ikisini bir arada kullanan var canımCanım klomene basladım buay acaba soğan kürünede baslasammı dıyorum
Çok bekletmesin Rabbim canım benim :) en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz :)Canım aslında 1 yıl olucak nerdeyse ama son 3 aydır ara vermiştik bu ay tekrar basluyoruz
Benide ekle benideee :)) 16 agustos kuzummmBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
1- @turko2727 25 Ağustos
2-R4bi4 15 Ağustos
3- @_LiteraRy_ 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7- @Masalim17 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- @Zeyah3917 16 Ağustos
11-MLKn 11 Ağustos
12- @teacheralla 8 Eylül
13- @AleooVeraa 20 Ağustos
14- @HemDeliHemAsik 22 Ağustos
15- @Mertege123 3 Eylül
16-isis 22 Ağustos
Beni de ekler misiniz 6 aydır deniyoruz mayısta düşük yaptim hazirantemmuz
Bat 21 ağustos
Herkese hayırlı haberler inşallah
R4bi4 yavrmm hayirli olsn topiginnnn herkese sans getirsin, bol bebis haberleri alacagimiz bi topik olsnnnn insallahhhhh
Hosbulduk çok teşekkür ederim yarın test alacağim bulunsun diye alıyorum hemen bitiriveriyorum:)İnşallah bekleyen herkese nasip etsin RabbimHoşgeldin canım, Rabbim çok bekletmesin Düşükten sonra rahmin kendini toparlaması aylarca sürebiliyor. Hiç sıkma canını gelecektir bebeğin :)
İsmini söylemek istemiyorum cnm bişey başlangıcı vardı hesabı kapatmıştın ara bermiştin baniafedersin kuzum hatırlayamadım, son zamanlarda bayağı problem yaşadım da :)
İsmini söylemek istemiyorum cnm bişey başlangıcı vardı hesabı kapatmıştın ara bermiştin bani
Evet ya dayanamayıp erken yapıyoruz şu testleri sonra pişman oluyoruz canımHosbulduk çok teşekkür ederim yarın test alacağim bulunsun diye alıyorum hemen bitiriveriyorum:)İnşallah bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Sefalar getirdin canım orası hiç belli olmaz, mucizelere inan :)Beni de ekleyin 13 agustos... ama bata 3 gun kala beta hcg 3.09 cikti hayaller bir sonraki aya
Artar mi degerSefalar getirdin canım orası hiç belli olmaz, mucizelere inan :)
Bende bı sıkıntı yok aslında cnm esım sehır dısında calıstıgı ıcın hızlı catlaması ıcın verdı esımde hareket aZlıgı var kecıboynuzu kuru yapıorum onada bende yınede ıcsemmı dıorum soğan suyunu kararsızımikisini bir arada kullanan var canım
geç döllenme olabilir kuzum, biraz daha sabret inşaallahArtar mi deger(( ümidim kalmadi
kuzum Bn klomen kullanırken birşey yapmadım ekstra ters teper diye her seferinde de 5 kaliteli yumurta olustu ama olması malesefCanım klomene basladım buay acaba soğan kürünede baslasammı dıyorum
Bende bı sıkıntı yok aslında cnm esım sehır dısında calıstıgı ıcın hızlı catlaması ıcın verdı esımde hareket aZlıgı var kecıboynuzu kuru yapıorum onada bende yınede ıcsemmı dıorum soğan suyunu kararsızım
Çok şükür canım ya aklıma o geliyor hep üzülüyordum ne yalan söyleyeyimElhamdülillah maydanoz limon sarımsak kürüyle atlatmıştım onu kuzum :)
bu kür benim mucizem vallahi canım sadece 9 gün yapmıştım. bi sonraki ultrasonda tertemiz çıkmıştı sonuç :) bence herkes kullanmalı. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin :)Çok şükür canım ya aklıma o geliyor hep üzülüyordum ne yalan söyleyeyim
Bende cok kararsızım canım valla ya napsam kı ıcmesemmıkuzum Bn klomen kullanırken birşey yapmadım ekstra ters teper diye her seferinde de 5 kaliteli yumurta olustu ama olması malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?