Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm Allah razi olsnn bilgilendirdigin icin aynisi dun aksm geldi bana aticaktm buraya sen bndn once davranmissin bak :)
sabahtan paylaşayım herkes görsün dedim canım :))

Kizz yumtik gunlerinde kistir adami bi yerlerde aaaaaaaa
otele mi gitsek bal

İnşaallah tatlım inşaallah sen n’aptın gelmedi devamı inşaallah:):)
Yok canım gelmedi valla, eli kulağındadır

kızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/

Kızz yerinde olsam izin alır öğle arası kan vermeye giderdim valla, çizgiyi gördüm hayırlı olsun :)

Sinir oldum ya, leş kargaları pis sinsi şeytanlar fitne çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Gelmesin gelmesin :):)

Iyi yapmissin kuzucummmmm

Bence kaynanayi evdn gondermenin yoluna bakin

Hayırdır canım ?
anlatıyorum kuzu
Hayirdir canoo kavga varsa gelelim

Şu zayıflama grubu mudur nedir ne karın ağrısıysa, 2 gün takıldım atmosfer hoşuma gitmeyince bıraktım,o esnada biryle özelde eleştiri yapıyordum. neyse takım kaptanının çagırmasıyla gene gittim gruba. kimi menümü begenmiyor yokeefendim az yiyorsun. ben de efendimiz de az yerdi uygun olanı da bu dedim. bana diyor sen kendini onunla bir mi tutuyon. öbür konuştugum da diyor sen niye geldin. hani bırakmıştın. lanet olsun dedim hepsini engelleyip çıktım ordan. fitne fesatlar

Hayır yani sen özelde konuştuğumuzu niye oraya taşıyon. bu kadar mı düştü bu insanlar

Takma kuzum yaa densiz çok işte hayatımızın hemen her alanında çıkıyor bunun gibiler bak burda hepmiz seni seviyoruz birbirimize dualar edıyoruz sıkma o tatlı canını değmez kuzum

Takma kuzum yaa densiz çok işte hayatımızın hemen her alanında çıkıyor bunun gibiler bak burda hepmiz seni seviyoruz birbirimize dualar edıyoruz sıkma o tatlı canını değmez kuzum
Allah razı olsun canım, sizler de olmasanız çekilmez buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…