Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekle benideee :)) 16 agustos kuzummm

Beni de ekler misiniz 6 aydır deniyoruz mayısta düşük yaptim haziran temmuz
Bat 21 ağustos
Herkese hayırlı haberler inşallah

Hoşgeldin canım, Rabbim çok bekletmesin Düşükten sonra rahmin kendini toparlaması aylarca sürebiliyor. Hiç sıkma canını gelecektir bebeğin :)

Hoşgeldin canım, Rabbim çok bekletmesin Düşükten sonra rahmin kendini toparlaması aylarca sürebiliyor. Hiç sıkma canını gelecektir bebeğin :)
Hosbulduk çok teşekkür ederim yarın test alacağim bulunsun diye alıyorum hemen bitiriveriyorum:)İnşallah bekleyen herkese nasip etsin Rabbim

İsmini söylemek istemiyorum cnm bişey başlangıcı vardı hesabı kapatmıştın ara bermiştin bani

Elhamdülillah maydanoz limon sarımsak kürüyle atlatmıştım onu kuzum :)

Hosbulduk çok teşekkür ederim yarın test alacağim bulunsun diye alıyorum hemen bitiriveriyorum:)İnşallah bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Evet ya dayanamayıp erken yapıyoruz şu testleri sonra pişman oluyoruz canım

Aminn canım Allah razı olsun

ikisini bir arada kullanan var canım
Bende bı sıkıntı yok aslında cnm esım sehır dısında calıstıgı ıcın hızlı catlaması ıcın verdı esımde hareket aZlıgı var kecıboynuzu kuru yapıorum onada bende yınede ıcsemmı dıorum soğan suyunu kararsızım

Bi sıkıntın yoksa kullanma kürü canım, ama saraçoğlu sorun yoksa bile 1 kere kullanın diyordu. soğan rahim için yaratılmış diyordu

Çok şükür canım ya aklıma o geliyor hep üzülüyordum ne yalan söyleyeyim
bu kür benim mucizem vallahi canım sadece 9 gün yapmıştım. bi sonraki ultrasonda tertemiz çıkmıştı sonuç :) bence herkes kullanmalı. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin :)
Senin bat ne zamandı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…