- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Batmam çok şiddetli olmuyor ara sıra ama iki tarafimdada oluyor hem sağ hem sol tarafta kanamamda yok çok şükürMErhaba, benim bugün 5+3 doktora gittim 13mm lik kese gördü. Kalp atışı için 10-14 gün sonra gel dedi. Daha erken yani kalp atışı için. Batma şiddetliyse doktora git istersen. Kanama olmadığı sürece çok sorun olmayabilir ama hiç gitmediysen doktora ilk kontrol için gitsen iyi olur.
Canım doktoruma ulaştım hormon yarın öğlene çıkar dedi ben de merak içinde kaldim ya HCG yazmyr diyeKandan hamileliğe baktırdım canım sabah hcg değeri 650 çıktı. Unutmuşum hcg yazmayı
Ben de barkodla baktm ama cikmams meğerse heyecan yaptım benim ki de çıkar diye saglk ocagnda yaptmCanım sen sağlık ocağında mı verdin oradan barkodla internetten bakıyorlardı normalde :)
Tetanoz mu? Neden yapmak istedi ki acabaKızlar daha sonuç çıkmadan hemşire 5 doz tetanoz aşısı olacaksn dedi vurulmcm dedim. Bilse cocuguma da bazı aşıları yaptrmcm yüreğine inecek ilerde hemsirenin
Tüm hamilelere yapılıyor dedi. Sanırım ilerde size de derler.Tetanoz mu? Neden yapmak istedi ki acaba
Kaç haftalık kiTüm hamilelere yapılıyor dedi. Sanırım ilerde size de derler.
Ben sabah 10 gibi verdim ve Öğlen 4 te çıktı. Zaten sabrım kalmamıştı bat geçsin diye bekledim günlerdir kan testi yapmadımCanım doktoruma ulaştım hormon yarın öğlene çıkar dedi ben de merak içinde kaldim ya HCG yazmyr diye
3-4 sene önce olmuştum ben hatta yapan hemşire de 5 sene korur seni tekrar yaptırma demişti banaTüm hamilelere yapılıyor dedi. Sanırım ilerde size de derler.
Yok canım 2 gun önce silik çizgi gördüm ona istndn sağlık ocağına gittim bata 3 gün var dedim ama kan ver yine de geli dedi.Ben sabah 10 gibi verdim ve Öğlen 4 te çıktı. Zaten sabrım kalmamıştı bat geçsin diye bekledim günlerdir kan testi yapmadımSen daha önce yaptın mı canım kan testi ?
Ne tablosu ki canimKızlar kazene msj attım tablo için...oda bu cevabi verdi:
Konuyu bir arkadasiniz devir alip o yapmali
Bilen yapabilirmi
Indallah canim bizde heyecanla bekliyoruz ne guzel duygularSevindim o zaman saol canım yarın kan testinde güzel haberi alırım insalinş çok meraktayim çok heycanliyomh:)
Benim de 4 sene önce vurulmstu söyledim 5 doz vurulmadysa korumaz dedi. Olsun ben vurulmcm dedim3-4 sene önce olmuştum ben hatta yapan hemşire de 5 sene korur seni tekrar yaptırma demişti banabende senin gibi yaptırmam galiba
Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah bebeğini kucağınaKızlar çok teşekkür ederim öncelikle iyi dilekleriniz için ♥ bugün doktora gittim keseyi gördük herşey yolunda olması gerektiği gibi dedi. 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Rabbim hepinize sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥
Kanda çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruzYok canım 2 gun önce silik çizgi gördüm ona istndn sağlık ocağına gittim bata 3 gün var dedim ama kan ver yine de geli dedi.
Yarın da gelse bir artikkkk 2 gecedir uyuyamyrm eşime de soylemedm içim içimi yiyor.Kanda çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruzbende bat a 5 gün kala öğrendim zor dayandım gitmemek için
Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
Çok güzel ya sürpriz yaparsın artık Allah’ın izniyle eşineYarın da gelse bir artikkkk 2 gecedir uyuyamyrm eşime de soylemedm içim içimi yiyor.
Sonra kese ve kalp atışı olayı varÇok güzel ya sürpriz yaparsın artık Allah’ın izniyle eşineYarın öğreneceksin inşallah sonucu öğrenince insan biraz daha rahatlıyor çünkü beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?