2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Internttn dualar gördüm onlara başlıcam nasipse bugün

Ayyyy bende gebelik takvimi ekledim daha minnoşumun kesesini bile görmedim :) inşallah güzel haberlerle gel bekliyoruuzz değerini :)
Susam tanesi kadarmış şimdi senin minnoş annesi. Hamile olma duygusu bu kadar guzelken bebeğimiz olunca ne guzel olur inşallah. Benim ilk bebeğim olacak nasip olursa, aguststn beri istyrdk.

Susam tanesi kadarmış şimdi senin minnoş annesi. Hamile olma duygusu bu kadar guzelken bebeğimiz olunca ne guzel olur inşallah. Benim ilk bebeğim olacak nasip olursa, aguststn beri istyrdk.
Benim de ilk olacak 2 yıldır evliyiz kocam anca ikna oldu Eylül’den beri deniyoruz bu 3.denemeydi. İnşallah hayalimdeki gibi olur kalbimden hep olursa Aslan burcu erkeği ya da Başak burcu kızı olsun diye geçiyordu inşallah rabbim gönlümdekini hayırlım kılar :) babamız da 18 Ağustos doğumlu bizim minnoşta sağ Salim gelirse babasına yakın tarihlerde gelecek :)

Ben de aslan burcuyum eşim yengeç şimdi kan tahlile gdyrm inşallah iyi çıkar :)

Doktorun cok ilgisizmiş başka doktora git bence. Bu arada hayırlı olsun:)

Artık duyarsınız kızlar 6. Haftayı doldurunca duyulmaya başlanıyormuş. Ben de ses kaydı yapmıstım açıp açıp dinliyorum
yaa ne güzel düşünmüşsünüz. Benim aklıma gelmedi hiç :) ben geçen hafta görmüştüm. Dün de duydum kalp atışlarını :)

Kızlar günaydın inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.. ben 2018 Eylül annesiyim size ablam için yazıyorum ... hamile olduğunu bat günü öğrendi değeri 1927 idi.. bat ın 3. Günü kese göründü ne zaman bebek görünür... bi de değeri düşmez dimi... şimdiden teşekkürler

benim bat günü 300 küsürdü inşallah düşmez güzel bir değerle başlamış.1 hafta sonra bebeği görürsünüz inşallah gçrmezse de vajinal baktırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…