- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Bilmiyorum ki canım neyse bekleyelimEvet canım gun geçtikçe azar azar silikleşiyor sankı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canım neyse bekleyelimEvet canım gun geçtikçe azar azar silikleşiyor sankı
Başka çaremız yok valla ne desek ne yapsam bılemedım yaaaBilmiyorum ki canım neyse bekleyelim
Valla dur hepsini atayım da bak adet bitiminin üçüncü gununde başladımsen bu testleri niye ters koyuyosun ben simetri hastasıyım yapma böyle şeyler
senin normalde yumurtlama günü dışında nasıl cıkıyor? ben halâ hamile olduğunu düşünüyorum vurmayın sakın
Attım hepsini bı inceleyin bakım zahmet olmazsaBaşka çaremız yok valla ne desek ne yapsam bılemedım yaaa
16-17de pik yapmış gibi sanki. üff bilemedim ya vallahi tam denklem oldunValla dur hepsini atayım da bak adet bitiminin üçüncü gununde başladım
E sonrasında neden öyle olmuş16-17de pik yapmış gibi sanki. üff bilemedim ya vallahi tam denklem oldun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ohhh çoğunuza tatil tabii yatıııınnn ohhhhhhh Elço gelsınnn topiğin başında dursunnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
hiçbir fikrim yokE sonrasında neden öyle olmuş
At bizde bakalım birde bat gunu dun muydu ?Kızlar günaydın testi yaptım ve tek çizgi
Off offfhiçbir fikrim yok
Off offf
Bat bugün daha ama resmi atmadım ya nasıl atıcamAt bizde bakalım birde bat gunu dun muydu ?
MEsaj yazdıgın yerın alt kısmında Dosya yukle var orraya tıkla açılan ekrandan yuklemek ıstedıgın resmı seç Eğer resım hata verırse resmı azcık kenarlardan kırp öyle tekrar deneBat bugün daha ama resmi atmadım ya nasıl atıcam
Normal test mi yapsam nda hcg
Tamam yapıyorum şimdiMEsaj yazdıgın yerın alt kısmında Dosya yukle var orraya tıkla açılan ekrandan yuklemek ıstedıgın resmı seç Eğer resım hata verırse resmı azcık kenarlardan kırp öyle tekrar dene
Şu gebelik testını yapta kurtulalım .Normal test mi yapsam nda hcg
Canım erkeni pazartesi yapcam kocam sakladı yoksa şimdiye yapardı mŞu gebelik testını yapta kurtulalım .
Erken olanı yap .
Kuzum o kısım açılmıypr ki hiç bendeMEsaj yazdıgın yerın alt kısmında Dosya yukle var orraya tıkla açılan ekrandan yuklemek ıstedıgın resmı seç Eğer resım hata verırse resmı azcık kenarlardan kırp öyle tekrar dene