2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Test ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o parayla

Benimde eşim dün kızdım erkek erkek diyip durma kuzsa sevmeyecekmisin diyorum kız istiyorum ama ölen 2 oğlumdan sonra yine 2 erkek istiyorum kız 3. Olsun diyor. Zaten 1. Yi zor yapıyorız kuluçka makinasıyız sanki :-)
Aynen canim 1. Yi yapabilsek insallah allah 2yi nasip etsin

Tek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasında :-) daha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
Olsun canim atma tabi kullanirsin kiz erkek.perde hep alinmaz ki.eşler de bi erkek takintisi var.benim esimde belli etmemeye calisti ama erkek istiyo artik sonunda soyledi.ben de o oyle dedikce kiz diyorum.napiyim kiz bebekse üzülmesin yavrum☺

Test ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o parayla

Benimde eşim dün kızdım erkek erkek diyip durma kuzsa sevmeyecekmisin diyorum kız istiyorum ama ölen 2 oğlumdan sonra yine 2 erkek istiyorum kız 3. Olsun diyor. Zaten 1. Yi zor yapıyorız kuluçka makinasıyız sanki :-)
3 mü :KK57: maşallah inşallah diyelim :KK48:
parasından ziyade ikili test de iyi çıkarsa cok da kurcalamayım çağırmayım diyorum
yoksa tedavide zaten bunun 10 katını harcadık
ya en cok kayınvalidem onun yanında eşim ne erkek sevdasıymış :KK48: çocuğumu rahat bıraksınlar
valla ben önceleri kız istiyordum çok. adını 2 sene önce buldum bütün sonuçları takip ettiğim dosyada yazıyor ismi
şimdi sağlıktan başka hiç bir sey bekleyemiyorum dileyemiyorum anlatamam bu duyguyu
Tek üzüldüğüm diğer bebeklerden kalma perdeler halısı lambası vardı kızım olursa maviş maviş takılacsk odasında :-) daha sıfır hiç kullanılmamış atamamda değiştirememde
C A N O C A N O 'in dediği gibi mavi-pembe kombin yaparsın
benim bütün kıyafetlerim maviymiş eskiden ultrason yerine batıllara göre hareket ettiklerinden :süslü:
Olsun canim atma tabi kullanirsin kiz erkek.perde hep alinmaz ki.eşler de bi erkek takintisi var.benim esimde belli etmemeye calisti ama erkek istiyo artik sonunda soyledi.ben de o oyle dedikce kiz diyorum.napiyim kiz bebekse üzülmesin yavrum☺
evet evet üzülmesin yavrum
Bana büyük ihtimal erkek dedi ama bacakları bağdaş şeklinde ve bacağının arasında kordon vardı. Tam bişey göremedik :KK45: bi eli başının altındaydı :KK48: keyfine pek düşkün belli :KK48:
o hareket ne ya hakkaten biz de gördük el ense hizasında :KK68:

Oturma odamda balkon kapisinda sütlü kahve perdem vardi. Onu söküp meriçin odasina taktim. Yatak odasindaki şifonyeri aldim oraya koydum. Mutfagin 2 halisi vardi kahverengi onuda alip serdim. Besigi arkadasimin cocugu buyudu onunkini verdi. Yavrumu 2. Elde olsa hic biseyden mahrum etmedim :anneadayı:

Kızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldum :KK36: yarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Super haber allaha sukur iyi sonuc:) ins oyle olur ya ikisinide tadarsn bnde cok istiyorum. Hareketleri gordn demek allahim cok heyecanliym ya haftaya gidicem bnde harekt etgni gormek muthistr bnce❤

:KK200:

Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydı :-)ikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür :KK33: 12+2 görünüyor :nazar:
Masallah canim sonuclarda iyimis ohh rahati yerinde desene:))

Erkeklerde çok yanmam olmuştu bunda bulantı. Ben %90 kızçe diyorum bakalım doktor amcası yorum yapacakmı
Allah gonlune gore versn hayirlisi olsn canim:KK66: kullanilir ya nolck illa o renk olck degil ya uzerine pembis veya renkli bikac bisi eklersn figur yaparsn oldu bitti kombinle hallolur o is yeni perdeyi atck deglsn ya:)

X