- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Tamamdır .doğru şimdi takip yapıyorsun nasılsa silikleştiğinden itibaren 14 gün yalnız.. pikten değil
pik yumurtlama silikleşmesi çatlaması canım..
Buraya koycam zaten bana söylersınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır .doğru şimdi takip yapıyorsun nasılsa silikleştiğinden itibaren 14 gün yalnız.. pikten değil
pik yumurtlama silikleşmesi çatlaması canım..
Bizim daha yumurta çatlamadı ya ondan dedimehehhe bizimkiler kuzumm nerden benimkiler oluyorr
benimki de çatlamadı dahaa :)) şu anda büyüyorlar ablasıBizim daha yumurta çatlamadı ya ondan dedim
Pik olmadımıydı gıbenimki de çatlamadı dahaa :)) şu anda büyüyorlar ablası
bu sene 31 aralık bebeleri olsun bizimkiler
yok yok adet sonrası 12.gündeyim henüz... doğurgan dönemindeyim.. güyaaa duy da inanmaPik olmadımıydı gı
Off ben bu ovulasyon konusunda çok cahılım
yok yok adet sonrası 12.gündeyim henüz... doğurgan dönemindeyim.. güyaaa duy da inanma
öğreneceksin sorun yok canım:)
3 aydır hiç regl olmadın mı?Merhaba hanımlar insallah 2019 hepimize ugur getirir. Ben hala bekledeyim 3 ay oldu kürtaj olalı henüz kırmızılar yokk
Koyulaşmamış bir türlü ya ..Bende bu ay umut yok gibi
Evet pkoluyum ve ayrıca ilaçsız adet olamıyorum 60-65 gün ilaç icmesem gene adet olamam beş ay önce bı düşüğüm varKoyulaşmamış bir türlü ya ..
İlk defa ovulasyon yapıyorsun ?
İnşallah getirsin canım ..Merhaba hanımlar insallah 2019 hepimize ugur getirir. Ben hala bekledeyim 3 ay oldu kürtaj olalı henüz kırmızılar yokk
Ozaman devam etceksın canım ovulasyona reglın düzenli değilmiş zaten .Evet pkoluyum ve ayrıca ilaçsız adet olamıyorum 60-65 gün ilaç icmesem gene adet olamam beş ay önce bı düşüğüm var
Zor gibi canım ben de yumurta tembelligi de var bence bende umut yokOzaman devam etceksın canım ovulasyona reglın düzenli değilmiş zaten .
Yakın zamanda pik görürsün inşallah
ADET günlerimde lekelenme oldu iki ser gün ama devamı gelmedi söktürücü kullandım iki gün oldu gelen giden yok 9-10 günde olursun dediler eczaneden. insallah olurum tüpler de tıkanıklık yoktur inşallah kurtajlarda olabiliyormuş. Benim ikinci kürtajım3 aydır hiç regl olmadın mı?
Doktora görünmüştür elbet bir çaresı yokmu ?Zo
Zor gibi canım ben de yumurta tembelligi de var bence bende umut yok
Allah yardımcın olsun canım .ADET günlerimde lekelenme oldu iki ser gün ama devamı gelmedi söktürücü kullandım iki gün oldu gelen giden yok 9-10 günde olursun dediler eczaneden. insallah olurum tüpler de tıkanıklık yoktur inşallah kurtajlarda olabiliyormuş. Benim ikinci kürtajım
Evet birsey yok diyor Çarşamba brdaha gideceğimDoktora görünmüştür elbet bir çaresı yokmu ?