- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
ne deyip duruyduEvet
Benım spermlerın oturmadı deyio duruydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne deyip duruyduEvet
Benım spermlerın oturmadı deyio duruydu
maşallahh süperr ... yılbaşı gecesi hareketli geçecek anlaşılanKızlar bugün ki testim
öyle görünüyormaşallahh süperr ... yılbaşı gecesi hareketli geçecek anlaşılan
yeeeesssKızlar bugün ki testim
yeeeesss
yeni yılın ilk dölü olsun inş
Ooo maşallahh :) bende de böyleydi 2 günü üst üste değerlendirdik ertesi gün bir daha bakarsın silikleşirse yine değerlendir canım burda arkadaşlar bana zorla değrlendirdi beklemedeyizKızlar bugün ki testim
peki ben de öyle yapayım o zaman adamın canı çıktıOoo maşallahh :) bende de böyleydi 2 günü üst üste değerlendirdik ertesi gün bir daha bakarsın silikleşirse yine değerlendir canım burda arkadaşlar bana zorla değrlendirdi beklemedeyiz
Aynen ama katlanacaklar mecbur biz dinlenmeye geçtik ikinizde 1 2 gün enerji alın fındık ceviz ballı sütler hazırla için elimizden geleni yapalım da gerisi Allah a kaldı.peki ben de öyle yapayım o zaman adamın canı çıktı
bence de sen biraz kafana göre takıl. sanırım biraz da ben umutlandırdım seni lütfen kusura bakma ben cidden hamile olduğunu düsünüyordumBen bıraktım testi
Spermleri dinlenmemiş :)ne deyip duruydu
ayy testi buraya da atsanaHerkese selam
Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim
Sayfaları okuyorum ama çok hızlı geçiyor yetişemiyorum
Igneden sonraki 13.gunum bugün. Sabah gece bir rüya görüp etkisiyle test yaptım.ilk dakikalarda çıkmayınca yattım uyudum.Uyaninca belli belirsiz bir çizgi gördüm ama ne zaman çıktığını bilmediğim için bir şey diyemiyorum.birde yapti gim testi geçen ay internetten aldım.6 tanesini yapmıştım ama günlerce beklediğine bile silik çizgi cikmayanlardan o yüzden çok seviyorum.
Göğsüm aşırı ağrıyor o yüzden bu ay çok umutluyum.
Ay çok uzattım.
2019 umarım hepimizin dileklerinin gerçekleştiği güzel bir yıl olur.
Herkese mutlu sağlıklı huzurlu yıllar
heh gördümİlk sayfaya tık tık
Çatlamış demi
şİMDİ BAKhani kız koymamışsın
Valla ben artık galiba çocuk düşünmüyorum önce elee sorunu çözmem lazımbence de sen biraz kafana göre takıl. sanırım biraz da ben umutlandırdım seni lütfen kusura bakma ben cidden hamile olduğunu düsünüyordum
pcos mu vardı sende? burda kürler falan yazıyorlar hic onları denedin mi?Valla ben artık galiba çocuk düşünmüyorum önce elee sorunu çözmem lazım
Güzelce bır doktor kontrolune gir canım sen benceValla ben artık galiba çocuk düşünmüyorum önce elee sorunu çözmem lazım