- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
Belli olmaz gec dollenme olduysa kimisi daha adet gecince cikiyor battan once cikmis olmasi bile guzelHayir canim tedavi gormedim bsey icin. Ama bat yarin. Varsa daha net cikmasi gerekmez miydi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz gec dollenme olduysa kimisi daha adet gecince cikiyor battan once cikmis olmasi bile guzelHayir canim tedavi gormedim bsey icin. Ama bat yarin. Varsa daha net cikmasi gerekmez miydi :/
benimki de aynı böyle çıkmıştı canım inşallah vardırkızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/
benimki de aynı böyle çıkmıştı canım inşallah vardır
Haftasonu negatif cikti diye ağlıyordum. Nedense icimde su an yine bir aglama hissi var. Hem gülmek istiyorum hem aglamak...Belli olmaz gec dollenme olduysa kimisi daha adet gecince cikiyor battan once cikmis olmasi bile guzel
çatlatma iğnesi mi vuruldun canım ne kadar zmaandır istiyorsun?Haftasonu negatif cikti diye ağlıyordum. Nedense icimde su an yine bir aglama hissi var. Hem gülmek istiyorum hem aglamak...
Yok canm hic tedavi görmedim. 2. Ay denememizdi buçatlatma iğnesi mi vuruldun canım ne kadar zmaandır istiyorsun?
sabahtan paylaşayım herkes görsün dedim canım :))Kuzummm Allah razi olsnn bilgilendirdigin icin aynisi dun aksm geldi bana aticaktm buraya sen bndn once davranmissin bak :)
otele mi gitsek balKizz yumtik gunlerinde kistir adami bi yerlerde aaaaaaaa
Yok canım gelmedi valla, eli kulağındadırİnşaallah tatlım inşaallah sen n’aptın gelmedi devamı inşaallah:):)
kızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/
Gelmesin gelmesin :):)sabahtan paylaşayım herkes görsün dedim canım :))
otele mi gitsek bal
Yok canım gelmedi valla, eli kulağındadır
Kızz yerinde olsam izin alır öğle arası kan vermeye giderdim valla, çizgiyi gördüm hayırlı olsun :)
Hayırdır canım ?Sinir oldum ya, leş kargaları pis sinsi şeytanlar fitne çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Kuzucuk bn goruyrm cizgiyi hayal degil :)))kızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/
Iyi yapmissin kuzucummmmmsabahtan paylaşayım herkes görsün dedim canım :))
otele mi gitsek bal
Kızz yerinde olsam izin alır öğle arası kan vermeye giderdim valla, çizgiyi gördüm hayırlı olsun :)
Hayirdir canoo kavga varsa gelelimSinir oldum ya, leş kargaları pis sinsi şeytanlar fitne çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar
anlatıyorum kuzuHayırdır canım ?
Hayirdir canoo kavga varsa gelelim
Ayy :) yarin tekrar yapicamKuzucuk bn goruyrm cizgiyi hayal degil :)))
Cok heyecanlandim :)sabahtan paylaşayım herkes görsün dedim canım :))
otele mi gitsek bal
Takma kuzum yaa densiz çok işte hayatımızın hemen her alanında çıkıyor bunun gibiler bak burda hepmiz seni seviyoruz birbirimize dualar edıyoruz sıkma o tatlı canını değmez kuzumanlatıyorum kuzu
Şu zayıflama grubu mudur nedir ne karın ağrısıysa, 2 gün takıldım atmosfer hoşuma gitmeyince bıraktım,o esnada biryle özelde eleştiri yapıyordum. neyse takım kaptanının çagırmasıyla gene gittim gruba. kimi menümü begenmiyor yokeefendim az yiyorsun. ben de efendimiz de az yerdi uygun olanı da bu dedim. bana diyor sen kendini onunla bir mi tutuyon. öbür konuştugum da diyor sen niye geldin. hani bırakmıştın. lanet olsun dedim hepsini engelleyip çıktım ordan. fitne fesatlar
Allah razı olsun canım, sizler de olmasanız çekilmez buralarTakma kuzum yaa densiz çok işte hayatımızın hemen her alanında çıkıyor bunun gibiler bak burda hepmiz seni seviyoruz birbirimize dualar edıyoruz sıkma o tatlı canını değmez kuzum