daha nice güzel haberlere cinsiyetle ilgili bana da aynısını söyledi henüz kesin emin olamıyolar sanırım
Bana demiştin canım yarın haberleri vericem inşallahcanım kız geliyor sanırım diye sana mı demiştim?
Biz onları cinsiyet bilmeden sevdikBana demiştin canım yarın haberleri vericem inşallah
Canim cok sevindim sonuclarina.haydi hayirlisi olsunKızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
doktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmazÇok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse
Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.
Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
süper haberler
Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydıikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür 12+2 görünüyor
Allah güc versin canım ya az kaldı dayanBenim dünden beri başım çok dönüyor. Dün gece kanepeye 3 kez düştüm. Uzanıp gözlerimi kapatsam bile başım dönüyor. Bu günde aynı şikayetlerim var. Akşam devam ederse biz yine hastane testler serumlar... Çok yoruldum. Allahım güç kuvvet versin. Şuan iş yerimdeyim.Sabahtan beri üst düzey yöneticiler geliyor. Az kaldı mesaim bitecek.
Gecmis olsun canim dikkat et amanBenim dünden beri başım çok dönüyor. Dün gece kanepeye 3 kez düştüm. Uzanıp gözlerimi kapatsam bile başım dönüyor. Bu günde aynı şikayetlerim var. Akşam devam ederse biz yine hastane testler serumlar... Çok yoruldum. Allahım güç kuvvet versin. Şuan iş yerimdeyim.Sabahtan beri üst düzey yöneticiler geliyor. Az kaldı mesaim bitecek.
Hayırlısıyla inşallah canım tek dileğim sağlıkla hayırla kucaklamak herkesle birliktemaşallah kız-erkek takım tamamlandı desene
daha nice güzel haberlere cinsiyetle ilgili bana da aynısını söyledi henüz kesin emin olamıyolar sanırım
Gözünaydın canım inşallah sonuçlarda iyi çıkar
Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydıikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür 12+2 görünüyor
Canım ben senin sonucunu kaçırmışım sanırım gözünaydın sağlıkla gelsin prensesAynen canım ben hiç önemsemiyorm zaten saglikli olsunda yeter bana ama babası hep kız hayali kurardi onun adına cooookkk sevindim
Sağol canim hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallahHayırlısıyla inşallah canım tek dileğim sağlıkla hayırla kucaklamak herkesle birlikte
Canım ben senin sonucunu kaçırmışım sanırım gözünaydın sağlıkla gelsin prenses
Aynen canım, Sağolasındoktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmaz
süper haberlergeçmiş olsun kurtuldun folikullerden
bacak bacak üstündeyse göremediniz
Allah güc versin canım ya az kaldı dayan
Sağol canım :)Hayırlısıyla inşallah canım tek dileğim sağlıkla hayırla kucaklamak herkesle birlikte
Canım ben senin sonucunu kaçırmışım sanırım gözünaydın sağlıkla gelsin prenses
Benimde ablam inanmadi basindan beri erkek diyodu eminmiymis doktor diyorkayınvalidem doktorun kız dediğine inanmadı erkek olduğuna inanıyor
doktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmaz
Test ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o paraylakayınvalidem doktorun kız dediğine inanmadı erkek olduğuna inanıyor
Darısı sizlere olsunMasallahhhh kizlar doktora giden gidene bende yarin gidicemmmmmm... anam beni bekleyen olmamisCok sukur hepinizden guzel haberler geldi. Rabbim cok kolay dogurdum demekte nasip etsin insallahhh. Hepinizin adina cok sevindimmmm. Darisi yarin bana insallah
Allah dayanma gücü versin canımBenim dünden beri başım çok dönüyor. Dün gece kanepeye 3 kez düştüm. Uzanıp gözlerimi kapatsam bile başım dönüyor. Bu günde aynı şikayetlerim var. Akşam devam ederse biz yine hastane testler serumlar... Çok yoruldum. Allahım güç kuvvet versin. Şuan iş yerimdeyim.Sabahtan beri üst düzey yöneticiler geliyor. Az kaldı mesaim bitecek.