- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Labo canımKızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuz morcivertkedi H E Darkgod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labo canımKızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuz morcivertkedi H E Darkgod
Hiç canını sıkmıyosun canım ..Kızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuz morcivertkedi H E Darkgod
Dua et nolur sağlıkla sıhhatle gelsinTabi ki kuşum, sizleri takip ediyorum. Sende olacaksın en kısa surede, hissediyorum 
anladim canim ben yanlis analamisim litfen k bakma olur muBenımkı boş gebelik değildi canım . Kalp atışı durdu..
Yoo canım hiç önemli değilanladim canim ben yanlis analamisim litfen k bakma olur mu
Hiç bilmiyoeum canım ama bildiğim fitilden sonra akıntı oluyor .Vajinal fitil sonra su ilişki olur mu kizlar
Eşim vöylr bişeye gerek yok daha 6 ay oldu çok yeniyiz zamanı gelince olur diyor alma bence dedigaranti olsun dersen adet biter bitmez başla. ben adetin 12. günü falan başlamıştım. ben akşam 9 gibi yapıyordum hep. ama burdaki arkadaşlar sabah yapıyor sanırım. sabah yaparsan ilk idrardan sonra 3 saat sıvı alma o zaman yap testi. akşam yaparsan da aynı şekilde. buraya atarsan zaten yorumlarız her gün :)
Etmez miyim, herzaman ediyorum canımDua et nolur sağlıkla sıhhatle gelsin
bu ilaç falan değil ki. siz bilirsiniz yine de. adetin düzenliyse alma akıntılarını iyi takip etmen gerekiyor :)Eşim vöylr bişeye gerek yok daha 6 ay oldu çok yeniyiz zamanı gelince olur diyor alma bence dedi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnlarrr.... Yılın son gününe hoş geldiniz
Öcüy dileyim abla
aynen yanlıslıkla denk gelirseniz falan arkanıza bakmadan kaçın pyro clinice diye bisey bi tek bu varmıs eczanede mecbur aldıkGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Öcüy dileyim abla
Markası ne şimdi bende alırsam falan bana inat çizgi falan göstermez
maşallah canım koyulaşmış epeyaynen yanlıslıkla denk gelirseniz falan arkanıza bakmadan kaçın pyro clinice diye bisey bi tek bu varmıs eczanede mecbur aldık
kızzz naptınız kuruttun mu adamı aheyaheyaheyGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet ya çok şükürmaşallah canım koyulaşmış epey
Evetkızzz naptınız kuruttun mu adamı aheyaheyahey