- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
neler yaptın şeker :)Yorulmuşsundur sende ya :) Bizde yeni geçtik eve daha anca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler yaptın şeker :)Yorulmuşsundur sende ya :) Bizde yeni geçtik eve daha anca
Hadi yaa nese ondan sonrakı aylar olur canım ama vardır inşallah:)önümüzdeki maçlarda kaynanamdayız 2-3 ay canım maç yok anlıycagın :))
Ben düzenli adet gormuyorum kendi dusuncem ben ilac kullanmadan cocuk sahibi olamam. Ama hersey Allah'ın takdiri nasipp...
İnşaallah canım benim, sen ne durumdasın :))Hadi yaa nese ondan sonrakı aylar olur canım ama vardır inşallah:)
İşten çıktım biraz eşimle gezdim sonra annemlere geçtik canım başkada birşey yapmadım :)) Şimdi de uyumaya çalışıyorum Sen ne yaptınneler yaptın şeker :)
Valla canım buakşam bi çalısma olur:))yrn doktorda randevum var bakalım yumurtalar ne alemde pazae günüde nasipse annemgil gelcekler yanıma ıns.ozamana kadar çatlar yumurtaİnşaallah canım benim, sen ne durumdasın :))
Aynı genelde canımMerhabalar arkadaşlar adet belirtsiyle hamilelik belirtileri aynı mı
Arkadaşlar ben en son 11 haziranda adet oldum 11 temmuzda adet olmam gerekirken 7 temmuzda 2damla pembe 8-9 temmuzda da 2 damla kahverengi lekelenmem oldu 13 temmuzda kan tahlili yapıldı ultrasonla bakıldı negatif çıktı sonuç bu ayın 7 sinde adet olurum diye bekliyorum ama daha olmadım cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün doktora gittim ve ultrason da ve kanda yine negatif çıktı napicami şaşırdım sol kasıl agrim var arada bel aagrim oluyor ve akintim baya arttı
Bi dokuz ay kadar yerini bebeye bıraksın sonra gelsin reglin inşaallah:):)paşalar gibi bekliyorum regli
İşten çıktım biraz eşimle gezdim sonra annemlere geçtik canım başkada birşey yapmadım :)) Şimdi de uyumaya çalışıyorum Sen ne yaptın
Valla canım buakşam bi çalısma olur:))yrn doktorda randevum var bakalım yumurtalar ne alemde pazae günüde nasipse annemgil gelcekler yanıma ıns.ozamana kadar çatlar yumurta
oyy Allah razı olsun canım benim :) Ben senden ümitliyim bu ay ona göre :)Bi dokuz ay kadar yerini bebeye bıraksın sonra gelsin reglin inşaallah:):)
İyi bakalım tatlım, tadını çıkar bu günlerin :) bende durumlar aynı valla :)
iyi çalışmalar Kuzum inşaallah çatlar yoksa annenlerin geldiği güne denk gelirse durum vahim balım :))
Canım senin durumlar karışık ben anlamadım valla :) )
Allah senden de razı olsun canım benim:) siz böyle diyince bende ümitleniyorum ama bilmiyorum karışığım ya bakalım son 2 gün belli olcak akla kara :):) bugün proğram msj son 3 gün tatlım reglin şakası yok diye dedim Allah onun cezasını vermesin gelse bi dert gelmese bi dertoyy Allah razı olsun canım benim :) Ben senden ümitliyim bu ay ona göre :)
ahahhh alemsin ya aslında test yapsan çıkar ama valla heyecanla bekliyorum seni, 2 gün sonra sevinçli haber alalım senden :)Allah senden de razı olsun canım benim:) siz böyle diyince bende ümitleniyorum ama bilmiyorum karışığım ya bakalım son 2 gün belli olcak akla kara :):) bugün proğram msj son 3 gün tatlım reglin şakası yok diye dedim Allah onun cezasını vermesin gelse bi dert gelmese bi dert
Artık çaresizlikten programa sardım kuzum ya aslında ben bugün ovu testi yaptım o da çok silik çıktı tabi hcg yemedi öyle olunca bende ümidimi kestim gibi koyulaşıyormuş falan ya inşaallah alırız hepimiz güzel haberi bebeğim duacıyız birbirimizeahahhh alemsin ya aslında test yapsan çıkar ama valla heyecanla bekliyorum seni, 2 gün sonra sevinçli haber alalım senden :)
Sen boşver ovulasyonu :) 2 gün sonraya odaklan kuzum :) alcaz mutlu haberini inşaallah :)Artık çaresizlikten programa sardım kuzum ya aslında ben bugün ovu testi yaptım o da çok silik çıktı tabi hcg yemedi öyle olunca bende ümidimi kestim gibi koyulaşıyormuş falan ya inşaallah alırız hepimiz güzel haberi bebeğim duacıyız birbirimize
Valla iki aydır silik bile göstermedi benimkiler nerenin musluğuymuş o :))) benim adetim 3. Gün bitti ve çok az olmuştu normalde 5 gün sürüyor sürekli uyuyorum üç gündür ordan anladım tuhaflık olduğunu aslında da ben ovulasyon peşine düştüğümden aklıma gelmedi akşamki hcg daha koyuydu acile koştuk bebişim yolda :)) adetten birkaç gün önce kalmışım muhtemelen değişik bir olay oldu :))o marka pek güvenilir değilmiş canım ya musluk suyuna tutmuşlar çift çizgi göstermiş, burda okumuştum canım
4 gün üst üste pik olması normal gelmemişti. Önceki aylar 1 yada 2 gün pik olup silikleşmişti hcgyi tekrarlayınca koyulaştı acile gittik tescilledik :) darısı tüm bekleyenlerehallahallaaaa
oo hadi gözün aydın olsun canım benim Sağlıkla kucağına al inşaallah :)Valla iki aydır silik bile göstermedi benimkiler nerenin musluğuymuş o :))) benim adetim 3. Gün bitti ve çok az olmuştu normalde 5 gün sürüyor sürekli uyuyorum üç gündür ordan anladım tuhaflık olduğunu aslında da ben ovulasyon peşine düştüğümden aklıma gelmedi akşamki hcg daha koyuydu acile koştuk bebişim yolda :)) adetten birkaç gün önce kalmışım muhtemelen değişik bir olay oldu :))