Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
slm canım üzülmicem tamam ama sende üzülmicenyerimseniben ben ev hanımıyım 27 yaşında istda oturuyorum 7yıllık evliyim bikez düşük yaşadım şuan tedavi görmüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimsırnaşık şey:hooray::teytey:
kız loli burası ikimize kaldı galiba sen yazıyon yazıyon eylül hala kimse yazmıyo diyo eylül benneyaptımki.eylül buraya yumruk havaya :teytey:akşam yine türkiye aldı maçı:hooray: .loli saol canım iyiki varsınız :1hug:.benim karşı komşumda tüpbebek filan yaptırmıştı benimle aynı dönemler olumsuzdu.şimdi işe girmiş onun için sevindim çok bunalmıştı:sm_cool: çünkü bide burda tedaviye gitmek ayrı sorun herkes kapının önünde oturuyo ve genellikle bizim apartmanın önündeler ve meraklı dedikoducu çok yani tedaviye giderken iki günde bi bahane bulmakta zor oluyo açıkçasıKötü Kazen:sm_confused:
slm kızlar nasılsınız konuyu arka sayfalara düşürmüşsünüz kimseler yazmıyor mu artık benim hiç zamanım olmuyor yazamıyorum ebruözgüvü merak ediyorum nasıl acaba semacım sen de yoksun nerelerdesin diğer arkadaşlar sizlere de merhabaa yerimseniben