2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Çok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse

Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.

Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
Aynen canım ben hiç önemsemiyorm zaten saglikli olsunda yeter bana ama babası hep kız hayali kurardi onun adına cooookkk sevindim:KK200:

Benim dünden beri başım çok dönüyor. Dün gece kanepeye 3 kez düştüm. Uzanıp gözlerimi kapatsam bile başım dönüyor. Bu günde aynı şikayetlerim var. Akşam devam ederse biz yine hastane testler serumlar... Çok yoruldum. Allahım güç kuvvet versin. Şuan iş yerimdeyim.Sabahtan beri üst düzey yöneticiler geliyor. Az kaldı mesaim bitecek.

Çok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse

Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.

Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
doktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmaz
:KK200:

Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydı :-)ikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür :KK33: 12+2 görünüyor :nazar:
süper haberler :KK200: geçmiş olsun kurtuldun folikullerden
bacak bacak üstündeyse göremediniz :KK48:
Benim dünden beri başım çok dönüyor. Dün gece kanepeye 3 kez düştüm. Uzanıp gözlerimi kapatsam bile başım dönüyor. Bu günde aynı şikayetlerim var. Akşam devam ederse biz yine hastane testler serumlar... Çok yoruldum. Allahım güç kuvvet versin. Şuan iş yerimdeyim.Sabahtan beri üst düzey yöneticiler geliyor. Az kaldı mesaim bitecek.
Allah güc versin canım ya az kaldı dayan:KK200:

Gecmis olsun canim dikkat et aman

:nazar: maşallah :nazar: kız-erkek takım tamamlandı desene

:nazar: daha nice güzel haberlere cinsiyetle ilgili bana da aynısını söyledi henüz kesin emin olamıyolar sanırım
Hayırlısıyla inşallah canım tek dileğim sağlıkla hayırla kucaklamak herkesle birlikte :KK200:
:KK200:

Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydı :-)ikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür :KK33: 12+2 görünüyor :nazar:
Gözünaydın canım inşallah sonuçlarda iyi çıkar
Aynen canım ben hiç önemsemiyorm zaten saglikli olsunda yeter bana ama babası hep kız hayali kurardi onun adına cooookkk sevindim:KK200:
Canım ben senin sonucunu kaçırmışım sanırım gözünaydın sağlıkla gelsin prenses :KK200:

doktor da oyle söyledi bizim de karar o yöne doğru olacak sanırım inşallah birsey çıkmaz

süper haberler :KK200: geçmiş olsun kurtuldun folikullerden
bacak bacak üstündeyse göremediniz :KK48:

Allah güc versin canım ya az kaldı dayan:KK200:
Aynen canım, Sağolasın :KK45:
Göstermedi malesef :KK53: solda folikül kalmamış ama sagdakiler küçülmüş biraz dedi :olamaz:

Hayırlısıyla inşallah canım tek dileğim sağlıkla hayırla kucaklamak herkesle birlikte :KK200:

Gözünaydın canım inşallah sonuçlarda iyi çıkar

Canım ben senin sonucunu kaçırmışım sanırım gözünaydın sağlıkla gelsin prenses :KK200:
Sağol canım :)

kayınvalidem doktorun kız dediğine inanmadı erkek olduğuna inanıyor :KK70:
Test ucuz olsa hadi yapalım ama burun olmuşken ense kalınlığı normalken birde ikilide sorun yokken 2500 tl çok bebişin odasını alırız o parayla

Benimde eşim dün kızdım erkek erkek diyip durma kuzsa sevmeyecekmisin diyorum kız istiyorum ama ölen 2 oğlumdan sonra yine 2 erkek istiyorum kız 3. Olsun diyor. Zaten 1. Yi zor yapıyorız kuluçka makinasıyız sanki :-)

Masallahhhh kizlar doktora giden gidene bende yarin gidicemmmmmm... anam beni bekleyen olmamis :KK48: Cok sukur hepinizden guzel haberler geldi. Rabbim cok kolay dogurdum demekte nasip etsin insallahhh. Hepinizin adina cok sevindimmmm. Darisi yarin bana insallah
Darısı sizlere olsun :halay::halay:
Allah dayanma gücü versin canım:dua:

X