- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Adam akıllıCanım erkeni pazartesi yapcam kocam sakladı yoksa şimdiye yapardı m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam akıllıCanım erkeni pazartesi yapcam kocam sakladı yoksa şimdiye yapardı m
BulamiyorumAdam akıllı
Kuzum o kısım açılmıypr ki hiç bende
hayır hele sabah idrarı olmadan asla yapmaNormal test mi yapsam nda hcg
Tamam tamamhayır hele sabah idrarı olmadan asla yapma
Yarım sabah idrarı ile erken gebelik in yaparım belkihayır hele sabah idrarı olmadan asla yapma
olabilir yap :)Yarım sabah idrarı ile erken gebelik in yaparım belki
az mı kaldıKizlaaarrr gunaydiiin ohh be iyi uyumusumm
Gerci sabah kalktim geri yattim
Oyy kuzuumm H E sen bugun de mi calisiyorsuunn kiyamamm
Neyse cikmana az kalmistir...
Benim de pazartesi gitmem koyacak bana ahahah
Ya atılmıyor ki canımSifaabar kııızz atamadın halâ
aa aa bana özel mesaj yoluyla atmayı denermısın ?Ya atılmıyor ki canım
Tum gun muuu off yaa.. neyse kiz ogrendiyse de ogrenmediyse de cikacaksin zaten az kaldi:))az mı kaldı
Akşam 5
tam günlerini değerlendirmişsin hadi hayırlısı olsun. gelsin 14 günlük bekleme süreci :)
Hay maşşlaaahh canım senın gerı sayım başladı .
Hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallah
testı mı gördun muTum gun muuu off yaa.. neyse kiz ogrendiyse de ogrenmediyse de cikacaksin zaten az kaldi:))
Yarım ekmek ve çikolata mıııı :))) Allahım hayalimdeki metabolizma :) ben ayda toplasam yarım ekmek yiyormuyum acabaAy ınan umrumda dğeil :)
Olsunda ben 3 sene sonra versemde olur :)
uykusuz kalıp ağlamak ıstıyorum .
buraya gelıp kızlarr bu haylazz uuyumuyor dıye dert yanmak ıstıyorum
Aynen doktorum kilon çok iyi ortalama 10 kilo almana izin var demişti .. Bende hee hee demişrim Kesin 20 kilo alırım ben boğazım açılınca kıımse tutamıyor çünkü benı ..
Normalde de çok yerım düşün işyerınde öğle yemegı yerım ardından yarım ekmek alırım birde çikolata sürüp onu yerım
ama metabolizmadan sanırım kılo almıyorum
Allahım 90 kilo mu olcam ..Yarım ekmek ve çikolata mıııı :))) Allahım hayalimdeki metabolizma :) ben ayda toplasam yarım ekmek yiyormuyum acaba
Ekmek hamurişi kesinlikle bana kg olarak dönüyor. Hep tadımlık yiyorum bu ara hele 64 e düşmem lazım tamamen kestim. Maşallah canım senin gibiler ama gebelikte 20 30 kg alıyor zaten ve hiç merak etme doğum sonrası da çok kolay veriyorlar. Emzirirsen zaten patır patır gidiyo valla ben 26 ay emzirdim doğum kg larıyla birlkte 23 kg vermiş oldum
Aman bir tutunsun sağlıkla doğsunlar da alalıö kg hiç önemli değil.
Baktim testine az kalmis agrilarim da var diyorsun... hadi pike az kaldiii..testı mı gördun mu
Canım senin yeni çatladı bence geç olsun güç olmasın :)