Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi gözün aydın olsun canım.. hiç bi gelen regline bu kadar sevinmemişsindir sanırımEvveeeetttt beklenen regl geldi veee bugün itibariyle bitti . Yarın başlamak üzere hergün 9 gibi sıvı alımını kesip saat 11 gibi ovulasyon testi yapıcam .
Bekletme anneni meleğim , sağlıkla sıhhatle gel baban ve kedi kardeşlerin seni bekliyor ...
Sen ne diyosun geldiğinde göbek attımAyyy hadi gözün aydın olsun canım.. hiç bi gelen regline bu kadar sevinmemişsindir sanırım
bekletmesin melekler inşallah.. en kısa zamanda sağlıklı gebelikler bebişler gelsiin.
eminim atmışsındır..Sen ne diyosun geldiğinde göbek attım
Amin canım isteyen herkese nasip etsın rabbım .
Ovulasyon yapıcakmısın bu ay ?
Oo hayırlı olsun inşallaheminim atmışsındır..
19unda bitti benim de .. cuma akşamıydı sanırım 1 tane yaptım pozitif denir mi bilemiyorum.. ama yum günlerimdeyim
dün siftahı yaptık
yani böylece ihtimal artıyor bence.. bir taraftan da sperm kalitesini düşünüyorsun gün aşırı daha mı iyi olur diyorsun..Oo hayırlı olsun inşallah
Bende ovu yapcam ama biz yıne her gun yaparız buyyk ıhtımalle
Neden olmasın :))yani böylece ihtimal artıyor bence.. bir taraftan da sperm kalitesini düşünüyorsun gün aşırı daha mı iyi olur diyorsun..
arkası gelir mi bilmem sağol canım.. hayırlısı bakalım :))
bu arada bebişim batları tarihe göre sıralar mısın daha iyi olmaz mı?
tamam o vakit haydi bismillah :)Neden olmasın :))
Ovuılasyon testı yapanların resımlerınıde koyucam
süper kıss inşallah gebeliktendirbiliyorum sabah ilk idrarla yapılmıyor ama merak edip ovulasyon testi yaptım. pike yakın mı bana mı öyle geldi
ayy inşallahsüper kıss inşallah gebeliktendir
ilk güzel haberimizi sen ver
Ay hadi inşallaaahh yaaaabiliyorum sabah ilk idrarla yapılmıyor ama merak edip ovulasyon testi yaptım. pike yakın mı bana mı öyle geldi
bekle bence erken gebelik varsa yapabilirsinayy inşallah
test günümü çarşamba olarak belirlemiştim ama yarın mı yapsam
vaar ama ben totem yaptım güyaAy hadi inşallaaahh yaaaa
Gebelik testın yok muu ?
Varsa kesın çıkar
maalesef normal testten var. silik de olsa çıkmaz mı?bekle bence erken gebelik varsa yapabilirsin
Yarın güzel resmını bekıyorum . Çİft çizgilivaar ama ben totem yaptım güya
neyse bugün geçti yarın yapıyorum o zaman :)
Benım bat 4 ken çıkmıştı .maalesef normal testten var. silik de olsa çıkmaz mı?
yarın 3 gün kalmış gibi düşünüyorum 1 gün geç yumurtladım. 3 gün kala gölge hayalet mayalet çıkar bişiler heralde varsaBenım bat 4 ken çıkmıştı .
Senınde şuan 3 gun kalmış . Çıkar bence
Hayalettı . Buraya koydum görmedıleryarın 3 gün kalmış gibi düşünüyorum 1 gün geç yumurtladım. 3 gün kala gölge hayalet mayalet çıkar bişiler heralde varsa
4 kaldığında hayalet miydi baya görünüyo muydu?
Iste kimisinde cikmiyor H E nin 5 kala cikmistiii ama o erken gebelik yapmisti sanirim.maalesef normal testten var. silik de olsa çıkmaz mı?