- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Kızlar bugün ki testim
oo kolay gelsın bele kuveet
Ben tatildeyım
Kaç gu sayıyoduk 14 mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün ki testim
Eşle sorunu çözmem lazım önce canım yoksa çocuk da olsa ortada kalacak ...Güzelce bır doktor kontrolune gir canım sen bence
Var canım da ben bıraktım artık test de yapmıyorum v önce dediğim gibi esle sorunu çözmem lazımpcos mu vardı sende? burda kürler falan yazıyorlar hic onları denedin mi?
senin bat 14 ocak oluyo sanırım
oo kolay gelsın bele kuveet
Ben tatildeyım
Kaç gu sayıyoduk 14 mu
canım sorununuz varsa bence de öncelikle onları çözmeye yönelin. çocuk bi çözüm değil, aksine çıkış yolu bulamamaktır bence. o çocuğa yazık olur. bi süre kafanı dinle test yapma mümkünse burda takılma inan cok iyi gelecek. ben 3-5 ay buraya girip yalnızca bdvde takılıp çıktım. sürekli burda olmadım. inan zaman öyle hızlı gecti ki. stresli olmadım hiçVar canım da ben bıraktım artık test de yapmıyorum v önce dediğim gibi esle sorunu çözmem lazım
Aynen olsa bile çocuk kalacak ortadacanım sorununuz varsa bence de öncelikle onları çözmeye yönelin. çocuk bi çözüm değil, aksine çıkış yolu bulamamaktır bence. o çocuğa yazık olur. bi süre kafanı dinle test yapma mümkünse burda takılma inan cok iyi gelecek. ben 3-5 ay buraya girip yalnızca bdvde takılıp çıktım. sürekli burda olmadım. inan zaman öyle hızlı gecti ki. stresli olmadım hiç
Erken test yokmu canım bunda cikytysa erken da daha net çıkarBelli olmuyor fotoda ama yinede atıyorum Eki Görüntüle 2220554
Sorununuz ne bilemem damdan düşer gibi dahil olmakta istemem ama umarım sorununuz çözülür huzurla düşünürsünüz bebeğiAynen olsa bile çocuk kalacak ortada
Elimde maaalesef erken test yok.Yapmayacagim diye söz vermiştim aslında kendime.Gecen aydan kalan 4 testim vardı onlardan biri bu.Erken test yokmu canım bunda cikytysa erken da daha net çıkar
ben şimdi allem ederim kallem ederim o cizgiyi gösteririm ahahahaBelli olmuyor fotoda ama yinede atıyorum Eki Görüntüle 2220554
Ya çok teşekkür ederimben şimdi allem ederim kallem ederim o cizgiyi gösteririm ahahaha
Bende emin olamıyorum ama elimde bi tık daha rahat görülüyor.Ama sadece bi tık .çok hafif bişey görüyorum gibi ama emin olamadım
inşallah inşallahYa çok teşekkür ederim
Kızım da sabah moralimi bozdu hep umutlanıp üzülüyorsun diye gerildim
Bende her ay bayılmıyorum hakkatten testler uğrasınlar tahliller ilaçlar
Inşallah Rabbim bekleyislerimizi hayra çıkarsın
bata kaç vardı? en iyisi çarşamba sabah tekrarlamak. ya da kan testiBende emin olamıyorum ama elimde bi tık daha rahat görülüyor.Ama sadece bi tık .
Sorun eşimin ailesi eşim o yüzden bebeğe kafam rahat olmuyor stres sıkıntı o yüzden anlamıyorum ne yapcm bilmiyorumSorununuz ne bilemem damdan düşer gibi dahil olmakta istemem ama umarım sorununuz çözülür huzurla düşünürsünüz bebeği
Bata 1 haftasi var nerdeyse ignenin etkisi de degil muhtemelen bu kadar hayalet cikmasi normal gibi.. hadi insallahh bu ay o ay olsun melek ve mucizesi caniimm..bata kaç vardı? en iyisi çarşamba sabah tekrarlamak. ya da kan testi
Normalde düzenlidir ama neden bu ay 2 gün geç oldu akıntı takibini inan bi türlü anlayamıyorumbu ilaç falan değil ki. siz bilirsiniz yine de. adetin düzenliyse alma akıntılarını iyi takip etmen gerekiyor :)
iğneden sonra 13. gün yazmıştı sanırım şimdi hatırladım nasıl bata 1 hafta kalıyor kiBata 1 haftasi var nerdeyse ignenin etkisi de degil muhtemelen bu kadar hayalet cikmasi normal gibi.. hadi insallahh bu ay o ay olsun melek ve mucizesi caniimm..