Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat hâlâ gelmedi dün olur gibi oldum ama yok :) sende durumlar ne canım :)
Kız acaba o ilk gelen üstüne görme falanmı :) ayy heyecanlandım bak şimdi kuzm bende 5 günüm kaldı ama belirtim falan yok gibi sanmıyorum oldugunu yani

Hahahahahahahahahahah ya bsvr ben biraz bakindim oralara kendilerini ck farkli bi atmosfere sokmuslar :))) sonucu engelleyip cikmssn iyi yapmissin bsvr :)

İnsanların bu bir mi tutuyorsun olayı beni bitiriyor biz Peygamber Efendimizi örnek alıyoruz bir tutmuyoruz böyle cahil insanlar oldukça bi adım ileriye de gidemiyoruz boşver canım ne halleri varsa görsünler sen bildiğinden şaşma

Kızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
Canim benim de genelde 34 35 gunde bir oluyor ve hem kendi tecrubelerim hemde uvulasyon kitleriyle bunu dogrularayarak 20. Yada 21. Gun yumurtluyorun. En garatisi 18. Gun ile. 23. Gunler arasini degerlendirmek mesela bu ay 19. Gun yumurtladim
18 19 20 21 degerlendirdim. Sende oyle yap ve dua et. Sevgiler

Kız acaba o ilk gelen üstüne görme falanmı :) ayy heyecanlandım bak şimdi kuzm bende 5 günüm kaldı ama belirtim falan yok gibi sanmıyorum oldugunu yani
Yok kuzum sanmıyorum geldi galiba kırmızılar :)

Valla ben de senin bat gününü iple çekiyorum umarım gelmez batın kuzum :)

Yok kuzum sanmıyorum geldi galiba kırmızılar :)

Valla ben de senin bat gününü iple çekiyorum umarım gelmez batın kuzum :)
İnşallah gelmez kuzum ama belirtim yok gbi ya :/ ama acayip sinir var üstümde bide afakanlar basıor sıcak sıcak boyle

Beni de o kızdırdı zaten kuzum, Sünnet-i seniyye diye bir şey var. insanlar işte bu kadar uzak islamdan :) valla çok da tın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…