- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 38
Canim dualarim seninle.insallah hersey yolunda gidecek. Bugun belki cibsiyeti de ogrenebilirsin.ben de yarin alicam ikili testin sonucunuGünaydın kızlar bugün ikili taramamin sonucunu ogrenmeye ve bebegimi gormeye gidiyorum dua edin bana insallah herşey yolundadır
Sağol canım daha iyiyim şükür ama hala ağrı var hafif. Bununla geçer inşallahGecms olsn canim benimde bikere icmsligm var mecbur kaldim. Gecmeynce yapck bisi yok ki canim kivraniyo insan bi gece aramstm dru bnde. Cok tutuyo benim basim bulanti siddeti bazen tetkliyo bazende toplantida cok kalrsam sicak ve ekran isklari falan bide baslaynca gecmz benm ilac icmedn nirmaldede oleym. Hamilelkte de oluyorms napcz bakalim:)
Cok guzel canim.allah hayirlisini versin insallahKızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldumyarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Maşallah canım benim. İyi olmanıza sevindim. Biri kız biri erkek ne güzelKızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldumyarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Sagol canım benim, sende güzel haberler alırsın inşallahben tam kahve hastasıydımyaklaşık 7.haftadan beri içemiyordum tiksinmiştim
şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları. ne tuhaf butun rutinimiz alışkanlıklarımız değişiyor
hayırlı uğurlu olsun canımgüzel haberlerini duyacağız inşallah
ilaç kanın geldiği yüzeysel enjekte edilmemiştir canım ya korkma karışmıştır kana çoktan
günaydınn güzel haberler alırsın inşallah kuzu
ben de ikili testin sonucunu almaya gideceğim yarın inşallah iyi çıkmıştır
kolay gelsin canım dikkate et kendine
inşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallah
laiyka bi arkadaşım daha yaptırmış yurtdışına genesis serenity test'ten kafam karıştı yaptırsam mı diye
Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısını versin rabbimCok guzel canim.allah hayirlisini versin insallah
Evet canım çok sevindik sağlıklı olsunlarda inşallahMaşallah canım benim. İyi olmanıza sevindim. Biri kız biri erkek ne güzel
Bende 20 gun aradan sonra bebeğimi görmeye gideceğim
Saol canım inşallah yarin senin sonucunda coookk güzel çıkar dualarm seninleCanim dualarim seninle.insallah hersey yolunda gidecek. Bugun belki cibsiyeti de ogrenebilirsin.ben de yarin alicam ikili testin sonucunu
Oyy maşallah allahm hep guzel haberlerini almak nasip etsinKızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldumyarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Aminn inşallah canım hepimizeOyy maşallah allahm hep guzel haberlerini almak nasip etsin
Kızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldumyarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Kızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
İnşallah :)Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısını versin rabbim
Evet canım çok sevindik sağlıklı olsunlarda inşallahseninde güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah canım, demek prenses annesi olacaksın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Kızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
Yarın bende gideceğim, en son 7 sinde gitmiştim
Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.ben tam kahve hastasıydımyaklaşık 7.haftadan beri içemiyordum tiksinmiştim
şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları.
laiyka bi arkadaşım daha yaptırmış yurtdışına genesis serenity test'ten kafam karıştı yaptırsam mı diye
Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallahKızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldumyarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değilKızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
İnşallah sonuçların güzel gelir bol şansGünaydın kızlar bugün ikili taramamin sonucunu ogrenmeye ve bebegimi gormeye gidiyorum dua edin bana insallah herşey yolundadır
Tesekkur ederim canimm amiin insallahhben tam kahve hastasıydımyaklaşık 7.haftadan beri içemiyordum tiksinmiştim
şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları. ne tuhaf butun rutinimiz alışkanlıklarımız değişiyor
hayırlı uğurlu olsun canımgüzel haberlerini duyacağız inşallah
ilaç kanın geldiği yüzeysel enjekte edilmemiştir canım ya korkma karışmıştır kana çoktan
günaydınn güzel haberler alırsın inşallah kuzu
ben de ikili testin sonucunu almaya gideceğim yarın inşallah iyi çıkmıştır
kolay gelsin canım dikkate et kendine
inşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Çok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse
Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.
Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
canım kız geliyor sanırım diye sana mı demiştim?Kızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim