• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu erkeklerin geneli böyle galiba. Benim eşimde aşırı relax yani istediğini bilmesem kesinlikle inanmam. Sen çok takıyosun diyor bana. Artık ümidini kesmiş gibi, gecikiyorum heyecan dahi yapmıyor falan..
iste o yuzden diyorum canım olsa bırak eşimi ben bile inanmayacak duruma geldim

Selam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?
Cnm 11. Gun pik yapmis sona catlamis es gecmediniz insallah

Yok benlik değil balım ama kimse annemi sahipsiz sanmasın hani :) kadıncağız hanımefendiliğini koruyup sükut ediyor valla , ben yedirmedim yani annemi kimse üzemez kafasına çivi çakarım :-)
Bnde annem konusunda oyleyimdir baba tarafi ezmis yillarca vala biz cakiyrz lafi umrumda degiller hakediyorlar

2. Aşılamayi denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa 3.yü. o da olmazsa tüp bebek. Aslinda hemen ikinci asilamayi istiyordum. Üstüste olunca daha iyi oluyormuş. Ama malesef tam bayrama denk geliyor asilama olacagim zamanlar. Sonraki aya kaldi :KK43:
Anladm cnm tup bebekte devlet katkisindan yarRlanmak icin mi uc kez deniceksin peki..ya bende yaptiricam ondn soruyrm yanls anlama...bn bi asilamayi yaptirip direk tupe gecerm diyodumda uc kere yaptircam diyen pek nadir ondn soruyrm..bu arada ikinci asilamada sans daha yuksekmis kuzumm insallah eylulde guzel haberleri almak nasip olur

Hic sevmedim dahiliyedeki dr.u kuzum soru sordum cvplamadi bile bana dedi dr.un bunlari istemis ben yorm yapamam onerebilecegi baska bi test varmi sorum buydu
Bazı doktorlar hadsiz oluyo kuzum onlardan birine denk gelmişsin dahileyede bi doktor geldi ben oradayken o kadar tatlıydı ki Bebek istemi var mı dedi var hocam 8-9 aydır dedim asistanına döndü hastamızı siklıstur ovudur her şey hakkında bilgilendir dedi dahiliyeci bunu söyleyen yani kadın doğumcular da kafalarına göre yazıyo çiziyo

Back