- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Yap yap yap :))ay inşallah canım ya, gaza geldim sabah test yapıcam :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap yap yap :))ay inşallah canım ya, gaza geldim sabah test yapıcam :))
iste o yuzden diyorum canım olsa bırak eşimi ben bile inanmayacak duruma geldimBu erkeklerin geneli böyle galiba. Benim eşimde aşırı relax yani istediğini bilmesem kesinlikle inanmam. Sen çok takıyosun diyor bana. Artık ümidini kesmiş gibi, gecikiyorum heyecan dahi yapmıyor falan..
Hahaha bnde bi tek bende mi olur bu bagirsak hareketlenmesi derdim :))) kendime ark buldum :)))))Belirsizlik öldürecek ya. Nöbetçi eczanede çok uzakta Hiç şaşmayan adet belirtim afedersiniz bağıırsaklarımın çalışmasıdır hala yok umutlandırıyor insanı
Cnm 11. Gun pik yapmis sona catlamis es gecmediniz insallahSelam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?
27 izmir :)Kızlar yaşlar kaç sizin bide hangi ildesiniz :)
Iyı olmuş pis sapıklar yademin bi haber okudum ben de gülmekten öldüm
Bitane izmirli çıkmadı ya:))))
Ne guzel bi insansin sen kuzum yaa Rabbim tez vakitte guldursun o guzel yuzunubayramda regl olunca daha rahat oluyorum ben kuzum, yani ibadetlere vakit ayıramıyorum o kalabalıkta :) ondan dolayı
Benim ilk olacak inşallahKızlar deneyenlerınız ılk bebıs mı olcak nasıpse
Haha genelde herkeste şişkinlik olur o dönemde ben tersine bi rahatlıyorum ödemimi atıyorumHahaha bnde bi tek bende mi olur bu bagirsak hareketlenmesi derdim :))) kendime ark buldum :)))))
Bnde annem konusunda oyleyimdir baba tarafi ezmis yillarca vala biz cakiyrz lafi umrumda degiller hakediyorlarYok benlik değil balım ama kimse annemi sahipsiz sanmasın hani :) kadıncağız hanımefendiliğini koruyup sükut ediyor valla , ben yedirmedim yani annemi kimse üzemez kafasına çivi çakarım
Benim ilk olacak inşallah
Hadı hayırlısıyla en kısa zamanda olur ınsallah canımBenim ilk olacak inşallah
AminnHadı hayırlısıyla en kısa zamanda olur ınsallah canım
Ayyyyy amiiiinnnn hepsinin hakettigi bu tobe yaa sinirden gulesim geldi :)demin bi haber okudum ben de gülmekten öldüm
Canım aile hekimi de yazar dahiliye de yazar ki bana dahiliye yazdıKuzum kadin dogumcuya gidemicem eylulden once aile hekimine gitsem yazar herhalde ona bi gideyim dedm ama
Anladm cnm tup bebekte devlet katkisindan yarRlanmak icin mi uc kez deniceksin peki..ya bende yaptiricam ondn soruyrm yanls anlama...bn bi asilamayi yaptirip direk tupe gecerm diyodumda uc kere yaptircam diyen pek nadir ondn soruyrm..bu arada ikinci asilamada sans daha yuksekmis kuzumm insallah eylulde guzel haberleri almak nasip olur2. Aşılamayi denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa 3.yü. o da olmazsa tüp bebek. Aslinda hemen ikinci asilamayi istiyordum. Üstüste olunca daha iyi oluyormuş. Ama malesef tam bayrama denk geliyor asilama olacagim zamanlar. Sonraki aya kaldi
Hic sevmedim dahiliyedeki dr.u kuzum soru sordum cvplamadi bile bana dedi dr.un bunlari istemis ben yorm yapamam onerebilecegi baska bi test varmi sorum buyduCanım aile hekimi de yazar dahiliye de yazar ki bana dahiliye yazdı
Bnm ilk olucak insallah bi gelsin nasi isircam onuKızlar deneyenlerınız ılk bebıs mı olcak nasıpse
Bazı doktorlar hadsiz oluyo kuzum onlardan birine denk gelmişsin dahileyede bi doktor geldi ben oradayken o kadar tatlıydı ki Bebek istemi var mı dedi var hocam 8-9 aydır dedim asistanına döndü hastamızı siklıstur ovudur her şey hakkında bilgilendir dedi dahiliyeci bunu söyleyen yani kadın doğumcular da kafalarına göre yazıyo çiziyoHic sevmedim dahiliyedeki dr.u kuzum soru sordum cvplamadi bile bana dedi dr.un bunlari istemis ben yorm yapamam onerebilecegi baska bi test varmi sorum buydu