• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç günün kaldı :)
Bugündü canım bat. Ama geçen ayda 5 gün gecikmiştim onun için yapmak istemedim. Tabi evde test olmamasınında payı var bunda :KK8:

Ben de inan ki :KK70: Elimde 2 testim kaldı :mad:
Ya işin kötüsü bende testte yok yoksa şimdiye 1000 kere yapmıştım:rolleyes: Eşimde evde yok 4-12 çalışıyor bugün :rolleyes: 12.30a kadar sızmazsam nöbetçi eczane yolu tutcam kocişimle heralde :-)

Hayırlı olsun topik 2019 anne adaylari. Hepinizin hayırlı haberlerini en kısa sürede alalım inşaallah...

Rabbim hepinizin gobislerini doldursun insaallah:dua::KK200::nazar:

Sabah test yapmak istiyorum ama yapamam (: göğüslerim ağrıyor regl belirtisi (:

Allah razı olsun canım benim, Sağlıkla kucağına al inşaallah :) bizleri de duanda unutma :dua:

Amin canım benim 2019 hepinize uğur getirsin insallah. Rabbim dualarınizi kabul etsin elinizi boş çevirmesin.

Hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin ve bebisleriniz hemen anneleri ile olsun inşallah :dua::dua::dua:

netten al canım 10 adet 12 tl almıştım ben :))
işin ucu kaçıyor battan 1 hafta önce başlıyorum yapmaya falan sıkıntıya giriyorum ister istemez. İradeli değilim hiç sabırsızım biraz:KK48: 2 aydır bilerek almıyorum yani kuzum

Bugündü canım bat. Ama geçen ayda 5 gün gecikmiştim onun için yapmak istemedim. Tabi evde test olmamasınında payı var bunda :KK8:

Ya işin kötüsü bende testte yok yoksa şimdiye 1000 kere yapmıştım:rolleyes: Eşimde evde yok 4-12 çalışıyor bugün :rolleyes: 12.30a kadar sızmazsam nöbetçi eczane yolu tutcam kocişimle heralde :-)
Ay yap bence varsa çıkar kuzm :)) hadi hayrlısı inşallahhh vardır:)

yok canım hiç kullanmadım, yumurtlama günlerim kendini belli ediyor. Sorunum tüplerimde galiba :)
hsg korkulu rüyam benim :110: Bende hep solda hissediyorum herşeyi yumurtlama vs. Sağ tıkalı mı acep diye düşünmeden edemiyorum gerçi alakası var mı bilmiyorum ama. Çektircek misin sen doktorun dedi mi birşey.. Şu kadar dene olmazsa çekelim gibisinden

hsg korkulu rüyam benim :110: Bende hep solda hissediyorum herşeyi yumurtlama vs. Sağ tıkalı mı acep diye düşünmeden edemiyorum gerçi alakası var mı bilmiyorum ama. Çektircek misin sen doktorun dedi mi birşey.. Şu kadar dene olmazsa çekelim gibisinden
Ben korkmuyorum kuzum bebiş için değer yaa.

Evet yeni evlisin 1 yıl dene, 1 yıldan önce rahim filmi önermiyoruz dedi :) ben de hep sağ taraftan ağrım oluyor. sanırım ikisi de kapalı benim :/

Belirtilerin neler canım peki ? Suanda hamişsen bilgi olsun burda

Yumurtlama belirtilerim mi canım. Sağ kasıgımda ağrı ve batma oluyor, bi de afedersin uzayan akıntı oluyor. yumurta akı kıvamı derler ya :/ yumurta çatladıktan sonra belirtiler kayboluyor. bazen de göğüslerde ağrı oluyor :)

Ben korkmuyorum kuzum bebiş için değer yaa.

Evet yeni evlisin 1 yıl dene, 1 yıldan önce rahim filmi önermiyoruz dedi :) ben de hep sağ taraftan ağrım oluyor. sanırım ikisi de kapalı benim :/
Yok be kuzu niye kötü düşünüyosun ki. Şuan sana öyle geliyor bence hala gebelik olmadığı için. Pozitif düşün pozitif geri dönsün :))

Back