- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
17 ya da 18. gün canımKızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 ya da 18. gün canımKızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
Ayy bu da bir belirti balım :) hadi inşaallah yaa :) güzel haberler arka arkaya geliyor şükür :)İnşallah gelmez kuzum ama belirtim yok gbi ya :/ ama acayip sinir var üstümde bide afakanlar basıor sıcak sıcak boyle
Bilemıyorum kuzum ama sanki tutmamıstır ya nebliyim hissedemıyom :)Ayy bu da bir belirti balım :) hadi inşaallah yaa :) güzel haberler arka arkaya geliyor şükür :)
Şşttt pozitif düşün tatlım :) Olumlama yap :)Bilemıyorum kuzum ama sanki tutmamıstır ya nebliyim hissedemıyom :)
:)) tamam pozitif düşünüyorummmm 21nde test yapıcam eger ki olmazsam tabiŞşttt pozitif düşün tatlım :) Olumlama yap :)
Rabbim büyük, olmazsın hayırlısıyla balım :) Merakla bekliyorum :):)) tamam pozitif düşünüyorummmm 21nde test yapıcam eger ki olmazsam tabi
İnşallah kuzum benm senin noldu bugun mü geldi kırmızılarRabbim büyük, olmazsın hayırlısıyla balım :) Merakla bekliyorum :)
ay yok baktım demin gelen giden yok balım. ama ağrım var regl sancısı. yarın kesinleşir artık :) elimde 2 testim kaldı :)))İnşallah kuzum benm senin noldu bugun mü geldi kırmızılar
Canım hiç şaşıyormuydu günün önceki aylar bak egerki şaşmıyorsa agrına ragmen halen adet olmadysa sen baya baya hamişsin :)))ay yok baktım demin gelen giden yok balım. ama ağrım var regl sancısı. yarın kesinleşir artık :) elimde 2 testim kaldı :)))
Bi ara bi ilaç kullandım düzenimi alt üst etti canım, son 2 aydır düzenli :) 30 günde bir olurum yani :) yarın bat artık kısmetimizde ne varsa kuzum :)Canım hiç şaşıyormuydu günün önceki aylar bak egerki şaşmıyorsa agrına ragmen halen adet olmadysa sen baya baya hamişsin :)))
Hadi hayrlısı kuzum umarım gelmez kırmızılar o gelende yerleşmeydi bence bak dedi dersin :)Bi ara bi ilaç kullandım düzenimi alt üst etti canım, son 2 aydır düzenli :) 30 günde bir olurum yani :) yarın bat artık kısmetimizde ne varsa kuzum :)
Kızlar merhaba benim yarın regl günüm göğüslerim normalde ağrırdı ama bu sefer hiç olmadığı kadar çok ağrıyor hatta nefes alırken bile ağrıyor sırtıma doğru vuruyor. Normalde inanılmaz bel ağrım olurdu üşütmüş gibi bu sefer ara ara olan kasık ağrılarım var . Geceleri midem ekşiyor ne zaman su içsem kusacak gibi oluyorum. Birde ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke gelmişti acaba diyorum yardımcı olur musunuz lütfeeeem
Merhaba canım yarın regli olmazsan bir test yap derimKızlar merhaba benim yarın regl günüm göğüslerim normalde ağrırdı ama bu sefer hiç olmadığı kadar çok ağrıyor hatta nefes alırken bile ağrıyor sırtıma doğru vuruyor. Normalde inanılmaz bel ağrım olurdu üşütmüş gibi bu sefer ara ara olan kasık ağrılarım var . Geceleri midem ekşiyor ne zaman su içsem kusacak gibi oluyorum. Birde ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke gelmişti acaba diyorum yardımcı olur musunuz lütfeeeem
Ağzından bal damlıyor tatlım ya hayali bile güzel vallahi :))Hadi hayrlısı kuzum umarım gelmez kırmızılar o gelende yerleşmeydi bence bak dedi dersin :)
Bence hemen yapsın kuzum :))Merhaba canım yarın regli olmazsan bir test yap derim
Ozman sende hemen yap :))) senin de yarın dimiBence hemen yapsın kuzum :))
Olucak kuzum inanıyorum hissedyorum velevki bu ay olmadı diyelim ama kısa zamanda olucak Allahın izniyleAğzından bal damlıyor tatlım ya hayali bile güzel vallahi :))
Test yapmaya da çok korkuyorum. 7 aydır istiyoruz olmuyor her ay ha şimdi oldu derken hüzenle sonuçlanıyor . Ama bu ay diğerlernden çok farklıydı . Bir yandan da adet belirtisi mi acaba diyorumbunlar belirti canım ama bi test alıp yapsan netleşmiş olur :)