- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
İşte diomya canım şimdi btane ovu yapım öğleden sonra da btane yapım olur mu aceba1 bilinmezli denklem koydum sneın adını
Hamıleysen çocuugun takma adı burda 1 bilinmezlı Denklem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte diomya canım şimdi btane ovu yapım öğleden sonra da btane yapım olur mu aceba1 bilinmezli denklem koydum sneın adını
Hamıleysen çocuugun takma adı burda 1 bilinmezlı Denklem
Yok Yok sen öğleden sorna sadece 1 ovu yap .İşte diomya canım şimdi btane ovu yapım öğleden sonra da btane yapım olur mu aceba
Yemek yiyip yapmamıştım hiç btane denesemmmiYok Yok sen öğleden sorna sadece 1 ovu yap .
Sıvıda almadıysaaann denee denee denee deneeeeeYemek yiyip yapmamıştım hiç btane denesemmmi
su falan içmediysen yap. pik gibi çıkarsa hamile kanısını koyarım sana, bu kadar üst üste pik çıkmaz yumurtlamadaYemek yiyip yapmamıştım hiç btane denesemmmi
Bekliyorum yaptımsu falan içmediysen yap. pik gibi çıkarsa hamile kanısını koyarım sana, bu kadar üst üste pik çıkmaz yumurtlamada
Denedimmmm bekliomSıvıda almadıysaaann denee denee denee deneeeee
Sıvı çay icmistim ondan kaynaklı olabilir ikinci çizgi çıkmadi
ahh kalbimmmSıvı çay icmistim ondan kaynaklı olabilir ikinci çizgi çıkmadi
Beş dakika geçmiş halıahh kalbimmm
atsana buraya
Sıvı çay icmistim ondan kaynaklı olabilir ikinci çizgi çıkmadi
Blmiyorum ki canım dün ki test test tam pik değildi sanki anlam veremedim ama catladiysa da dün ben dünü de değerlendirdim nasip bakalım bide dediğim gbi 3 4 gibi yaparım
Çatlamış olabılır mı ?
Ne bılım sen dıyodun ya benım adet duzensız dıye ?
Sonuç bu şimdi ki bakalım 2 de ne cikacaksıvı almamaya dikkat et. 3 saat kadar wc girme.
Evet canım gun geçtikçe azar azar silikleşiyor sankı
sen bu testleri niye ters koyuyosun ben simetri hastasıyım yapma böyle şeyler