Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa masallah yaa cok.garip demekki hamilieyken Lh testleri pik gosteriyor bunuda tescillemis olduk gozun aydin canim cok sevindim topigin 3. Hamilesi demi artsin sayilar4 gün üst üste pik olması normal gelmemişti. Önceki aylar 1 yada 2 gün pik olup silikleşmişti hcgyi tekrarlayınca koyulaştı acile gittik tescilledik :) darısı tüm bekleyenlere
Immmmm seeeeyyyyy :))))))))) insallahhh :)))))))Aynen öyle how I met your mother izliyorum biraz kafamı dagitiyor battaniye işliyorum.Mutlaka bir meşgale bulmak lazim.
Yarın denemeyecegim buraya da yaziyorum:)
Allahim guzel seyleerin habercisi olsn insallahhhhanımlar ben bugün adet oldum sandım, açık kahve leke vardı pedde, sonrası yok. yarın olurum kesin :/
Anaammm gecmezmii agur misafirin varmi$ :)))Amiiiinnn amiiinn kuzum senin hislerini yesinler ya kayınvalidem geldi bende kalacak biraz zaman öyle ya da böyle geçecek
Adet olucam sanip hamileligini ogrenen cok oluyr cnmMerhabalar arkadaşlar adet belirtsiyle hamilelik belirtileri aynı mı
Cnmm Rabbim hepimizin yuzunu guldursun diip yuvarlayayim :)))))Acep benle ilgili hisler nelerdır:))))
Kuzummm Allah razi olsnn bilgilendirdigin icin aynisi dun aksm geldi bana aticaktm buraya sen bndn once davranmissin bak :)
Kizz yumtik gunlerinde kistir adami bi yerlerde aaaaaaaaönümüzdeki maçlarda kaynanamdayız 2-3 ay canım maç yok anlıycagın :))
Aaaa superrr kac cikti degerin merak ettm cnm ck sevindm siki siki tutunsun saglikla gelsin melegin insallah herkese farkli seyler yasatiyo sipalar :)4 gün üst üste pik olması normal gelmemişti. Önceki aylar 1 yada 2 gün pik olup silikleşmişti hcgyi tekrarlayınca koyulaştı acile gittik tescilledik :) darısı tüm bekleyenlere
İnşaallah tatlım inşaallah sen n’aptın gelmedi devamı inşaallah:):)Sen boşver ovulasyonu :) 2 gün sonraya odaklan kuzum :) alcaz mutlu haberini inşaallah :)
Bata kaç gün var çok çok az gölge görünüyorkızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/
kızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/
Bat yarın kızlar ya da persembe
Evet silik cizgi varrr tedavi falan gordun mu insallah vardir canim.yaaMaalesef kan vermeye gitme imkanim yok gunduzleri. Çalışıyorum :/ ama yarin farkli bir marka gebelik testiyle tekrar denemek istiyorm. Hem bat gunu olur
Hayir canim tedavi gormedim bsey icin. Ama bat yarin. Varsa daha net cikmasi gerekmez miydi :/Evet silik cizgi varrr tedavi falan gordun mu insallah vardir canim.yaa