- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Bende bazen bdv de konu lara giriyorm sonra buraya geliyorum evim gibi yaa nereye gitmişim ben diyorum bir sıkıntı geliyorAllah razı olsun canım, sizler de olmasanız çekilmez buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bazen bdv de konu lara giriyorm sonra buraya geliyorum evim gibi yaa nereye gitmişim ben diyorum bir sıkıntı geliyorAllah razı olsun canım, sizler de olmasanız çekilmez buralar
vallahi ya buranın dışına çıkmayacaksın aslında kuzum tertemiz yürekli insanlarla dolu :)Bende bazen bdv de konu lara giriyorm sonra buraya geliyorum evim gibi yaa nereye gitmişim ben diyorum bir sıkıntı geliyor
Aynen canımm öyle valla :)vallahi ya buranın dışına çıkmayacaksın aslında kuzum tertemiz yürekli insanlarla dolu :)
Benim bat hâlâ gelmedi dün olur gibi oldum ama yok :) sende durumlar ne canım :)Aynen canımm öyle valla :)
Kız acaba o ilk gelen üstüne görme falanmı :) ayy heyecanlandım bak şimdi kuzm bende 5 günüm kaldı ama belirtim falan yok gibi sanmıyorum oldugunu yaniBenim bat hâlâ gelmedi dün olur gibi oldum ama yok :) sende durumlar ne canım :)
Hahahahahahahahahahah ya bsvr ben biraz bakindim oralara kendilerini ck farkli bi atmosfere sokmuslar :))) sonucu engelleyip cikmssn iyi yapmissin bsvr :)anlatıyorum kuzu
Şu zayıflama grubu mudur nedir ne karın ağrısıysa, 2 gün takıldım atmosfer hoşuma gitmeyince bıraktım,o esnada biryle özelde eleştiri yapıyordum. neyse takım kaptanının çagırmasıyla gene gittim gruba. kimi menümü begenmiyor yokeefendim az yiyorsun. ben de efendimiz de az yerdi uygun olanı da bu dedim. bana diyor sen kendini onunla bir mi tutuyon. öbür konuştugum da diyor sen niye geldin. hani bırakmıştın. lanet olsun dedim hepsini engelleyip çıktım ordan. fitne fesatlar
Ayy yap bakalim :))Ayy :) yarin tekrar yapicam
İnsanların bu bir mi tutuyorsun olayı beni bitiriyor biz Peygamber Efendimizi örnek alıyoruz bir tutmuyoruz böyle cahil insanlar oldukça bi adım ileriye de gidemiyoruz boşver canım ne halleri varsa görsünler sen bildiğinden şaşmaanlatıyorum kuzu
Şu zayıflama grubu mudur nedir ne karın ağrısıysa, 2 gün takıldım atmosfer hoşuma gitmeyince bıraktım,o esnada biryle özelde eleştiri yapıyordum. neyse takım kaptanının çagırmasıyla gene gittim gruba. kimi menümü begenmiyor yokeefendim az yiyorsun. ben de efendimiz de az yerdi uygun olanı da bu dedim. bana diyor sen kendini onunla bir mi tutuyon. öbür konuştugum da diyor sen niye geldin. hani bırakmıştın. lanet olsun dedim hepsini engelleyip çıktım ordan. fitne fesatlar
Hemide ne ağır yaa tele bile bakamıyorum :):)Anaammm gecmezmii agur misafirin varmi$ :)))
Topiğimizin 3. Hamişi mi geliyo yoksaaaakızlar ben mi hayal görüyorum ?? bi bakın :/
Kendimi bi tuhaf hissettim :))Topiğimizin 3. Hamişi mi geliyo yoksaaaa
Canim benim de genelde 34 35 gunde bir oluyor ve hem kendi tecrubelerim hemde uvulasyon kitleriyle bunu dogrularayarak 20. Yada 21. Gun yumurtluyorun. En garatisi 18. Gun ile. 23. Gunler arasini degerlendirmek mesela bu ay 19. Gun yumurtladimKızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
Benim de bata 3 gun kaldi.kizlar nabersiniz?
of nasil gececek bu gunler cok merak ediyorum tuttu mu acaba diye...
Yok kuzum sanmıyorum geldi galiba kırmızılar :)Kız acaba o ilk gelen üstüne görme falanmı :) ayy heyecanlandım bak şimdi kuzm bende 5 günüm kaldı ama belirtim falan yok gibi sanmıyorum oldugunu yani
Adet takvimi indir canım telefonna orda çıkarKızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
İnşallah gelmez kuzum ama belirtim yok gbi ya :/ ama acayip sinir var üstümde bide afakanlar basıor sıcak sıcak boyleYok kuzum sanmıyorum geldi galiba kırmızılar :)
Valla ben de senin bat gününü iple çekiyorum umarım gelmez batın kuzum :)
İnsanların bu bir mi tutuyorsun olayı beni bitiriyor biz Peygamber Efendimizi örnek alıyoruz bir tutmuyoruz böyle cahil insanlar oldukça bi adım ileriye de gidemiyoruz boşver canım ne halleri varsa görsünler sen bildiğinden şaşma
beyinleri de yağ tutmuş, oksijen gitmiyorHahahahahahahahahahah ya bsvr ben biraz bakindim oralara kendilerini ck farkli bi atmosfere sokmuslar :))) sonucu engelleyip cikmssn iyi yapmissin bsvr :)