2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin hcg baya yüksek kese kesin görünmesi lazım

Adetin kaç gün gecikti canim

Meraba kızlar ben de aranıza yeni katıldım Pazartesi 42 çıktı bhcg bgn 195. Haftaya gel dedi doktor ben de korktum 5katına çıkmış ikiz fln olursa diye

Kızlar bugün hcg testi tekrarladım >1000 çıkmış bu tam bin mi demek yoksa önündeki işaret binden yüksek değer mi demek kafam karıştı ya pazartesi de keseyi görmüştük tahminimce bu laboratuvard direk binden yüksek diye gözüktü net sonuç çıkmadı

1000 den yüksek çıkmış canım

Batmam çok şiddetli olmuyor ara sıra ama iki tarafimdada oluyor hem sağ hem sol tarafta kanamamda yok çok şükür
O zaman sıkıntı yoktur canım inşallah. Benim de hem sağ hem solda oluyordu batma ama bat zamanı 3-4gün oldu sonra geçti.

Yuksek demek canım

Kayıplarınız için üzgünüm. Umarım yakında kalp atışı da duyarsınız. Ben bir önceki hamileliğimde 5 aylıkken başlamıştım. Ama bunda normal kıyafetlerim sıkmaya başladı bile
Merhaba arkadaşlar benimde 5+3 kalp atışını duymak için hangi hafta gitmem lazım bide benim her iki taraftada çok fazla batma oluyor ve hala adet olacakmış gibi ağrılarım var sizce normalmi
7. Haftada duyulabilir diye düşünüyorum ortalama. Benim de ağrılarım hala oluyor. Normal galiba.

Bugün bebeğimin kalp atışını duydum hayatımda duyduğum en güzel şeydi darısı sizlerin başına kızlar
Çok güzel hayırlı olsun.
Darısı bize

Meraba kızlar ben de aranıza yeni katıldım Pazartesi 42 çıktı bhcg bgn 195. Haftaya gel dedi doktor ben de korktum 5katına çıkmış ikiz fln olursa diye
Hayırlı olsun. Kese kontrolu de anlaşılır o galiba

Sağlıklı gebelikse şu an ikiside görünür bence

Teşekkür ederim bir dahaki sefere deneyeceğim :)

Kızlar rüyamda bebek karnımda hareket ediyor, bir de elimle bakıyorum ki iki ayrı bebek var. Çok mutlu oluyorum. O kadar gerçekçiydi ki o hareketleri baya inandım ikiz hamile olduğuma  

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…