- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
No Freely nın normal testını yaptım canımIste kimisinde cikmiyor H E nin 5 kala cikmistiii ama o erken gebelik yapmisti sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
No Freely nın normal testını yaptım canımIste kimisinde cikmiyor H E nin 5 kala cikmistiii ama o erken gebelik yapmisti sanirim.
anladım, ben 14 aralıkta yumurtladım. yarın 11. gün oluyor. çarşambaya mı bırakıyım ya kararsız kaldımHayalettı . Buraya koydum görmedıler
Bat 3 te herkesler gördü
Ben ovulasyon yapmamıştım o ay ne zaman yumurtladım bılmıyorum . Tel. dakı programa göre hesaplamıştım.
aman ne kaybederim ki. hayalet mayalet görürüm belki bişeyler. negatif olursa da gecikmeyi beklerim belki adet olurum belli olmaz kiIste kimisinde cikmiyor H E nin 5 kala cikmistiii ama o erken gebelik yapmisti sanirim.
En guzeli kan ver kurtulanladım, ben 14 aralıkta yumurtladım. yarın 11. gün oluyor. çarşambaya mı bırakıyım ya kararsız kaldım
Ovvv bide normal gebelik testii e bizim 5 kalayi gormememiz normal o vakitNo Freely nın normal testını yaptım canım
sağlık ocağı dibimde. ama çok kalabalıktır bugün sıra beklerim kursum var yetişemem kiEn guzeli kan ver kurtul
Aynen bisiy kaybetmezsin hatta yoksa aman iyi adetim geliyor dersin :) belirsizlik kaybolur bir nebze:)aman ne kaybederim ki. hayalet mayalet görürüm belki bişeyler. negatif olursa da gecikmeyi beklerim belki adet olurum belli olmaz ki
O zaman yarin yaparsin canim ya ne kaybederim diyorsun sıkintı yok o vakit :)sağlık ocağı dibimde. ama çok kalabalıktır bugün sıra beklerim kursum var yetişemem ki
ya şu ovulasyonu yapana kadar öyle çok merak falan etmiyodum yuvarlanıp gidiyodum yapmasaydım keşke
aynen öyle. yarın yapıyorum ya verdim kararımıAynen bisiy kaybetmezsin hatta yoksa aman iyi adetim geliyor dersin :) belirsizlik kaybolur bir nebze:)
Bence de yap ..aynen öyle. yarın yapıyorum ya verdim kararımı
sen başlarsın heralde 5 kala gebelik testlerin de elinde mevcut mu?Bence de yap ..
Her türlü olmayaxaksa olmayacak .
Olursa olacak ..
Bence ümitlenmemek için yapılması lazım .
Ben şahsen ümitlenırım . Eğer son güne kadar yapmazsam ..
evet doğru söylüyosun ben de ümitlenirim.Bence de yap ..
Her türlü olmayaxaksa olmayacak .
Olursa olacak ..
Bence ümitlenmemek için yapılması lazım .
Ben şahsen ümitlenırım . Eğer son güne kadar yapmazsam ..
Ben başlarım 50 tane testım varsen başlarsın heralde 5 kala gebelik testlerin de elinde mevcut mu?
yaa ben de geçen bekledim bekledim adet günümde yaparım diyordum 13ünde geldi.. :))
Böyle hayalete can kurbanevet doğru söylüyosun ben de ümitlenirim.
inşallah yarın buraya atarım gölge hayalet bişeyler
ay ben de geçen ay 2 gün kala yapıcam dedim 3 gün kala adet oldumsen başlarsın heralde 5 kala gebelik testlerin de elinde mevcut mu?
yaa ben de geçen bekledim bekledim adet günümde yaparım diyordum 13ünde geldi.. :))
sen programı bırak ya nasılsa ovulasyon yapıcaksın silikleşmeye başladığı günden 14 sayarsın. belli olmuyor ki her ayBen başlarım 50 tane testım var
Valla benım bu sefer işler değişti
Adet takvım programım 20 ocak diyor .
Ama Flo indirdim başka bir program kullanayım dıye oda 15 diyor
Normalde 28 günde bır gelırdı . En son 18 Aralıkta geldi
Aklım Allak bullak
Benım normalde programla hep uyardısen programı bırak ya nasılsa ovulasyon yapıcaksın silikleşmeye başladığı günden 14 sayarsın. belli olmuyor ki her ay
senin şaşar biraz ama şaşmaya da bilir ... geriye dönük girseydin yine de son prg.a adetlerini..Ben başlarım 50 tane testım var
Valla benım bu sefer işler değişti
Adet takvım programım 20 ocak diyor .
Ama Flo indirdim başka bir program kullanayım dıye oda 15 diyor
Normalde 28 günde bır gelırdı . En son 18 Aralıkta geldi
Aklım Allak bullak
senin şaşar biraz ama şaşmaya da bilir ... geriye dönük girseydin yine de son prg.a adetlerini..
doğru şimdi takip yapıyorsun nasılsa silikleştiğinden itibaren 14 gün yalnız.. pikten değilGirdm girdim taaa yıl başına kadar ..
Sanırm ben yumurtlamadan sonra saymaya başlarım ...