Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün üst üste pik olması normal gelmemişti. Önceki aylar 1 yada 2 gün pik olup silikleşmişti hcgyi tekrarlayınca koyulaştı acile gittik tescilledik :) darısı tüm bekleyenlere
Aaa masallah yaa cok.garip demekki hamilieyken Lh testleri pik gosteriyor bunuda tescillemis olduk gozun aydin canim cok sevindim topigin 3. Hamilesi demi artsin sayilar

4 gün üst üste pik olması normal gelmemişti. Önceki aylar 1 yada 2 gün pik olup silikleşmişti hcgyi tekrarlayınca koyulaştı acile gittik tescilledik :) darısı tüm bekleyenlere
Aaaa superrr kac cikti degerin merak ettm cnm ck sevindm siki siki tutunsun saglikla gelsin melegin insallah herkese farkli seyler yasatiyo sipalar :)

Aama ovu testinde boyle ust uste koyu gorende oluyodu adettn once yakalamissin :) ne guzel

Maalesef kan vermeye gitme imkanim yok gunduzleri. Çalışıyorum :/ ama yarin farkli bir marka gebelik testiyle tekrar denemek istiyorm. Hem bat gunu olur

Kizlar eşimle ayrı sehirlerdeydik bu ay o yüzden pek beraber olamadık. Ama adetime 6-7 gün kala yanına geldim. Son hafta hamilelik mümkün değil mi? Şuan 3 gün kaldı adetime. Bu ay da böyle geçti mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…