- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
stresten büyük ihtimalle. benim bi kere 5 gün gecikmişti hep düzenli olan adetim.Normalde düzenlidir ama neden bu ay 2 gün geç oldu akıntı takibini inan bi türlü anlayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stresten büyük ihtimalle. benim bi kere 5 gün gecikmişti hep düzenli olan adetim.Normalde düzenlidir ama neden bu ay 2 gün geç oldu akıntı takibini inan bi türlü anlayamıyorum
Amin kuzum sagolasin.inşallah inşallah
kızın kaç yaşında ki? büyük sanırım. Allah bağışlasın, onun acısını göstermesin
Onu bilmem kendi aciklar muhtemelen. :)) melek ve mucizesiiğneden sonra 13. gün yazmıştı sanırım şimdi hatırladım nasıl bata 1 hafta kalıyor ki
ay insallah. cok iyi bi abla olur eminimAmin kuzum sagolasin.
11.5 yaşında kızım.En iyi en eğlenceli en yakın arkadaşım olur kendileri
2.cocugu asla düşünmezdim üzüntüsünü görmesem.O kadar çok istiyorki içim eziliyor.Ne yapsak ne alsak eksikliğini gideremiyoruz. Rabbim yüzüne bakar nasip eder inşallah ne diyeyim
stresten büyük ihtimalle. benim bi kere 5 gün gecikmişti hep düzenli olan adetim.
Benim bat son 3 aydır çok değişti .Yıllardır 28 günde olan döngüm 29 30 gün e uzadiiğneden sonra 13. gün yazmıştı sanırım şimdi hatırladım nasıl bata 1 hafta kalıyor ki
Akınyı takibini nasıl yapayım yani nasıl olunca anlamalıyım yumurtlama olduğunuBenimde bu iki oldu böylr oluyor iki ay öncede oldu 4 gün geçti
anladım, ama 7-8 ocağı bulmaz gibi. hatta hiç gelmez umarımBenim bat son 3 aydır çok değişti .Yıllardır 28 günde olan döngüm 29 30 gün e uzadi
Sat 8 aralık
Iğne 18 aralık.
7 -8 ocak gibi bekliyorum batı .
Femaradan dolayı sanırım yumurtalarım erken büyüdü bu ay.Igneyi de erken oldum bu yüzden.
Ama bat tamamen tahmini karışık olduğu için.
Ay insallahanladım, ama 7-8 ocağı bulmaz gibi. hatta hiç gelmez umarım
Allah kalbine evine huzur versin inşallah.Aile ile olan sorunlar yıpratıcı oluyor.En kısa zamanda çözülür insallahSorun eşimin ailesi eşim o yüzden bebeğe kafam rahat olmuyor stres sıkıntı o yüzden anlamıyorum ne yapcm bilmiyorum
her insanda aynı değildir bu. kendimden anlatayım.Akınyı takibini nasıl yapayım yani nasıl olunca anlamalıyım yumurtlama olduğunu
ayy inşallah yerine bende heyecan yaptım valla...can09e Ah canım benim test hastalığımı biliyorsun ancak bu kadar sabredebildim.
Hsg sonrası sancılarım ve düzenim karıştı diye tahmin ediyorum.
Umarım yanılmıyorumdur.Bos umut değildir içim heyecan dolu
ben de ağrımdan anlıyorum artık eskisi gibi yoğun akıntım yokkk yarın itibariyle 4lü yaşlara gelmiş bulunacağımmBen hiç akıntı takibi yapamıyorum ya.
Kendi vücudumu çok iyi tanıdığımı düşünüyorum ama o akıntı bazı aylarda olmuyor bende.
can09e Canım
çok yoruldu cağnım ama devam
oo kolay gelsın bele kuveet
Ben tatildeyım
Kaç gu sayıyoduk 14 mu
ayy inşallah yerine bende heyecan yaptım valla...
biliyorum o test hastalarından biri de burda olduğundan o da erkenden yapar H E
ahahah yakışır da boşuna boşuna yapmış olursun gerek yok 10 varken başla sen
Yarında itibaren başlım mı
Bence başla.
Yarında itibaren başlım mı